Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lukmara
Založen: 29.10.2009 Příspěvky: 14 Bydliště - POVINNÉ *: Hraštice
|
Zaslal: 29.10.09 22:47 Předmět: Mrazovky |
|
|
Ahoj, nevíte prosím někdo, jak nejlépe vyndám prorezlé mrazovky z hlavy? Ještě jsem to nezkoušel, ale chystám se na to a podle toho, jak vypadaj, tak mě asi čeká krásný víkend.
Jo a ještě kde je prosím seženu?
1721cm3, 54kW, 1993
Díky všem předem za pomoc. _________________ R 19 II, 1721cm3, 54kW, 1993
Nechám si ho nebo ho rozkopu???!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 30.10.09 07:58 Předmět: |
|
|
zapíchni šroubovák a tím ji pak vytáhni _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 30.10.09 10:58 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | zapíchni šroubovák a tím ji pak vytáhni |
hezky řečeno ale takhle to nejde
lukmara seženeš je třeba v Renaultu akorát musíš vědět kde přesně jsou.. asi ti ukážou obrázek s motorem na monitoru a prstem ukážeš ty.. jedna stojí pár korun..
nejlíp půjde ven když ji zdeformuješ asi takhle nějak:
a pak budeš muset ten volný "odsekaný" kraj něčím teňounkým podebrat a vykřivit..
potom bych doporučoval tu "plochu" na bloku/hlavě přejet tak 800vodním smirkem
a pokud je chceš měnit a motor máš v autě tak se předem rozluč s prsty  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lukmara
|
Zaslal: 02.11.09 21:07 Předmět: |
|
|
Díky za fotky, jsem si myslel, že asi přijdu o obě ruce a nervy k tomu
V Renaultu jsem to již zkoušel po telefonu, ale bylo mi řečeno, že už je nemaj a nelze je objednat. Ještě tam pojedu osobně, tak uvidim.
Slyšel jsem, že se to dá zalepit dvousložkovým lepidlem na kov a drží to. Máte s tím někdo zkušenost?
A nemáte náhodou někdo kontakt, kde bych je sehnal? Internet je bez šance.
Díky moc. _________________ R 19 II, 1721cm3, 54kW, 1993
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 02.11.09 21:18 Předmět: |
|
|
lepidlo jsem zkoušel drželo týden? mno pak přišla výměna  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 03.11.09 15:23 Předmět: |
|
|
lukmara napsal: | Díky za fotky, jsem si myslel, že asi přijdu o obě ruce a nervy k tomu
V Renaultu jsem to již zkoušel po telefonu, ale bylo mi řečeno, že už je nemaj a nelze je objednat. Ještě tam pojedu osobně, tak uvidim.
Slyšel jsem, že se to dá zalepit dvousložkovým lepidlem na kov a drží to. Máte s tím někdo zkušenost?
A nemáte náhodou někdo kontakt, kde bych je sehnal? Internet je bez šance.
Díky moc. | ...jak to,že je nemají? Blok motoru je stejný, nebo podobný na většině Renaultů,tím mám na mysli i jiné modely,zajdi si tam osobně, vem si sebou malý techničák ,kvůli VINku a nemůže být problém Kdykoliv jsem něco kupoval ,nebo objednával v Renaultu,ještě se nestalo,že by na R19 něco neměli... _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 03.11.09 15:31 Předmět: |
|
|
goreff na 19 dily nektery už fakt konči třeba nešlo mi objednat zaslepka do narazniku , naklapěni přednich světel a podobně ..ale tydle mrazovky 100%ne ty sou i na meganech a podobně ... _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Pergl

Založen: 13.2.2008 Příspěvky: 1894 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 03.11.09 15:33 Předmět: |
|
|
plně souhalsím,já taky nesehnal čidlo teploty nasávaného vzduchu  _________________ Renault 19 PH2 54kw
Hankook Optimo K 406 - 185/65 R14-už jsou zase koupené nové
http://martinrenda.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 04.11.09 07:33 Předmět: |
|
|
Martin Pergl napsal: | plně souhalsím,já taky nesehnal čidlo teploty nasávaného vzduchu  |
Ale to se nedalo sehnat ani před zhruba 10 lety - někdo to tady tehdy prezentoval. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lukmara
|
Zaslal: 08.11.09 16:00 Předmět: |
|
|
Tak nakonec jsem ty mrazovky sehnal přes internet přes slovenského prodejce s pobočkou u nás - sháněl jsem totiž do hlavy průměr 10 (ne do bloku - ty mají) a ty fakt nikde neměli. Kdyby jste někdo chtěl, napíšu vám tu firmu - zasílají i na dobírku a druhý den jsem je měl.
Nicméně po 3 hodinách jsem je v hlavě vyměnil (motor v autě), takže teď zatím drží, ale začala mi téct voda z boku hlavy někde pod napínákem řemene rozvodu, není tam víc vidět, protože je tam ten krycí plech (musel bych rozhodit rozvody), ale když jsem sundal ten plastový kryt, tak to teče nad a vedle napínáku pod tím plechovým krytem. Nevíte někdo, jestli je tam nějaký těsnění (simering) či co a nebo tam nic neni a je prasklá hlava???
Díky moc za rady! _________________ R 19 II, 1721cm3, 54kW, 1993
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 08.11.09 16:13 Předmět: |
|
|
tam je dalši mrazovka ..sundej rozvody a ten kryt plechovej a uvidiš to  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lukmara
|
Zaslal: 08.11.09 16:29 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | tam je dalši mrazovka ..sundej rozvody a ten kryt plechovej a uvidiš to  |
Díky m1tv!
to si v renaultu dělali prdel? kolik těch mrazovek nasrali do toho motoru, asi soutěžili s konkurencí a vyhráli první cenu v počtu nesmyslnejch mrazovek.
Doufám že je tam zase jinej průměr než nahoře na tý hlavě, mám 2 do zásoby, tak že bych zase objednal jiný průměr mrazovky za 10,-Kč a za poštovný zase 120,-Kč.  _________________ R 19 II, 1721cm3, 54kW, 1993
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 08.11.09 16:40 Předmět: |
|
|
nesmyslných ? až by ti zachránili motor tak bys byl rád že tam jsou _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lukmara
|
Zaslal: 14.11.09 15:53 Předmět: |
|
|
tak jsem sundal rozvody a ten plechovej kryt a kuk, jsou tam další 3 mrazovky, no v háji je ta nejmenší a samozřejmě, že je to průměr 12 (na hlavě zhora byl průměr 10), tak prozměnu půjdu koupit další mrazovku. Jo a ještě k tomu odešel napínák (vůbec se netočí), jak na něj tekla voda, úžasný!
No kluci, díky moc za rady (m1tv) a až si s něčim nebudu vědět zase rady, tak se na vás určitě obrátím.
Díky!!!
Jo a ještě doufám, že až vyměnim tu 12 a dám to dohromady, tak začnou téct ty velký.  _________________ R 19 II, 1721cm3, 54kW, 1993
|
Návrat nahoru |
|
 |
|