Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 22.10.09 14:45 Předmět: |
|
|
...ta segerovka drží tzv. pánev kulového čepu, bude stát pár korun...ona ani nevypadá nějak spešl,spíše jako kterákoliv jiná segerovka... ta silonová pánev stojí 81,-  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Radonator
Založen: 21.10.2009 Příspěvky: 6 Bydliště - POVINNÉ *: Jablonec nad Nisou
|
Zaslal: 22.10.09 21:03 Předmět: |
|
|
aha sem ponaučen a děkuji za rady kuci moc díky ....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosti
Založen: 23.3.2009 Příspěvky: 373 Bydliště - POVINNÉ *: Prešov - Slovensko
|
Zaslal: 30.10.09 07:47 Předmět: |
|
|
Hladal som ale nic nenasiel, tak sa opytam tu.
V pondelok sme na aute menili komplet motor aj s prevodovkou. Vsetko v pohode, ale na tejto prevodovke idu akosi tazsie radit rychlosti. Nic nejde cez zuby, ale treba ich tam tlacit. S vyradovanim je to podobne, treba ich vytahovat. V neutrali je radiaca paka pomerne tuha, zo stany na stranu ju tiez treba tlacit o dost silnejsie ako na mojej starej prevodovke. Cim to moze byt? Rychlosti nevyskakuju, vsetko funguje, len si netrufam radit sviznejsie, lebo sa bojim ze sa pri prudsom zaradeni dvojky z jednotky zlomi radiaca tyc.
?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 30.10.09 07:57 Předmět: |
|
|
jako první bych skusil nastavit táhlo řazení _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosti
|
Zaslal: 30.10.09 08:35 Předmět: |
|
|
tiahlo bolo nastavene pri vymene.snad este jeden postreh.ked zaradim akukolvek rychlost,ci uz motor bezi alebo nie,ide tam tazsie,ale ked ju vyradim do neutralu a potom spat,uz tam ide tak ako by mala.je to tak u vsetkych rychlosti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 30.10.09 09:35 Předmět: |
|
|
jak řika rosta seřid pořadne tahlo a pak špekuluj dal ..tam stači že se stim hne o par mm a už to neřadi jak ma _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 30.10.09 10:07 Předmět: |
|
|
No já bych na to šel od lesa: použíj to co máš na krku, odpoj od převodovky....... řadící páka se bude bambelat lehce.... problém v převodovce, nebude se bambelat lehce....problém v páce a táhlech. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 30.10.09 10:26 Předmět: |
|
|
jarda to je blbost na ty kratky pace co de s převodovky nepoznaš nic _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 30.10.09 10:59 Předmět: |
|
|
Ja nic na krátký páce u převodovky nechci poznávat, přečti si to znovu. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosti
|
Zaslal: 30.10.09 12:02 Předmět: |
|
|
no pani takto.olej tam samozrejme je.tiahlo je nastavene dobre a problem je niekde v prevodovke.ako vravim,ked tam davam akukolvek rychlost,ide trochu tazsie,ked ju vyhodim do neutralu a zaradim spat,uz ide normalne.ak by bolo tiahlo nastavene zle,sli by rychlosti stale rovnako tazko.moze to byt tym,ze prevodovka stala viac nez rok mimo a teraz sa musi zas zabehnut a premazat?
edit:
vyzera to takto: ked zaradim bud 1, 3 alebo 5, potom idu zaradit hladko vsetky tieto rychlosti, kym nezaradim 2 alebo 4. Potom idu zase hladko tieto dve. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stromak
Založen: 4.11.2009 Příspěvky: 6 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 04.11.09 22:47 Předmět: |
|
|
zdárec pánové
chci se zeptat, jestli třeba nemá někdo nějakou zkušenost s mím problémem... nějak se mi podělala převodovka a to tak, že když zařadim za 1, tak se rozsvítí zpátečkové světlo, ale auto jede do předu, ale nemá to vůbec žádnou sílu a když to trochu okotlím, tak chcípne... když zařadím neutrál, tak po pustění spojky se auto stále chce rozjet... jednoduše - neutrál chybí.... a jinou rychlost tam už nezařadím ať se stím peru jak chci.... nevíte někdo, co by stím mohlo být? ještě sem teda neměl čas se podívat pod auto, jestli třeba není něco s táhlem, ale to se mi zdá jako blbost.... podle mého to asi bude na novou převodovku..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
Založen: 21.5.2008 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 05.11.09 07:23 Předmět: |
|
|
Skoro určitě. Ještě se koukni pod auto, jestli neni nějak ohnutý to táhlo a pak rovnou dej inzerát ne převodovku  _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|