Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
soundczeck
Založen: 8.1.2008 Příspěvky: 111 Bydliště - POVINNÉ *: Přerov
|
Zaslal: 15.08.08 12:01 Předmět: |
|
|
Karlos napsal: | Já osobně je raději taky schovám pod ty krytky. To, že mi nelíbí neorigo krytky je jedna věc, ale hlavně nechci aby bylo vidět, co je tam za repro. |
Origo krytky sou naprd, hodně zhoršujou podmínky pro šíření zvuku. Nehledě na fakt, že sou houby uchycený a můžou drncat nebo aji upadnout samovolně . Přibalený krytky sou rozhodně lepší. Ikdyž nejlepší je žádná krytka.
Tož tak _________________ BMW 530dA Touring 142kW
History:
Ford Focus Combi 1.8 TDDi
R19 16V Ph1 1.8 99kW
---
http://www.last.fm/user/soundczeck/ , http://picasaweb.google.cz/martin.belobrad |
|
Návrat nahoru |
|
|
Karlos
Založen: 28.7.2008 Příspěvky: 103 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 19.08.08 12:36 Předmět: |
|
|
Žádná krytka - supr krytka:). Mně se nejvíc líbí ty krytky z PH2, ale ty bohužel nemám. _________________ Renault 19 Chamade PH1 |
|
Návrat nahoru |
|
|
L.A.C.O. Anonymní
|
Zaslal: 20.08.08 06:30 Předmět: |
|
|
soundczeck napsal: | Karlos napsal: | Já osobně je raději taky schovám pod ty krytky. To, že mi nelíbí neorigo krytky je jedna věc, ale hlavně nechci aby bylo vidět, co je tam za repro. |
Origo krytky sou naprd, hodně zhoršujou podmínky pro šíření zvuku. Nehledě na fakt, že sou houby uchycený a můžou drncat nebo aji upadnout samovolně . Přibalený krytky sou rozhodně lepší. Ikdyž nejlepší je žádná krytka.
Tož tak |
....jj origo kryty zhorsujou zvuk a chrasti, taky je tam nemam...ale pak je problem v tom ze dyz povezete nakyho mongola kterej je totalne tupej tak vam pri vystupovani muze kopnout do repra a je po (a zadni repra jedine bez krytu...s krytem mi to za oknem prijde peknej kentac)....ovsem pokud je v aute dobrej sound system tak naka krytka nekrytka proste to masti |
|
Návrat nahoru |
|
|
bigi
Založen: 22.10.2007 Příspěvky: 359 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Cawba
Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 28.08.08 20:37 Předmět: |
|
|
Nejakej no-name, proste klasika, vyroba nekde v polsku. Udajum na repraku bych veril asi tak, jak politikum v nasi vlade... _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
|
|
Návrat nahoru |
|
|
MortE Moderátor
Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 29.08.08 14:32 Předmět: |
|
|
za ty prachy to stojí aspoň za pokus... _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Alios Anonymní
|
Zaslal: 27.10.09 17:14 Předmět: |
|
|
Zdravím, chci dát repro a nové rádio do R19.Chci se zeptat, jak jsou spojeny repra ve dveřích a v palubce.V jakém jsou zapojení(seriovém nebo paralelním)?Mám origoš všechny repra a rádio Panasonic CQ 4x50W, 4-8Ohm.Jde mi o to, že repra mají impedanci 4,4,4,4,8,8 Ohmy a pokud by repra ve dveřích byla paralelně k těm v palubce, tak mi to to přetíží dva kanály zesilovače rádia, protože dle vzorce na odpory řazené paralelně to vychází impedance 2,6 Ohmu a to jsem už hodně pod hranicí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Alios Anonymní
|
Zaslal: 27.10.09 19:15 Předmět: |
|
|
Tak jsem našel to zapojení a nejsem vůbec potěšen.Je to paralelně, čili to bude problém.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
beda
Založen: 15.11.2008 Příspěvky: 3330 Bydliště - POVINNÉ *: Rožnov p. R./Brno
|
Zaslal: 27.10.09 21:32 Předmět: |
|
|
cili dodat pred repro odpory :-) _________________ www.89buildesign.cz www.levne-projekty.cz www.3dvize.cz - Projekční kancelář, vizualizace atd.
Auto : Volvo V70, D5 Ocean Race
Moto : Suzuki Bandit 600 N, Aprilia RSV Tuono, Amperia Caf e, Aprilia RS 125 Extrema :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
jarda
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 27.10.09 22:56 Předmět: |
|
|
Tam žádný na palubce nezapojuj. Protože....jsouli to rádoby výškáče tak mají velmi špatný sklon.....jsouli to středotony tak mají zoufalý výkon. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Alios Anonymní
|
Zaslal: 28.10.09 11:30 Předmět: |
|
|
Právě že jsou to original Renault repro Sofare made in France.To by byla docela škoda je tam nedát. Tak je asi lepší dát tam sériově na + odpůrek 4 Ohmy, aby výsledná impedance byla 8x8/8+8=4 a je to v pohodě.Na jakou výkonovou řadu odporů to typujete? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 28.10.09 12:07 Předmět: |
|
|
nevím nemám přez hifi takový přehled,ale nebylo by lepší to řešit nějakou jednoduchou výhybkou než odporem _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
|
Alios Anonymní
|
Zaslal: 28.10.09 13:57 Předmět: |
|
|
Tak výhybkou si nepomůžu a odporem taky ne.Tak je to v......... |
|
Návrat nahoru |
|
|
beda
Založen: 15.11.2008 Příspěvky: 3330 Bydliště - POVINNÉ *: Rožnov p. R./Brno
|
Zaslal: 28.10.09 14:26 Předmět: |
|
|
Alios napsal: | Právě že jsou to original Renault repro Sofare made in France.To by byla docela škoda je tam nedát. Tak je asi lepší dát tam sériově na + odpůrek 4 Ohmy, aby výsledná impedance byla 8x8/8+8=4 a je to v pohodě.Na jakou výkonovou řadu odporů to typujete? |
4.7 Ohm predradit _________________ www.89buildesign.cz www.levne-projekty.cz www.3dvize.cz - Projekční kancelář, vizualizace atd.
Auto : Volvo V70, D5 Ocean Race
Moto : Suzuki Bandit 600 N, Aprilia RSV Tuono, Amperia Caf e, Aprilia RS 125 Extrema :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Alios Anonymní
|
Zaslal: 28.10.09 15:10 Předmět: |
|
|
Hmm, to jsem si myslel taky, ale poté co jsem přečetl nějaké články, tak už vím, že to není moc dobré řešení, prý to špatně hraje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|