Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dave Chamade Anonymní
|
Zaslal: 25.01.08 09:09 Předmět: Repro na palubce |
|
|
Ahoj, nevíte někdo jaký je rozměr repráku na palubce vlevo a vpravo? Chtěl bych tam něco lepšího než takový "Výškáče" A ještě, jak je to tam uchycený? Ten kryt je jasnej, dva šroubky, ale pod tím krytem je to uchycený jak? Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nikosNT
Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 726 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 25.01.08 11:49 Předmět: |
|
|
Nejlepší bude to rozdělat a podívat se.Já sem mněl ty uchyty dost rozlámaný,kakže proběhla lidová tvořivost.My bívalí 120káři sme zvyklí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 25.01.08 11:54 Předmět: |
|
|
je tam tušim že 10cm reproduktor .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bembik
Založen: 7.4.2008 Příspěvky: 44 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava - Petřkovice
|
Zaslal: 07.04.08 18:16 Předmět: |
|
|
Tak tak, je tam 10ti cm reproduktor. Já osobně jsem si na ty origo "krytky" nalaminoval takové domečky a vypadá to vcelku k světu :-)
Ještě k tomu uchycení - je tam takový rantlík do kterého ten repráček zasadíš pak přišroubuješ tuším že do 2 dír (samořezkama) - není v tom žádný problém. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 07.04.08 19:47 Předmět: |
|
|
taky bych měl investovat do nich, pač mi napřeskáčku přestávaj hrát  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bembik
|
Zaslal: 07.04.08 20:08 Předmět: |
|
|
jak napřeskáčku? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tunak19
Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 156 Bydliště - POVINNÉ *: Rakovník
|
Zaslal: 07.04.08 20:14 Předmět: |
|
|
sou tam 10cm, taky chci ted kupovat novy uz mam i vyhlidly...........nemate nejaky napady jak udelat nejakou zajimavou hudbu do rencka?chtel bych ale zachovat ulozny prostor  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bembik
|
Zaslal: 07.04.08 20:15 Předmět: |
|
|
No já mám v rencku šílenou muziku...jak byla stará, nevyupgradovaná tak to hodilo 2. místo na tuning srazu ve Frýdku-Místku. Uvidíme co to dá letos po upgradu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

|
Zaslal: 07.04.08 20:20 Předmět: |
|
|
Bembik napsal: | jak napřeskáčku? |
Prostě jedu a přestane hrát mi levej, zesílím hlasitost a hraje...jedu a po chvilce přestane pravej, zase zesílím a hraje.....pak jedu na kostkách a přestane pravej, skončí kostky, tak přestane levej a začne hrát pravej.....
Takle nějak  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bembik
|
Zaslal: 07.04.08 20:30 Předmět: |
|
|
Viděl bych to na špatnej kontakt..ale je otázka kde- buď hned za rádiem - můžem být povytažený ten červený konektor co je vzadu v palubce, nebo někde před reprákama- máš na ten reprák pájený konektory? nebo pouze ty nacvakovaci? (muze byt v problem v těch nacvakovacích, že to dost nezmáčknou a jsou volné)
A to že ti to hraje při vyšší hlasitosti je tím, že ti kabelem teče už dost proudu a překoná to onen obrovský odpor mezi tou špatnou konektivitou :-D ... velmi lajcky řečeno ale asi tak nějak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

|
Zaslal: 07.04.08 20:51 Předmět: |
|
|
Bembik napsal: | Viděl bych to na špatnej kontakt..ale je otázka kde- buď hned za rádiem - můžem být povytažený ten červený konektor co je vzadu v palubce, nebo někde před reprákama- máš na ten reprák pájený konektory? nebo pouze ty nacvakovaci? (muze byt v problem v těch nacvakovacích, že to dost nezmáčknou a jsou volné)
A to že ti to hraje při vyšší hlasitosti je tím, že ti kabelem teče už dost proudu a překoná to onen obrovský odpor mezi tou špatnou konektivitou :-D ... velmi lajcky řečeno ale asi tak nějak  |
Jo jsou zacvákavací, a ty kontakty jsem čistil a já se na to ještě podívám a kombinačkama na to přitlačím  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1483 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 08.04.08 18:20 Předmět: |
|
|
tunak19 napsal: | sou tam 10cm, taky chci ted kupovat novy uz mam i vyhlidly...........nemate nejaky napady jak udelat nejakou zajimavou hudbu do rencka?chtel bych ale zachovat ulozny prostor  |
no jde o to kolik tam chces vrazit muzes treba dat do kufru sub na fastplug aby sel kdykoliv oddelat a nebo pincek dela neco na zpusob tuby a vleze se to pod sedadlo teda neni to ono ale dobra alternativa, + nejake to repro ono podle toho jakou chces cenovou relaci! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 08.04.08 18:23 Předmět: |
|
|
Vitek ty ted delas do autohifi  _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 08.04.08 18:36 Předmět: |
|
|
Cawba napsal: | Vitek ty ted delas do autohifi  | jo dela a machruje tak pozor....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Molny29
Založen: 1.11.2011 Příspěvky: 1 Bydliště - POVINNÉ *: Čsl. partyzánů 376, Děčín
|
|