Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 21.09.09 23:15 Předmět: Zraz v SR květen 2010 |
|
|
Takže "lidičky" čo byste na to povedali??? Samozrejme, že tohto roku už nie. Dalo by sa zariadiť letisko, ubytko nejakých 25km v "hoteli" od neho pri vode, nejaký výlet do jaskyne a aj iné veci. Píšem lebo je to sem pre väčšinu z vás ďaleko tak aby ste porozmýšľali a napísali svoj názor. Pretože aby to bolo reál tak by som potreboval vedieť, či by vôbec niekto prišiel a či by malo zmysel sa do toho púšťať.
Možné ubytko tu:
Pri tomto jazere:
Jazero z googleearth:
Letisko z googleearth:
Takže len zatiaľ čisto teoreticky. Termín a tie ostatné veci by sa doriešili. Ide hlavne o to či by niekto prišiel tak ďaleko. _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.09.09 05:14 Předmět: |
|
|
vypadá zajímavě ale už tu byl skoro problém udělat oficiální Ostravský sraz, z důvodů že už těch srazů je dost a lidi jezdí i na dovolenou..
určo to vypadá zajímavě ale podle mne to neklapne, jako nějaký "mezisraz" jako jsou předvánoční atd jo ale oficiální,
navíc na Drhlenách někdo navrhl (sic jen do větru) společnou dovču k moři a to bych jel radši tam teda pokud něco bude  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 22.09.09 06:17 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | vypadá zajímavě ale už tu byl skoro problém udělat oficiální Ostravský sraz, z důvodů že už těch srazů je dost a lidi jezdí i na dovolenou..
určo to vypadá zajímavě ale podle mne to neklapne, jako nějaký "mezisraz" jako jsou předvánoční atd jo ale oficiální,
navíc na Drhlenách někdo navrhl (sic jen do větru) společnou dovču k moři a to bych jel radši tam teda pokud něco bude  |
... ajajajaaaaaj .. že bychom obnovili tradici .. ?
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 22.09.09 06:31 Předmět: |
|
|
kotasku těžko to by muselo kabro jezdit  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 22.09.09 06:43 Předmět: |
|
|
Pojedem všichni busem, to by byl road trip panečku aspoň .. :-)) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

|
Zaslal: 22.09.09 08:16 Předmět: |
|
|
Však ja toto viem, preto sa pýtam či by sa to vôbec oplatilo zorganizovať.
A ináč ten roadtrip by asi nedopadol dobre a toľko chlastu by ten bus asi neodviezol  _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.09.09 08:32 Předmět: |
|
|
Slavo napsal: | a toľko chlastu by ten bus asi neodviezol  | dobřeeee tyyyyyy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

|
Zaslal: 22.09.09 10:51 Předmět: |
|
|
mirek na Drhlenách som o tom tak trochu hodil reč s Bobešom. Zatiaĺ to berte len čo keby a či by vôbec niekto prišiel. _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 22.09.09 13:23 Předmět: |
|
|
Ano, přiznám se, iniciátorem debat do větru o Chorvatsku jsem byl já. Co si pamatuju, tak se kladně vyjadřovalo dost lidí (zatím ovšem předběžně), byli to: Hanzi, Peca, Hynek, JeryP, myslím i JohnyGoe a další, co si pak už s rostoucím alkoholem nepamatuju.
Další téma bylo jet na velký sraz Kreuztage do Německa, kde je přes 1000 Renaultů. Prostě bylo toho hodně a času a peněz málo.
Ale rozhodně bych žádný nápad nezavrhoval...Slovensko je velice pěkné taky a má taky hodně co nabídnout...a co si budem povídat, finančně není zase tak náročné jako HR... takže uvidíme, stát se může cokoli...  _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 22.09.09 16:49 Předmět: |
|
|
Já bych klidně na to Slovensko jel. Třeba místo Moravie, stejnak Lucka někdy prndala, že se jí nechce moc dělat s přípravou na sraz, tak by to byla změna.
A mám pocit, že by hlavně dojelo více slovenských kolegů renaulťáků. _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
Zaslal: 22.09.09 17:04 Předmět: |
|
|
No já souhlasím s Laninem srazů je teď podle mě o jeden více než je ideál a co si budem povídat je otázka jaká by byla účast....
Určo by tam bylo i spousta členů, které jsme ještě neviděli ale na druhou stranu by určo chybělo spousta těch co jezděj po ČR ale tím to nechci shodit ze stolu to rozhodně néééé třeba někdy budeme rádi, že někdo uspořádá sraz třeba i na Slovensku  _________________ Renault 19 16V 99kWoltu
www.djmartinbores.cz I www.danceparty.unas.cz I www.indoorpaintball.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luci Luc Organizátor Morávia Party

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 22.09.09 18:19 Předmět: |
|
|
reezy napsal: | Já bych klidně na to Slovensko jel. Třeba místo Moravie, stejnak Lucka někdy prndala, že se jí nechce moc dělat s přípravou na sraz, tak by to byla změna.
A mám pocit, že by hlavně dojelo více slovenských kolegů renaulťáků. |
Tebe si podám zrzečku  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 22.09.09 18:47 Předmět: Re: Zraz v SR? |
|
|
sem slepy nebo tam opravdu neni napsane kde to vubec je  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 22.09.09 19:04 Předmět: |
|
|
rosta dole na google maš souřadnice  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|