Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jaké chcete pivo ? |
Klášter 11 |
|
30% |
[ 11 ] |
Svijany 11 |
|
69% |
[ 25 ] |
|
Celkem hlasů : 36 |
|
Autor |
Zpráva |
prapi
Založen: 24.1.2009 Příspěvky: 64 Bydliště - POVINNÉ *: Teplice
|
Zaslal: 20.09.09 19:26 Předmět: |
|
|
Magic napsal: | Hoj všici sraz se povedl a dom jsme taky dojely. Dokonce Matty měl i ohňovou show z výfuku Byla to pěkná podívaná na dálnici jsme 3x stavěly ale dom dojel taky v poho. Tak zdar a silu na dalším srazu | Hele ty ptaku jeden na netu mam přezdivku prapi a ne Matty pak si mě budou všichni plict |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Filip

Založen: 21.5.2009 Příspěvky: 23 Bydliště - POVINNÉ *: Filipov - Jiříkov - Rumburk - Šluknov
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 20.09.09 19:58 Předmět: |
|
|
CyBeR napsal: | Taaak, jsou tady http://cybercze.rajce.net/R19_Drhleny_2009
Pokud chcete nejake foto v originalni velikosti/kvalite, napiste mi prosim nazvy na EMAIL cybercze@gmail.com
update 13:31: jeste doplnuju nove fotky z fotaku, takze to asichvilku nebude fungovat... uz je tam vse =)
...mam jeste nejaka videa, kam to uploadnem? (nejlepsi citace: "Ted dam plny levy... a koukejte co se stane" (c)Lanin) |
krasny fotky  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duri_svk

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1580 Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK
|
Zaslal: 20.09.09 20:00 Předmět: |
|
|
Duri hlasi prichod domov o 20:14.
DRHLENY 2009: Bobesovci a Borisovci, ...... co k tomu povedat, to sa chvali samo a bolo by zbytocne k tomu nieco hovorist. Proste SUPER SUPER SUPER ! _________________ R19 Chamade 1,7 phase I/II,III under construction / R19 Cabrio phase II / R Megane Classic / R Laguna II ph2 http://durisvk.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 20.09.09 20:00 Předmět: |
|
|
Hej hola hou
Tak laňour hlásí že svoju myš dovez na intr a dom jakš takš dohopsal ..
Srázek jak jinak než
PESSSSSIIIIŠŠŠŠŠŠŠŠKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
a zamě ***** hvězdiček
Orienťák byl opravdu luxusně promyšlený, až jsem litoval že jsem nevzal gábro ..
Obědovej gulášek, mno.. mňam mňam mňam mňam to sem si pošušňal a tímto chci Džonygoemu poděkovat že propůjčil své kábro za účelem stolu
Odpolední RZetka byla perfektní a dost dlouhá aby se člověk aspoň trochu vyřádil a za tu svou cukavou jízdu se omlouvám, páč mám v p*deli ložisko (které se mě nepodařilo vyměnit)
a to že odpávalo každé 5té auti nic není, hlavně že byly auta které nás mohly odtáhnout aspoň do kempu
takže mé díky Mirkovi, Upírovi za odtah a hodně spešl díky Bobešoj a Borisoj za "zapůjčení" segerovky (pokuím se hned zejtra poslat ) mno a samo mekánikům Pivinkovi, Durimu a všem co se snažili jakoli pomoct
Takže hlásím dojezd domů ač s nějakými nechtěnými pauzami
PS: jsem totálně vyšťaven, kupodivu i v tom kraválu za volantem jsem málem párkrát usnul, tak snad nebude vadit když fotky dodám až zítra  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
upir

Založen: 15.9.2008 Příspěvky: 3028 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava- Dubina kurvy chlast a chlebíčky
|
Zaslal: 20.09.09 20:49 Předmět: |
|
|
tak jsem zrovna dojel na odtahovce. palivové čerpadlo si řeklo, že dál prostě ne.
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 20.09.09 20:51 Předmět: |
|
|
upir napsal: | tak jsem zrovna dojel na odtahovce. palivové čerpadlo si řeklo, že dál prostě ne.
 |
njn dobrej kup  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jasin

Založen: 28.6.2009 Příspěvky: 681 Bydliště - POVINNÉ *: ostrava hrabuvka
|
Zaslal: 20.09.09 20:58 Předmět: |
|
|
tak sraz byl super uz se tesim na dalsi _________________ Renault 19 PH2 1,8 16V AC
Renault 19 PH1 1,8 16V
Skoda 120
Skoda 105 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr ZOO

Založen: 13.8.2009 Příspěvky: 252 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 20.09.09 21:00 Předmět: |
|
|
Ahoj lidi, už jsme taky doma. Sraz byl SUPER. Organizátorům velký DÍKY, nemělo to jedinou chybu. Orienťák mi sice chvilku trval, než jsem pochopil, ale jinak úžasný. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
upir

Založen: 15.9.2008 Příspěvky: 3028 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava- Dubina kurvy chlast a chlebíčky
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 20.09.09 21:09 Předmět: |
|
|
video dobrý  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
prapi
|
Zaslal: 20.09.09 21:22 Předmět: |
|
|
video je dobry ale štve mě že jsem takhle dopad hned na prvnim sraze a byla s tym taka prace a ve finale se zjistilo že to byla uplna pitomost ale zase bez tohodle by to nebylo zabavny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
upir

|
Zaslal: 20.09.09 21:25 Předmět: |
|
|
sraz byl supr, organizace na jedničku, ale z těch Svijanu jsem se svíjel celý den..  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 20.09.09 21:31 Předmět: |
|
|
prapi napsal: | video je dobry ale štve mě že jsem takhle dopad hned na prvnim sraze a byla s tym taka prace a ve finale se zjistilo že to byla uplna pitomost ale zase bez tohodle by to nebylo zabavny  |
Ty vole, já ti ukážu co je zábavný. Ale se to aspoň votestuje.
Příští rok si beru normálně na erzetu bycikl.  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
prapi
|
Zaslal: 20.09.09 21:35 Předmět: |
|
|
reezy napsal: | prapi napsal: | video je dobry ale štve mě že jsem takhle dopad hned na prvnim sraze a byla s tym taka prace a ve finale se zjistilo že to byla uplna pitomost ale zase bez tohodle by to nebylo zabavny  |
Ty vole, já ti ukážu co je zábavný. Ale se to aspoň votestuje.
Příští rok si beru normálně na erzetu bycikl.  |
ja vim jak si dopadnul byl si na tom huř než ja a navic si to měl ještě o dost dal než ja ale s tim byciklem to neni špatnej napad  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|