Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sarnis

Založen: 12.10.2007 Příspěvky: 162 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov
|
Zaslal: 15.01.08 12:27 Předmět: Uvítání hifistů |
|
|
Huráááááááá máme tu nové téma,mé oblíbené. Tak pište pište  _________________ http://sarnis.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 15.01.08 13:41 Předmět: |
|
|
já to nechápu, mě se taky líbí kvalitně hrající hudba, ale v autě který mám na ježdění je to pro mě nepochopítelný, na pořádnou hudbu si skočím do klubu, ale za jízdy mi vadí když nesliším motor u vístvních aut to pochopím  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHUD Vítěz Morávia Party 2007
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 552 Bydliště - POVINNÉ *: Sepekov
|
Zaslal: 15.01.08 14:45 Předmět: |
|
|
no ono je někdy lépe neslyšet  _________________ Auto je m?j život a ten mi nic neveme jenom to auto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sarnis

Založen: 12.10.2007 Příspěvky: 162 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov
|
Zaslal: 17.01.08 11:21 Předmět: |
|
|
hynek napsal: | já to nechápu, mě se taky líbí kvalitně hrající hudba, ale v autě který mám na ježdění je to pro mě nepochopítelný, na pořádnou hudbu si skočím do klubu, ale za jízdy mi vadí když nesliším motor u vístvních aut to pochopím  | No abych řekl pravdu,já zase nechápu,jak někdo muže jezdit bez hudby,je to šílená nuda.Ale co řidič,to jiny názor. _________________ http://sarnis.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 17.01.08 18:38 Předmět: |
|
|
Sarnis napsal: | hynek napsal: | já to nechápu, mě se taky líbí kvalitně hrající hudba, ale v autě který mám na ježdění je to pro mě nepochopítelný, na pořádnou hudbu si skočím do klubu, ale za jízdy mi vadí když nesliším motor u vístvních aut to pochopím  | No abych řekl pravdu,já zase nechápu,jak někdo muže jezdit bez hudby,je to šílená nuda.Ale co řidič,to jiny názor. | kdyz mas 16v a diru ve vyfuku, tak radio muzes mit jake chces a neslysis ho stejne    |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 19.01.08 22:40 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | Sarnis napsal: | hynek napsal: | já to nechápu, mě se taky líbí kvalitně hrající hudba, ale v autě který mám na ježdění je to pro mě nepochopítelný, na pořádnou hudbu si skočím do klubu, ale za jízdy mi vadí když nesliším motor u vístvních aut to pochopím  | No abych řekl pravdu,já zase nechápu,jak někdo muže jezdit bez hudby,je to šílená nuda.Ale co řidič,to jiny názor. | kdyz mas 16v a diru ve vyfuku, tak radio muzes mit jake chces a neslysis ho stejne    |
svatá pravda...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
antonio Anonymní
|
Zaslal: 20.01.08 21:50 Předmět: |
|
|
ja nejedu bez hudby ani 100m
,chcipam nudou no,
al ezas hudba a hudba nekdo ma hudbu jen aby to slysley vsichni oklo nej ale ve vnitr slysi jen chrasteni
lepsi je co slysim ja nez co ostatni zdarec |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nikosNT
Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 726 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 20.01.08 22:14 Předmět: |
|
|
pokud posloucháš hlasitou hudbu tak neslišíš jiný zvuky a toje dobře.Každá porucha se musí projevit-co vy na to? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BOBES Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1408 Bydliště - POVINNÉ *: SEMILY
|
Zaslal: 21.01.08 07:51 Předmět: |
|
|
nikosNT napsal: | pokud posloucháš hlasitou hudbu tak neslišíš jiný zvuky a toje dobře.Každá porucha se musí projevit-co vy na to? |
Jaký poruchy? Žádný nemám!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Morris

Založen: 27.10.2007 Příspěvky: 440 Bydliště - POVINNÉ *: Letovice
|
Zaslal: 06.02.08 22:04 Předmět: |
|
|
no jo , ono ale koupit si repráky , nacpat je do auta a jezdit to taky není všechno , podle mě je taky důležitý ,trošku to auto aspoň nějak vytlumit aby se všecko netřepalo a byl to kvalitní zvuk a ne nějaký třepací hračky pro děcka :-) _________________ R19- red ph1 16V 3dv. ať odpočívá v pokoji.
R19- red ph1 16V 5dv. ať odpočívá v pokoji.
R19- black ph2 16V 5dv. byl moj mazel-prodán
VW- golf IV 1.9Tdi :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 06.02.08 22:45 Předmět: |
|
|
No , nejlepší prý je sednout si za volant, dát na něj ruce a někdo druhej ti auto vysříká puropěnou.  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1483 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 06.02.08 22:48 Předmět: |
|
|
to bylo v tom filmu demolitionman  |
|