Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUNAX
Založen: 21.5.2008 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 03.06.09 07:56 Předmět: |
|
|
Tyjo,tak s tim motorem to je hustý...se nepřestávám divit jaký jsou lidi kurvy. Jako chápu,že někdo potřebuje prachy,ale přeci normální člověk nemůže prodat motor o kterým ví,že je dobrej tak akorát na šrot s tím,že normálně jezdí. Bych za ním naklusnul,chyt bych ho pod krkem,navalil by prachy a motor bych mu vysypal na hlavu.
Kdyby aspoň řek: hele ten motor jel,ale tak nějak divně kulhal a vařil,tak je možný že tam bude něco v řiti.... _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
|
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 24.06.09 18:11 Předmět: |
|
|
Pozor na "čerstvého" člena no_way77 - poslal jsem mu kryt/klapačku na víčko nádrže a od té doby asi zrušil členství. Ale na jeho obranu musím říci, že pěkně poděkoval.
Pro úplnost:
Zdeněk Rösel, Královecká 76, Trutnov, 54103
Naposledy upravil rumcajs dne 03.07.09 05:48, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
m1tv Moderátor
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 24.06.09 18:44 Předmět: |
|
|
rumcajs napsal: | Pozor na "čerstvého" člena no_way77 - poslal jsem mu kryt/klapačku na víčko nádrže a od té doby asi zrušil členství. Ale na jeho obranu musím říci, že pěkně poděkoval. | trošku smutne za děkuju _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Dan2
Založen: 25.10.2007 Příspěvky: 348 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 08.07.09 11:01 Předmět: Pozor na uživatele Pavel00010 |
|
|
Dej te si pozor na tohoto uživatele.Objednal si u mě pružiny s tlumičema tak sem mu je řádně zabalil a poslal na dobírku tudíš sem do toho dal i své penize za poštovné.asi po týdnu co mi nepřišli peníze tak sem mu napsal jestli si to vyzvedl neodepsal tak sem mu napsal druhý den zas a napsal,že pry mu nic nepřišlo tak sem si na internetu zadal číslo té zásilky a přesne mi vyjelo že mu to doručovali 24.6. a že nikdo to nevyzvedl a zásilka byla uložena na poště v místě jeho bydliště tak sem mu tohle přeposlal a prosil ho nekolikrát at si to vyzvedne ale uz vubec neodepsal ani na mail ani na SZ.takže se mi zasilka pravděpodobně vrátí zpět a já kůli tomu stratil čas s balením a 150 kč za poštovné.Takovéhle lidi opravdu miluju.takže doporučuju vám s ním opravdu neobchodovat,aby ste nebyli naštvaní jako já.
Adresa:Pražská 405,Děčín 407 11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
rumcajs
|
Zaslal: 10.08.09 21:31 Předmět: |
|
|
A další "přírůstek" alias m-Tec
Tomáš Persche, Nětčická 2039/54, 697 01 Kyjov
poslal jsem mu na zkoušku řídící jednotku, závadu nevyřešila a tak si ji "ponechal" |
|
Návrat nahoru |
|
|
m1tv Moderátor
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 10.08.09 22:01 Předmět: |
|
|
rumcajs napsal: | A další "přírůstek" alias m-Tec
Tomáš Persche, Nětčická 2039/54, 697 01 Kyjov
poslal jsem mu na zkoušku řídící jednotku, závadu nevyřešila a tak si ji "ponechal" | ty stimdle přistupem přideš na buden _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
|
|
Návrat nahoru |
|
|
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10668 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
|
rumcajs
|
Zaslal: 18.08.09 06:37 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | ...není to příbuznej Ferdinanda Porsche |
jeho pří buznej asi bude Tomáš Fuck. |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHUD Vítěz Morávia Party 2007
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 552 Bydliště - POVINNÉ *: Sepekov
|
Zaslal: 18.08.09 07:25 Předmět: |
|
|
tak se asi taky přidám Kublesovi jsem poslal prachy na účet za plovák a je to víc jak půl roku a nic samé výmluvy že to pošle a atd..... _________________ Auto je m?j život a ten mi nic neveme jenom to auto |
|
Návrat nahoru |
|
|
seki
Založen: 1.9.2009 Příspěvky: 18 Bydliště - POVINNÉ *: Žamberk
|
Zaslal: 22.09.09 13:46 Předmět: |
|
|
musim vám nedoporučit toho junise, před skoro 4 týdny jsem mu prodal motor,který jsem měl jen týden a bylo mi řečeno že funguje, ale nebyl jsem si jistej proto jsem prodával bez záruky a za levno.akorát ja se nechal ukecat že mi dal jen 2/3 z ceny a zbytek do týdne jestli bude fungovat A ŽE SE OZVE!!! tyden pryč nikdo se neozýval a kdybych nenapsal tk nenapíše, tvrdil že neměl čas na tom dělat že má hodně práce, to samé říkal další tyden. a že se ozve za týden. ale co se nestalo, nikdo nenapsal, kdybych nenapsal tk nevim, jeden den tvrdil že neměl čas na tom dělat, druhý den najednou ,když jsem naléhal na peníze,že je prý problém s řemenicí.akorát jsem se něchal překecat od cucáka a dal mu ten motor LEVNĚ by stačilo vidět jen jak ho odvážel a vše to vysvětluje:D když jsem mu řekl že se pochlubím s tím jeho chováním na foru tk řekl že jdu akorát proti sobě a že to dál řešit nebude. aspon je vidět jaký je jeho chování. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Boris Organizátor Drhlen
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
Zaslal: 22.09.09 17:49 Předmět: |
|
|
seki napsal: | musim vám nedoporučit toho junise, před skoro 4 týdny jsem mu prodal motor,který jsem měl jen týden a bylo mi řečeno že funguje, ale nebyl jsem si jistej proto jsem prodával bez záruky a za levno.akorát ja se nechal ukecat že mi dal jen 2/3 z ceny a zbytek do týdne jestli bude fungovat A ŽE SE OZVE!!! tyden pryč nikdo se neozýval a kdybych nenapsal tk nenapíše, tvrdil že neměl čas na tom dělat že má hodně práce, to samé říkal další tyden. a že se ozve za týden. ale co se nestalo, nikdo nenapsal, kdybych nenapsal tk nevim, jeden den tvrdil že neměl čas na tom dělat, druhý den najednou ,když jsem naléhal na peníze,že je prý problém s řemenicí.akorát jsem se něchal překecat od cucáka a dal mu ten motor LEVNĚ by stačilo vidět jen jak ho odvážel a vše to vysvětluje:D když jsem mu řekl že se pochlubím s tím jeho chováním na foru tk řekl že jdu akorát proti sobě a že to dál řešit nebude. aspon je vidět jaký je jeho chování. |
Hmmm co dodat... jeho znám osobně kšefty už nějaké proběhly a vždy v pohodě ale Tebe tu vidím prvně...
Tím nechci říct, že se stavím na jeho stranu je to mezi Vámi...
Ono prodávat něco co ani nevíš jestli funguje _________________ Renault 19 16V 99kWoltu
www.djmartinbores.cz I www.danceparty.unas.cz I www.indoorpaintball.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
seki
|
Zaslal: 22.09.09 19:04 Předmět: |
|
|
takže když tu jsem novej tak hned mě ošulit mě minulej majitel ubezpečoval že jde, vím že se tomu neda věřit,ale taky to jsem mu říkal on pořáda ano ano,ale celkově jde o ten přístup a to jak se zachoval. neozýval se atd. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mirek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16115 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
|
junis04
Založen: 10.12.2007 Příspěvky: 977 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 22.09.09 21:46 Předmět: |
|
|
at si každý udělá obrázek jaký chce , píšu to sem tak jak je je pravdou že na motor přes týden nebyl čas a nevěděl sem jak na tom motor je ,proto sem se neozval (nebudu každy den psát někde někomu ,mám do večera práci na motor nemám čas ),nyni se motor tak nejak zkoušel dát do kupy a nefunguje !ještě ho zkoušíme dát dohromady aby chodil,nechť si pro něj majitel klidně přijede ,ať to mám z krku ,jinak co se tyče toho cucáka a pokud to dobře chápu tak naznačujež že sme asi nemehla přes auta ,tak oproti tobě si dovoluju říct že 16v motorům rozumim ,nenechám se tady od někoho urážet a pomlouvat ... _________________ Renault 19 99 Kw 16v PH I - současnost
Renault 19 99 Kw 16v PH II - historie
Renault 19 99 Kw 16V PH II - historie |
|
Návrat nahoru |
|
|
seki
|
Zaslal: 23.09.09 11:10 Předmět: |
|
|
cucáka jsem myslel jako mladej kluk, NÉ že nerozumíš motorum, a měl jsi se ozvat na konci týdne ne každej den, to jsi ani jednoou za ty 3 týdny neudělal vždy jsem se musel ozvat já v pondělí nebo uterý, |
|
Návrat nahoru |
|
|
|