Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

ukazatel paliva

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
django

Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor

PříspěvekZaslal: 24.06.08 17:20    Předmět: ukazatel paliva Citovat

zdravim mam r19, 1,8 8V rv 90 nefungoval mi otackomer tak sem rozebral palubku a zjistil jsem ze je tam blbej kontakt tak sem ty svorkovnice nastrikal kontakt sprejem a ted kdyz uz konecne maka otackomer nemaka pitomej ukazatel paliva - a bez nej se jezdi dost blbe. zjistil jsem ze ukazuje dokud nepripojim tu prvni svorkovnici ktera je na kontrolky na leve strane + na podsviceni budikuk, jakmile ji pripojim tak je to v hajzlu. muze mi nekdo poradit? nestalo se vam tohle uz nekdy? vubec si s tim nevim rady. zkusil jsem tam dat druhou palubku co mam upne stejnou a ta taky dela uplne to same. ja sem uz z toho auta na prasky, furt se mi na nem neco sere :'(
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Menfis

Bydliště - POVINNÉ *: Kladno

PříspěvekZaslal: 24.06.08 20:45    Předmět: Re: ukazatel paliva Citovat

django napsal:
ja sem uz z toho auta na prasky, furt se mi na nem neco sere :'(

Slyšíš Mirku, a to má 8V.......... Very Happy Very Happy
http://menfis.rajce.idnes.cz/
Dunga

Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem

PříspěvekZaslal: 24.06.08 22:08    Předmět: Citovat

zas offtopicuje....

hele django, jen jsi to prostrikl, nebo jsi i neco nekde prepojoval??? pripadne kdyz jsi to koupil, jelo oboje jak melo? jestli se nekdo nerypal v elektrice... ja ted na aute taky trosku bojuju s elektrikou (snad i uspesne...)...
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 24.06.08 23:08    Předmět: Citovat

jak si tam dal tu druhou palubovku tak ta byla stejná, nebo z 16v??
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
django

PříspěvekZaslal: 25.06.08 14:46    Předmět: Citovat

mirek napsal:

je z 8v akorat je to ten starsi typ jak sou na ni vzadu vydet dratky. jinak predtim mi nemakal otackomer a palivomer jo. a ted presne naopak. jenze nevim proc. skousel sem to prostrikat kontakt sprejem, ale nic proste furt to delat tohleto. ja to auto uz asi brzi rozdupu. vubec netusim co s tim mam jako ted delat... bez ukazatele benzinu fakt jezdit nehodlam...
Petak

Bydliště - POVINNÉ *: Třešť

PříspěvekZaslal: 25.06.08 20:22    Předmět: Re: ukazatel paliva Citovat

django napsal:
zdravim mam r19, 1,8 8V rv 90 nefungoval mi otackomer tak sem rozebral palubku a zjistil jsem ze je tam blbej kontakt tak sem ty svorkovnice nastrikal kontakt sprejem a ted kdyz uz konecne maka otackomer nemaka pitomej ukazatel paliva - a bez nej se jezdi dost blbe. zjistil jsem ze ukazuje dokud nepripojim tu prvni svorkovnici ktera je na kontrolky na leve strane + na podsviceni budikuk, jakmile ji pripojim tak je to v hajzlu. muze mi nekdo poradit? nestalo se vam tohle uz nekdy? vubec si s tim nevim rady. zkusil jsem tam dat druhou palubku co mam upne stejnou a ta taky dela uplne to same. ja sem uz z toho auta na prasky, furt se mi na nem neco sere :'(

proto jsem jse na rencky vysral a a už ho nekupoval když ho matka nabořila taky jse tam pořad neco sralo a mne to taky sralo ale cordoba je uplne neco jinýho parada nic jse na tim nesere!!!proste suprrr Razz
Petak

Bydliště - POVINNÉ *: Třešť

PříspěvekZaslal: 25.06.08 20:24    Předmět: Citovat

django napsal:
mirek napsal:

je z 8v akorat je to ten starsi typ jak sou na ni vzadu vydet dratky. jinak predtim mi nemakal otackomer a palivomer jo. a ted presne naopak. jenze nevim proc. skousel sem to prostrikat kontakt sprejem, ale nic proste furt to delat tohleto. ja to auto uz asi brzi rozdupu. vubec netusim co s tim mam jako ted delat... bez ukazatele benzinu fakt jezdit nehodlam...

tak asi nebudeš jezdit vubec no!! Laughing nesmíš jezdit na vypary Laughing radši tankuj klaždou chvili a budeš mít jistotu ze dycky dojedeš!! Laughing
jarda

Bydliště - POVINNÉ *: Havířov

PříspěvekZaslal: 26.06.08 15:01    Předmět: Citovat

Jak jednoduché: palivoměr-3dráty.....+, -, plovák. Digiměřák za 199kč za 10 minut není co dělat.
django

PříspěvekZaslal: 26.06.08 22:46    Předmět: Citovat

jarda napsal:
Jak jednoduché: palivoměr-3dráty.....+, -, plovák. Digiměřák za 199kč za 10 minut není co dělat.

no tak digiták mam, ale nechapu to proc to dela jen to proc to takle picuje kdyz tam pripojim tu svorkovnicic co je na osvetleni palubky...
kosti

Bydliště - POVINNÉ *: Prešov - Slovensko

PříspěvekZaslal: 07.08.09 10:11    Předmět: Citovat

Mam taky problem a pred odchodom do Chorvatska by som ho rad vyriesil. Ked som kupil auto, palivomer ukazoval spolahlivo, ale len ak nebolo v nadrzi viac ako desat litrov. Ak bolo viac, rucicka si robila co chcela, ked to kleslo pod desat, ustalila sa a uz odpocitavala normalne. Mudre hlavy mi povedali, ze je to preto, lebo pravdepodobne byvaly majitel netankoval plnu nadrz ale stale len tych 10 litrov a plavak je preto zaneseny alebo co a viac nevie ukazat. Ze ak budem tankovat plnu, pomaly sa to opravi. Lenze, ked som to zacal praktizovat, ukazuje mi teraz uplne hluposti a ja teda vobec netusim, kolko v nadrzi realne mam.

Otazka teda je, je nejaka moznost plavak opravit (ocistit) alebo ho musim vymenit?
Rosta

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 07.08.09 10:30    Předmět: Citovat

vyměnit
X_Files

Bydliště - POVINNÉ *: Těrlicko

PříspěvekZaslal: 08.08.09 11:57    Předmět: Citovat

Ach jo lidi. To je takový problém, když natankuju, vynuluju počítadlo a přibližně vím, kolik mám najet. (natankuju 15L tak vím že ujedu cca 200km) a jak se blížím k této hodnotě, jen čekám kdy se rozsvítí "hladové oko" a hurá na benzinku. Wink Rencek má rezervu 5 litrů, takže těch 50km najedete ještě určitě. Takhle jezdím už 3 měsíce a vždy jsem dojel, a pokud vám to nestačí, tak si kupte 5L kanistr a vozte ho v kufru Very Happy
btw. mě plovák funguje, jen nemá takovou odporovou dráhu, kterou bych si zrovna představoval.
Laguna 3 Coupe 2.0 dCi 131kW, 2011
http://x-files.rajce.idnes.cz/
kosti

Bydliště - POVINNÉ *: Prešov - Slovensko

PříspěvekZaslal: 08.08.09 15:20    Předmět: Citovat

problem je ze ked ukazovatel este ukazoval dobre aspon tych 10 litrov, hladove oko sa nikdy nerozsvietilo a nemal som nervy skusat ci sa rozsvieti. S tou priemernou spotrebou je to dost nudzove riesenie a radsej by som bol, keby to slo ako ma.
X_Files

Bydliště - POVINNÉ *: Těrlicko

PříspěvekZaslal: 09.08.09 22:58    Předmět: Citovat

kosti: Nevim jak tobě, ale mě při cca 8 litrech ručička leží jako přibitá Very Happy A když se ti rozsvítí hladové oko, tak uledeš minimálně 40km (spotřeba 12 litrů), snad mi nechceš namluvit, že v okruhu 40km nemáš benzinku Laughing
Jinak k té opravě, pokud nemáš čerpadlo mimo nádrž, tak sundat nádrž (spíše odřezat Laughing ) vymontovat plovák a prověřit jak je na tom. Jednodužší varianta je sundat budíky, najít drát od plováku (pravý konektor, první drát z levé strany, bráno po odklopení budíků) a ohm metrem změřit odpor (nejlépe před a po tankování) a uvidíš jestli funguje. Čím více máš paliva, tím je odpor menší.
Laguna 3 Coupe 2.0 dCi 131kW, 2011
http://x-files.rajce.idnes.cz/
Rosta

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 10.08.09 05:40    Předmět: Citovat

přístup k plováku je přez víčko v kufru nadrž sundávat nemusí ta se musí sundávat kvuli čerpadlu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: