Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 11.02.09 09:42 Předmět: |
|
|
v zimě:
1)nastartuješ
2)zapneš pidi foukání předního okna
3)zapneš vyhřívání zadního okna
4)vylezeš z auta
5)pokud jsi kuřák dáš cígo
6)voškrábeš všechny okna od 10cm sněhu, který napadl přez noc
7)sedneš do auta a je v něm horko
má to výhody i nevýhody..
budeš zmrzlý až na kost ale topení tě za chvilec zahřeje..
taková ranní kosna tě pořádně probere a je menší šance že nabouráš..
tohle jsem celou zimu praktikoval (krom bodu 5) ) a neměl jsem problém s tím, že když jsem vyjel z parkoviště žebych v autě neměl teplo
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 11.02.09 09:46 Předmět: |
|
|
a co když nemusíš škrabat a ani shrnovat sníh?? to stojíš u auta a obdivuješ jej??  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 11.02.09 09:50 Předmět: |
|
|
hynek napsal: | a co když nemusíš škrabat a ani shrnovat sníh?? to stojíš u auta a obdivuješ jej??  |
ne to se pak natom sidlišti místo toho času s cigaretou snažím vyparkovat ......
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nawrat

Založen: 14.1.2009 Příspěvky: 308 Bydliště - POVINNÉ *: Č.Budejovice
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 11.02.09 10:10 Předmět: |
|
|
nawrat napsal: | ..... skousel sem to jednou v hadrovejch rukavicich a po prvnim km sem je zahodil klouzali mi ruce po volantu  |
nato jsou nejlepší "ciklistické" rukavice.. mají takové protiskluzové puntíky nebo jak to nazvat
testováno ale kosa jako znosa tak či tak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wojcs
Založen: 27.1.2009 Příspěvky: 36 Bydliště - POVINNÉ *: litovel
|
Zaslal: 23.02.09 17:51 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | nawrat napsal: | ..... skousel sem to jednou v hadrovejch rukavicich a po prvnim km sem je zahodil klouzali mi ruce po volantu  |
nato jsou nejlepší "ciklistické" rukavice.. mají takové protiskluzové puntíky nebo jak to nazvat
testováno ale kosa jako znosa tak či tak  |
To já jezdím v zimních rukavicích. Sice to je neprakticky ale aspoň mi je teplo.. Auto sice zatopi ale az po delší době tak po 6 Km ale to uz jsem skoro v praci  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tutman
Založen: 22.10.2007 Příspěvky: 1467 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov-Zlaté Hory
|
Zaslal: 23.02.09 17:57 Předmět: |
|
|
ja to mám do prace 2,5km a když přijedu k praci začíná teprve topit a to jsem před chladič dal kus sololitu či co a hadice s chl. kapalinou obalil mirelonem  _________________ ph2 CHAMADE 54kw > ph1 5dv. 54kw > ph1 5dv. 66kw REDBARON> laguna 1,8 66kw up na F3R 84kw
http://tutman.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nawrat

Založen: 14.1.2009 Příspěvky: 308 Bydliště - POVINNÉ *: Č.Budejovice
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
duri_svk

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1580 Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK
|
Zaslal: 23.02.09 20:47 Předmět: |
|
|
nazdar sudruhovia, zakladom je parkovat v garazi. Potom Vam vsetko to co ste tu napisali automaticky odpada. A aby som nebol velmi OT tak namiesto dialkoveho startu ked uz nejaka frajerina tak asi start tlacitko alebo take nieco. _________________ R19 Chamade 1,7 phase I/II,III under construction / R19 Cabrio phase II / R Megane Classic / R Laguna II ph2 http://durisvk.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Behi
Založen: 8.2.2009 Příspěvky: 92 Bydliště - POVINNÉ *: Dačice/Jihlava
|
Zaslal: 22.07.09 12:10 Předmět: |
|
|
To může bejt dobré. Dejte mi sem nějaké ty odkazy na to dálkové startování. Kamoš dělá všechnu elektriku do aut, tak by mi to spíchnul taky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tutman
Založen: 22.10.2007 Příspěvky: 1467 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov-Zlaté Hory
|
Zaslal: 22.07.09 12:25 Předmět: |
|
|
Behi napsal: | To může bejt dobré. Dejte mi sem nějaké ty odkazy na to dálkové startování. Kamoš dělá všechnu elektriku do aut, tak by mi to spíchnul taky. |
nevymíšlej <>
buť rád že nemusíš točit klikou  _________________ ph2 CHAMADE 54kw > ph1 5dv. 54kw > ph1 5dv. 66kw REDBARON> laguna 1,8 66kw up na F3R 84kw
http://tutman.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|