Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kamillo

Založen: 22.12.2007 Příspěvky: 77 Bydliště - POVINNÉ *: Kroměříž / Vsetín / Havlíčkův Brod
|
Zaslal: 13.01.08 21:17 Předmět: Divný zvuk motoru při záběru |
|
|
Zdravíčko lidi, mám možná trochu debilní dotaz a položím ho asi ještě blbějc, neumím to popsat
Když jedu po rovince, je všecko ok, ale už při menším stoupání a sešlápnutí plynu cca do 1 třetiny a lehounkém snížení otáček se začne do normálního a hladkého zvuku motoru ozývat něco jako "TG DG TG DG" nebo "puf puf..." chcete li - v rychlosti asi 8 pšouků za vteřinu (taky z motoru) - kdyby to šlo nahrát, hezky bych vám to zazpíval, schválně si to sami zkuste, jako ve školce
Zní to trošku jako stará motorka. Jinak motor pořád táhne dobře. Nevím po čem vůbec jít, R19 je moje 1. auto a jsem tak trošku diletant :-) Dovčerejška to nedělalo. Při parkování jsem malinko škrtl výfukem o obrubník - může to mít spojitost? Nebo co? Svíčky, vzduchový filtr ...? Poraďte plís, ať neumřu úplně blbej, dík!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kamillo

Založen: 22.12.2007 Příspěvky: 77 Bydliště - POVINNÉ *: Kroměříž / Vsetín / Havlíčkův Brod
|
Zaslal: 13.01.08 22:04 Předmět: |
|
|
Myslíš tím parkováním urvany spoj bo prolezly liškou? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 13.01.08 22:18 Předmět: |
|
|
ten popis je opravdu super... skoro jak kdyz se mi neco snaží vysvětlit matka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kamillo

|
Zaslal: 14.01.08 10:59 Předmět: |
|
|
Dík za poklonu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|