Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 08.06.09 20:51 Předmět: |
|
|
Berry napsal: | Kubais napsal: | Asi dobrá akce, pivisko teklo proudem!!  | Tak pivecko bylo...ale ty whisky  |
, Berry držel značku, páč po Old Barrel padla Tullamorka
Dokonce ji i lišácky schovával do flašky od Kofoly, ale já na to přišel a tahal jsem mu ji z kapsy  _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
barth88
Založen: 1.11.2008 Příspěvky: 202 Bydliště - POVINNÉ *: Vrané nad vltavou
|
Zaslal: 08.06.09 23:03 Předmět: |
|
|
Berry napsal: | barth88 napsal: | mám dotaz... jak se můžu nalagunaclubu registrovat? mám lagunu ll  |
na adrese www.lagunaklub.cz v levym sloupci dole pod kolonkama prihlaseni je "registrace" , staci kliknout a vyplnit |
jsem tam bomba pecka  _________________ laguna 2004 dci 74 kw chip na 96kw
r19 16v cabrio 129poctivejch,serviska, bez koroze, KLIMA S PAL PC VE STAVBĚ
http://barth888.rajce.idnes.cz/20110116/
r19 ph2 1.9dT 66kw brzděnejch klimou-minulost
r19 ph2 1.9d 47kw bez ničeho-minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jirke
Založen: 11.12.2007 Příspěvky: 57 Bydliště - POVINNÉ *: Hradec Králové
|
Zaslal: 17.06.09 10:06 Předmět: |
|
|
Hošánci, tohle bylo nejlepsi setkani po letech co sem zazil. V sobotu nas s Ivonem pobavil Piwell, cemuz se doma tlemime jeste ted a s Berry, ackoli je alkoholove vycerpan, planujem uz ted dalsi action.
Co se tyka sprintu, tak mi Ivon ujel, o kousek... bodejt by ne, kdyz on jel sam a ja vez toho balika Berrho  _________________ Clenstvi v R19 klubu beru jako srdecni zalezitost a vzpominku na doby minule  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulusx V.I.P. Nordic Division

Založen: 21.2.2008 Příspěvky: 582 Bydliště - POVINNÉ *: Teplice
|
Zaslal: 22.06.09 18:09 Předmět: |
|
|
Vypadá to jako zajímavá akcička... _________________
1,4 43kW 1,8 66kW |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 23.06.09 20:59 Předmět: |
|
|
Jirke napsal: | Hošánci, tohle bylo nejlepsi setkani po letech co sem zazil. |
Jo jo, opravdu super akce... a tak mě napadá, že bysme mohli udělat setkání v Drhlenách v září, byť to připadá na ten samý víkend jako Laguna Sraz v Sedmihorkách, ale zase je to blízko od sebe... bohužel se rozdvojit nemůžeme a u mě jsou Nr. 1 Drhleny.
Pořád mi vrtá hlavou, jestli by se nepodařilo udělat nějaké společné setkání i s těma Laguňákama někde na půl cesty nebo při spanilce, ale je mi jasný, že oba srazy mají svůj program a časově to bude velice náročné a hlavně taky, jestli tam bude 55 Lagun jako teď a nás 40 jako loni, tak to snad jen projet při spanilkách naproti sobě a zamávat si
Budu to muset ještě probrat s Borisem.
Jinak díky sprintům a slalomu u mě moje 1,6 stoupla na ceně a kdykoli jsem zaváhal, jestli to byla dobrá volba ten motor, tak se jí tímto omlouvám...  _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|