|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tomas
Založen: 8.6.2009 Příspěvky: 11 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 8
|
Zaslal: 08.06.09 09:33 Předmět: R 19 1.8 TXE 199 ph.1 - zaseklá klapka mixování teplého vzd |
|
|
Zasekla se mi klapka na teplý vzduch,jde pootočit pouze na půlku,je to někde vevnitř té bedny pod palubkou, viz obrázek http://uloz.to/1868905/topeni.jpg ,prosím o radu,
už jsem se na to vrhnul ale po odšroubování mnoha šroubků mi to nešlo stále celé to zařízení vyndat,má někdo s tím zkušenosti?
Je to složité vyndat celou tu krabici topení?A musím taky odšroubovat větrák pod kapotou?
Musím to do zimy opravit abych pak nezmrz v autě,děkuju za cenné rady,
popřípadě,což by bylo nejlepší-jestli by mi to nějaká dobrá duše nevyměnila-vše zaplatím samozřejmě-děkuji mnohokráte
zdraví Tom PRAHA 8 tomaskejr@seznam.cz
724877266
RENAULT 19 TXE 1.8 stříkačka r.v.1990 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duri_svk

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1580 Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK
|
Zaslal: 08.06.09 10:33 Předmět: |
|
|
nazdar,
skusal si skontrolovat panel kurenia ? ci su tiahla v poriadku, ci ti tam nieco nevyskocilo ?
za dalsie, na to aby si vybral radiator zo vsetkym okolo potrebujes odmontovat ventilator lebo ten to z vrchu drzi skrutkami. Ked vyberies ventilator, skus sa z vrchu pozriet ci tam len nie je neco spadnute co by branilo klape pohyb.
Ak toto vsetko spravis a stale nic tak potom este odpojit hadice id radiatora z motoroveho priestoru a mal by ist radiator vybrat von ( odmontovat ventilator, odpijot celu tu jednotku od panelu kurenia "2x tazne lanko", povolit skrutky co okolo najdes, odpojit 2x hadicu v motorovom pristore ) a mal by ist von.
Pomohol by som ti s tym rad ale mam to kus z ruky. Dobehni na sraz a pozrieme sa na to jooo :-) Prip. hadam sa niekto z okolia najde co pomoze.
Prajem vela zdaru !
PS: vidim, ze je to tvoj prvy prispevok, takze ta medzi nami VITAM  _________________ R19 Chamade 1,7 phase I/II,III under construction / R19 Cabrio phase II / R Megane Classic / R Laguna II ph2 http://durisvk.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|