Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Radegast |
10° |
|
39% |
[ 17 ] |
12° |
|
48% |
[ 21 ] |
Birell |
|
11% |
[ 5 ] |
|
Celkem hlasů : 43 |
|
Autor |
Zpráva |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 14.05.09 20:15 Předmět: |
|
|
takže chatka reserve už sme minimalně 3  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KOPI Plameňák

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 16777215 Bydliště - POVINNÉ *: Zvole u Prahy
|
Zaslal: 14.05.09 20:48 Předmět: |
|
|
Mirku, jsou tam nějaký rozumný společný sprchy? nebo jediná možnost jak Fildu vykoupat bude v chatě s minikoupelnou??? _________________ http://kopi-r19.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 14.05.09 20:56 Předmět: |
|
|
KOPI napsal: | Mirku, jsou tam nějaký rozumný společný sprchy? nebo jediná možnost jak Fildu vykoupat bude v chatě s minikoupelnou??? | tak uz si musi zvykat zamlada ne.... do 2mm to neni spina a pak uz to opadava samo....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 14.05.09 21:01 Předmět: |
|
|
KOPI napsal: | Mirku, jsou tam nějaký rozumný společný sprchy? nebo jediná možnost jak Fildu vykoupat bude v chatě s minikoupelnou??? |
Jou sprchy myslím že by tam být měly, je tam budova s lůžky a tam by měly být nějaké společné umývárny, ale ruku do ohně za to nedám.Zkusím zjistit
Mtv - OK chatka pro tebe a tvou gang bang partu bude. Kdyby něco hlásit do středy dalšího týdne. Potom plajznu za každou chatrč jednoho Palackého zálohy
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KOPI Plameňák

|
Zaslal: 14.05.09 21:29 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | KOPI napsal: | Mirku, jsou tam nějaký rozumný společný sprchy? nebo jediná možnost jak Fildu vykoupat bude v chatě s minikoupelnou??? |
Jou sprchy myslím že by tam být měly, je tam budova s lůžky a tam by měly být nějaké společné umývárny, ale ruku do ohně za to nedám.Zkusím zjistit
Mtv - OK chatka pro tebe a tvou gang bang partu bude. Kdyby něco hlásit do středy dalšího týdne. Potom plajznu za každou chatrč jednoho Palackého zálohy
 |
OK, pokud by rozumná srcha nebyla, pak potřebuju jednoznačně bloknout tu chajdu s minikoupelnou ...
Pokud by měl někdo KLIDNEJ !!!! co moc nechlastá, nechrápe a neprdí - to znamená nevzbudí spící šelmu Fildu ... tak budou 2 lože u Kopiho volný ... _________________ http://kopi-r19.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
KOPI Plameňák

|
Zaslal: 14.05.09 21:33 Předmět: |
|
|
radecek7 napsal: | KOPI napsal: | Mirku, jsou tam nějaký rozumný společný sprchy? nebo jediná možnost jak Fildu vykoupat bude v chatě s minikoupelnou??? | tak uz si musi zvykat zamlada ne.... do 2mm to neni spina a pak uz to opadava samo....  |
fujtajbl vespolek, Radečku jsem rád že nejsi můj syn
kdyby to zFildy padalo samo, tak nám nikdy nevyroste  _________________ http://kopi-r19.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 15.05.09 07:42 Předmět: |
|
|
Sice je ještě dost času, ale už předem se musím omluvit za váhání o mé účasti... začátkem června mám ještě velký Laguna sraz a jelikož se doma diskutuje v tomto termínu o malé dovolené, tak nevím, jak to všechno dopadne, když další měsíc mám rezervovanou na 100% Moravii...  _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 15.05.09 08:39 Předmět: |
|
|
KOPI napsal: | radecek7 napsal: | KOPI napsal: | Mirku, jsou tam nějaký rozumný společný sprchy? nebo jediná možnost jak Fildu vykoupat bude v chatě s minikoupelnou??? | tak uz si musi zvykat zamlada ne.... do 2mm to neni spina a pak uz to opadava samo....  |
kdyby to zFildy padalo samo, tak nám nikdy nevyroste  | ja takove cistotne ditko,..... koupu se nekdy i v 5 rano....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 15.05.09 10:21 Předmět: |
|
|
radecek7 napsal: | KOPI napsal: | radecek7 napsal: | KOPI napsal: | Mirku, jsou tam nějaký rozumný společný sprchy? nebo jediná možnost jak Fildu vykoupat bude v chatě s minikoupelnou??? | tak uz si musi zvykat zamlada ne.... do 2mm to neni spina a pak uz to opadava samo....  |
kdyby to zFildy padalo samo, tak nám nikdy nevyroste  | ja takove cistotne ditko,..... koupu se nekdy i v 5 rano.... když přidu z hospy  |  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fuji Školník

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 365 Bydliště - POVINNÉ *: Plzeň
|
Zaslal: 27.05.09 14:18 Předmět: |
|
|
KOPI napsal: |
OK, pokud by rozumná srcha nebyla, pak potřebuju jednoznačně bloknout tu chajdu s minikoupelnou ... Pokud by měl někdo KLIDNEJ !!!! co moc nechlastá, nechrápe a neprdí - to znamená nevzbudí spící šelmu Fildu ... tak budou 2 lože u Kopiho volný ... | Kopi já sice ješte nevím jestli pojedu,ale když bych jel,tak já jsem skoro klidný,tichý,moc nechlastám... takže když dorazím,tak bych do toho klidně šel...  _________________ Renault 19 1.8 16V 99kW ph1
Renault 19 1.7 TXI 66kW ph1
http://fuji19.rajce.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
Zaslal: 27.05.09 14:59 Předmět: |
|
|
Fuji napsal: | KOPI napsal: |
OK, pokud by rozumná srcha nebyla, pak potřebuju jednoznačně bloknout tu chajdu s minikoupelnou ... Pokud by měl někdo KLIDNEJ !!!! co moc nechlastá, nechrápe a neprdí - to znamená nevzbudí spící šelmu Fildu ... tak budou 2 lože u Kopiho volný ... | Kopi já sice ješte nevím jestli pojedu,ale když bych jel,tak já jsem skoro klidný,tichý,moc nechlastám... takže když dorazím,tak bych do toho klidně šel...  |
moc nechlastáš, pokud nevyhraješ závod, víd?!
Jinak školňajs, ty nemáš v plánu dorazit, či co?  _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|