Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bowman17 Anonymní
|
Zaslal: 13.09.08 12:29 Předmět: Kam vedou kabely k zadním repro? |
|
|
Ahoj lidi, doufám, že mi někdo poradí... V autíčku jsem měl původní repro a rádio, tak jsem udělal upgrade a koupil jsem i zadní reproduktory. Všiml jsem si, že z rádia (přesně z toho hnědého obdélníkového kolíku) vystupují jak kabely k předním repro (tady nebyl problém, jen jsem místo starých na palubovce dal nové), tak k zadním a TO je ten problém, je jen vidět, že ty kabely někam vedou (logicky bych řekl, že dozadu), ale absolutně nemůžu přijít na to kam.... jestli končí někde v plastech na sloupcích, nebo někde v kufru? Nevím -prosím poraďte... Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 13.09.08 13:21 Předmět: |
|
|
Jo já to mám vedený před plastem u dvěří, pak to vede spodem dál a je to vedený k těm bočnicím zadním repro v tom plastu jak drží do plato (aspoň tak mi to bylo řečeno)  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nohelzdislav
Založen: 12.9.2008 Příspěvky: 267 Bydliště - POVINNÉ *: Frýdek-Místek
|
Zaslal: 13.09.08 17:13 Předmět: |
|
|
Ja to delal nedavno a jak pise kolega rozebrat plasty kolem dveri a tahnes to pod plasty az za zadni sedacky a tam to napojis na repraky _________________ R19 rv.92 PH2 LPG 54kw jinak jsem SLAVEK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 13.09.08 17:30 Předmět: |
|
|
nohelzdislav napsal: | Ja to delal nedavno a jak pise kolega rozebrat plasty kolem dveri a tahnes to pod plasty az za zadni sedacky a tam to napojis na repraky |
Já to měl lehčí v tom, že to pod těma plastama jsem měl od předchozího majitele natahaný..jsem navázal jen to co bylo vidět  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lewis11
|
Zaslal: 01.03.09 22:47 Předmět: |
|
|
Chci se zeptat kam pripojit draty od zadnich repro,kdyz bych si je chtel natahnout dozadu...
Mam jedny repraky ve dverich a dalsi nahore v palubce... _________________ minulost - R19 ph2 1.8 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 01.03.09 23:29 Předmět: |
|
|
co třeba tak přímo na konektor k rádiu?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lewis11
|
Zaslal: 02.03.09 00:00 Předmět: |
|
|
tam uz musi bejt plno ne ? vzdyt jsou tam pripojeny uz ty 4 repraky..
ze by nejaka vyhybka treba ? nikdy jsem to nedelal tak se ptam.... _________________ minulost - R19 ph2 1.8 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 02.03.09 16:18 Předmět: |
|
|
V předních dveřích a na palubovce jsou pořád jenom přední ampliony. Jsou paralelně. Na konektoru většiny radii ti zůstavají volné výstupy pro zadní. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
japetrja
|
Zaslal: 18.03.09 19:33 Předmět: |
|
|
Taky bych se chtěl přidat k původní otázce. Potřebuju zapojit zadní repro, kabely normálně z rádia někam vedou, ale opravdu netušim kam. Chtěl jsem to za rádiem štípnout a natáhnout si tam vlastní dráty, ale přece jenom by bylo lepší najít ty konce:-D Vzadu v palubce je vyvedených 5 vodičů, ale ve 3 z nich je proti černýmu 12V (na pátym jsem nenaměřil nic). Z toho jsem usoudil že budou sloužit spíš pro nějaké osvětlení. Fakt netušim, kde by mohli ty konce být, jestli pod palubkou, nebo někde v prazích či já nevim kde. Tak se ptám hlavně na vaši zkušenost nebo typy, kde bych je měl hledat...
Všem dík.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BusDriver

Založen: 6.11.2008 Příspěvky: 200 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 23.05.09 08:06 Předmět: |
|
|
Kabely pro zadní repro v 3/5 dvéřku končí v kufru pod postraníma plastama co drží plato. Z kufru jsou normálně vidět. Je to přímo pod mřížkou pro origo repro. U čalamády to bude asi trochu jinak. _________________ 1. Ph 2 1,8 65Kw Baccara r.v.95 (mission accomplished AUT-->MAN)!!! SOLD
2. Ph 2 1,8 54Kw r.v.95 Elysse |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|