Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Přebytečné kabely pod palubní deskou
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Slavo

Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR

PříspěvekZaslal: 04.05.09 21:57    Předmět: Citovat

čo si tam vlastne rovnal? rám pod motor? ja ho mám posunutý dva roky, geometria sa nastavila a v pohode.
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Skype Name
megaliner

Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně

PříspěvekZaslal: 04.05.09 22:05    Předmět: Citovat

No když jsem měl každou stranu auta jinak vysokou... To vyosení bylo hodně velké, protože tu poloosu jsem zlomil tak, že jsem na křižovatce dal kola do pravého rejdu a stál jsem jako doprava do kopce. Trochu hbitěji jsem potřeboval vyjet a ejhle, kastle se díky tlumičům tak prohla, že to kloub na poloose prostě nevydržel. Ani se tomu nedivím, že ta předposlední poloosa praskla po geometrii, protože prý 2 hodiny to auto narovnávali... poslední poloosa zatím drží, avšak následky mě stále provází, protože od geometrie mám jisté problémy s řízením. To ale patří zase do jiné sekce...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
megaliner

PříspěvekZaslal: 04.05.09 22:08    Předmět: Citovat

Já jsem to auto nerovnal. Konec konců je mi jedno, co všechno na tom dělali... Ty 2 zlomený poloosy jsem viděl... Nebyl to blábol. Tlumiče mám vyfocený v galerii, na kterou mám odkaz v podpisu. Můžu být nakonec rád, že mě to vyšlo jen na 5000. Samozřejmě s dílama z vrakoviště. Nových bych se nedoplatil...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
m1tv
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA

PříspěvekZaslal: 04.05.09 22:24    Předmět: Citovat

to je dobrej nesmysl Laughing se na tom někdo opravu podepsal Rolling Eyes navic podle fotek je jedna pružina prdla což je mynimalni rozdilto ti nezlomi poloosu
megaliner

PříspěvekZaslal: 05.05.09 05:47    Předmět: Citovat

Jo, pružina sice byla taky prasklá, ale co na fotce není vidět, je jejich rozdílná délka, která spoustě věcí dopomohla.
Slavo

Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR

PříspěvekZaslal: 05.05.09 06:42    Předmět: Citovat

megaliner napsal:
Jo, pružina sice byla taky prasklá, ale co na fotce není vidět, je jejich rozdílná délka, která spoustě věcí dopomohla.
to nezmysel tak ako pise m1tv.ja mam bohuzial tiez jednu pruzinu prasknutu (moze za to lozisko v ulozeni tlmica) a okrem toho ze stoji predok trochu na krivo a do lavej zatacky sa to viac naklana tak to nesposobilo a nesposobuje nic ine.
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Skype Name
megaliner

PříspěvekZaslal: 05.05.09 07:00    Předmět: Citovat

To jo, ale já jsem měl na mysli rozdílnou délku tlumiče. Ne pružiny.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na: