Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 04.05.09 21:57 Předmět: |
|
|
čo si tam vlastne rovnal? rám pod motor? ja ho mám posunutý dva roky, geometria sa nastavila a v pohode. _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
megaliner
Založen: 10.4.2009 Příspěvky: 151 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 04.05.09 22:05 Předmět: |
|
|
No když jsem měl každou stranu auta jinak vysokou... To vyosení bylo hodně velké, protože tu poloosu jsem zlomil tak, že jsem na křižovatce dal kola do pravého rejdu a stál jsem jako doprava do kopce. Trochu hbitěji jsem potřeboval vyjet a ejhle, kastle se díky tlumičům tak prohla, že to kloub na poloose prostě nevydržel. Ani se tomu nedivím, že ta předposlední poloosa praskla po geometrii, protože prý 2 hodiny to auto narovnávali... poslední poloosa zatím drží, avšak následky mě stále provází, protože od geometrie mám jisté problémy s řízením. To ale patří zase do jiné sekce... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
megaliner
|
Zaslal: 04.05.09 22:08 Předmět: |
|
|
Já jsem to auto nerovnal. Konec konců je mi jedno, co všechno na tom dělali... Ty 2 zlomený poloosy jsem viděl... Nebyl to blábol. Tlumiče mám vyfocený v galerii, na kterou mám odkaz v podpisu. Můžu být nakonec rád, že mě to vyšlo jen na 5000. Samozřejmě s dílama z vrakoviště. Nových bych se nedoplatil... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 04.05.09 22:24 Předmět: |
|
|
to je dobrej nesmysl se na tom někdo opravu podepsal navic podle fotek je jedna pružina prdla což je mynimalni rozdilto ti nezlomi poloosu _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
megaliner
|
Zaslal: 05.05.09 05:47 Předmět: |
|
|
Jo, pružina sice byla taky prasklá, ale co na fotce není vidět, je jejich rozdílná délka, která spoustě věcí dopomohla. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 05.05.09 06:42 Předmět: |
|
|
megaliner napsal: | Jo, pružina sice byla taky prasklá, ale co na fotce není vidět, je jejich rozdílná délka, která spoustě věcí dopomohla. | to nezmysel tak ako pise m1tv.ja mam bohuzial tiez jednu pruzinu prasknutu (moze za to lozisko v ulozeni tlmica) a okrem toho ze stoji predok trochu na krivo a do lavej zatacky sa to viac naklana tak to nesposobilo a nesposobuje nic ine. _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
megaliner
|
Zaslal: 05.05.09 07:00 Předmět: |
|