Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
švarcik
Založen: 14.6.2008 Příspěvky: 51 Bydliště - POVINNÉ *: Čížkovice
|
Zaslal: 03.05.09 11:50 Předmět: hadice k topení |
|
|
čau renaultáci stal se mi takovej průser přestal se mi točit ventylátor na chladiči a teplota mi stoupla na maximum no a já blbec jsem jel furt dál protože jsem stál v koloně a nechtěl jsem tam někde zastavovat tak jsem myslel že to dojedu no a najednou rána a začoudilo se mi s kapoty pak už jsem zastavit musel no a koukám praskla mi hadice co vede za motorem do topení no a v tom je problém nemužu to nikde sehnat a hlavně se mi rozdrtilo i taková roztrojka co ty hadice spojuje od topení od expanzky a ještě jedna to nevim no a celí je to za motorem no a já bych potřeboval poradit kde bych to mohl sehnat proto že na netu nikde nic není.tady je foto jak to tam zhruba vypadá a kde to je mám 66 kw a tam je to jiný než u jinejch motorů helpnete mi???už mě to nebaví jezdit s fáčkem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
švarcik
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ray...

Založen: 13.5.2008 Příspěvky: 248 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 03.05.09 12:23 Předmět: |
|
|
No hele mel jsem taky tenhle problem akorat me praskala starim. Nesehnal jsem ani na vrakaci. Musel jsem do renaultu a tam mi podle vinka nasli hadici a nechali poslat z Madarska. Asi 550 to snad stalo.sehnat tuhle hadici neni vubec prdel. _________________ Renault 19 kabrio ... .. zasveceni vedi .. ;) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duri_svk

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1580 Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
švarcik
|
Zaslal: 03.05.09 12:30 Předmět: |
|
|
hele to je přesně ono to se mi ulomilo a ten zbytek jsem dolámal já když jsem to chtěl s těch hadic sundat bylo to strašně křehký dá se to někde obědnat??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duri_svk

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1580 Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK
|
Zaslal: 03.05.09 12:33 Předmět: |
|
|
tento co vidis na foto he HOMEMADE z nerezu. ale da sa to urco kupit. Skus sa obratit na sudruha M1TV. Viem ze on uz par tychto rozbociek kupoval. Stoji to cca asi 300,- ale neviem to naisto. Ono neviem s coho je to vyrobene ale jak to zostarne tak je to fest krehke a lame sa to. _________________ R19 Chamade 1,7 phase I/II,III under construction / R19 Cabrio phase II / R Megane Classic / R Laguna II ph2 http://durisvk.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
švarcik
|
Zaslal: 03.05.09 12:37 Předmět: |
|
|
no s toho nerezu by to bylo asi nejlepší kdyby se to vyrobylo ale aspon že mám konečně tu fotku jak to vypadá!!páč mě se to celí rozdrtilo a nemohl jsem si to vzít a podle toho koupit nový díky moc fak si mi pomohl s tou fotkou ted už jen to někde sehnat a bude to fajn  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|