Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

SVetla ??????????????,,,,,,

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Razor64

Bydliště - POVINNÉ *: Strážovice

PříspěvekZaslal: 02.05.09 20:36    Předmět: SVetla ??????????????,,,,,, Citovat

cau chtel jsem se zeptat pred tydnem se mi priskvaril drat od svetel a borec mi to natahoval znovu a ted kdyz prepnu dalkovy tak mi zhasnou tlumene ale origo to tak neni nevi nekdo jak by se to dalo udelat neco prepojit nebo co dik za odpoved
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 02.05.09 20:51    Předmět: Citovat

me se zda ze kdyz zapnes dalkove tak by se měly tlumené vypnout Embarassed
duri_svk

Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK

PříspěvekZaslal: 02.05.09 21:17    Předmět: Citovat

16V alebo 8V ? Ak 8V tak su tam H4 a na tych, ked das dialky tak tlmene zhasnu. Na 16V su dve paraboli z H1 takze tam to zhasinat nemusi, tlmene svietia i z dialkacmi. Ono na 8V ak by si nechal svietit i tlmene i dialkove tak je to 110W a to je na tu parabulu si myslim az dost. Uz tym celodennym svietenim dostavaju dost zabrat. Mudrejsie hlavicky opravte ma ak sa mylim
Razor64

PříspěvekZaslal: 02.05.09 21:27    Předmět: a Citovat

sry 16v ph2 mam tam xenony a kdyz mam tak 5 min prepnuty dalkovy a pak dam tlumeny tak nic nevidim nez se ta vybojka rozsviti ale predtim to tak nebylo az se v tim drbal ten borec
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
duri_svk

Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK

PříspěvekZaslal: 02.05.09 21:32    Předmět: Citovat

a jooo, tak potom tam borec nieco zle zapojil
Razor64

PříspěvekZaslal: 02.05.09 22:14    Předmět: a Citovat

natahoval jen jeden drat tak nevim jedine ze by neco odpojil
Dunga

Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem

PříspěvekZaslal: 03.05.09 12:33    Předmět: Re: SVetla ??????????????,,,,,, Citovat

Razor64 napsal:
cau chtel jsem se zeptat pred tydnem se mi priskvaril drat od svetel a borec mi to natahoval znovu a ted kdyz prepnu dalkovy tak mi zhasnou tlumene ale origo to tak neni nevi nekdo jak by se to dalo udelat neco prepojit nebo co dik za odpoved
jestli se nepletu, tak mas michalovu 19ku, ze jo? on to tak delava na kazdem aute, ktere ma, pokud ma 2 paraboly, ze miva pri dalkach i tlumene, ale seriove to vzdycky temer byva tak, ze rpi zapnuti dalek tlumene zhasnou, proto kdyz mas nove natazene kabely ti ted zhasinaji (coz u tech xenonu ale nevim, nevim...)...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cube

Bydliště - POVINNÉ *: Jížní morava

PříspěvekZaslal: 03.05.09 14:39    Předmět: Citovat

Ja kdyz zapnu dalkové tak mě svitiju i tlumene. A uzs to zkusel uplně vyhodit ty xenony. Jestli to bez nich funguje?

http://cube1.rajce.idnes.cz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Razor64

PříspěvekZaslal: 04.05.09 15:18    Předmět: ? Citovat

bez nicj to fungovat bude stejne tam je problem ze se ty xenony strasne dlouho rozinaji borec natahnul akorat 1 kabel
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: