Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 24.04.09 07:21 Předmět: |
|
|
no tak hlavně, že si se nám ukázal...
jinak nevím jak ostatní, ale já tam nejezdím kvůli votuněným filckám, ale kvůli pokecu...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 24.04.09 07:25 Předmět: |
|
|
vždyť to tu napsal každý do posledního, že jezdí jenom kvůli pokecu.
Se mi líbí jak máte tu nutnost se všichni obhajovat, že vás na tom place krom pokecu vlastně nic nezajímá ¨Bodejď by zajímalo, když to už máte 100x okouknuté  _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 24.04.09 07:29 Předmět: |
|
|
se neobhajuju, mu to vysvětluju...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 24.04.09 08:17 Předmět: |
|
|
mirek: Kuli pokecu a těm mařkám, co chodí okolo ty tak okoukaný nejsou
MortE: nevím jestli si to byl ty nebo Peca, radka by to neudělal, ale prostě ty si měl kofolu a podezřívám tebe, co mi hážeš prázdnou flašku na zadní sedadlo a k tomu ještě nedopitou!!! sem dojel dom a podívím se a jako sem byl mega moc nasranej, jsme to tam měl mokrý, a zbytečný fleky tam budou z tebe se fakt stává arogantní anglický hovado s blbým roverem
Peca: a tobě nadám za přihlouplý neustálý poznámky
S takovou budu přemýšlet mé účasti na čtvrtečních placech!  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 24.04.09 08:33 Předmět: |
|
|
reezy napsal: | mirek: Kuli pokecu a těm mařkám, co chodí okolo ty tak okoukaný nejsou
MortE: nevím jestli si to byl ty nebo Peca, radka by to neudělal, ale prostě ty si měl kofolu a podezřívám tebe, co mi hážeš prázdnou flašku na zadní sedadlo a k tomu ještě nedopitou!!! sem dojel dom a podívím se a jako sem byl mega moc nasranej, jsme to tam měl mokrý, a zbytečný fleky tam budou z tebe se fakt stává arogantní anglický hovado s blbým roverem
S takovou budu přemýšlet mé účasti na čtvrtečních placech!  |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 24.04.09 09:30 Předmět: |
|
|
reezy napsal: | mirek: Kuli pokecu a těm mařkám, co chodí okolo ty tak okoukaný nejsou
S takovou budu přemýšlet mé účasti na čtvrtečních placech!  | no nevim, ale s kofolou jsem morteho nevidel a peca ju mel na hynkovem kridle! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

|
Zaslal: 24.04.09 09:50 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | no nevim, ale s kofolou jsem morteho nevidel a peca ju mel na hynkovem kridle! |
Kofolu tam měl MortE a sob007, pak ju tam sob ale nechal na tom křídle, takže takle.....to ale nemění na tom fakt, že z mýho auta se popelnice dělat nebude kdyby to byla moje, prosím, já si v tom bordel dělat můžu, protože vím, že to pak vyhodím a ne že pak budu nalézat určité předměty, které mají být jinde než mají být!  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
|
Návrat nahoru |
|
 |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 24.04.09 11:00 Předmět: |
|
|
Reezy, můžu Ti dělat gorilu ? Já jim šupnu na bradu až se vyzujou ze sandálů a potahám je po štěrku .. všechny do jednoho bandu nemytou ..
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 24.04.09 16:06 Předmět: |
|
|
To jsou ale kur.....vy ty lidi, takový zlatý 40ti kilowatový žihadlo a dělá se z toho popelnice, že se nestydíte!!!!!
TO Reezy:Nezlob se za pravdu a o nic nejde, je to sranda, taky se nerozčiluju za Radečkovi každočtvrteční kecy na moji osobu, bo bych ho už musel zabít, tak to ber stejně, bo když se vždy nasereš, tak zrudneš a z obličeje se ti obrysuj lebka a vypadá to fakt divně. A nevyhrižuj se čtvrtečním jezděním na plac, vypadá to, že se urážíš a to takhle u nás nefachčí. Tak se už na nás nezlob a ve čtvrtel zase na place.  _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

|
Zaslal: 24.04.09 16:44 Předmět: |
|
|
Peca: dobře, tvoje řeči přežiju, jsou to jenom povídačky, co se týkalo "mého kufru jako katapultu", tak jsem to bral, abyste se vyřádili a byl sem u toho, ale co se týče tej otevřenej flašky, kde ještě byla kofola, tak se mi udělal flek na sedadle zrovna na oranžový straně, kde to bude vidět, kerej snad vyčistím, ale i tak, prostě se bordel z toho dělat nebude a to mi vadí!  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 25.04.09 15:26 Předmět: |
|
|
Katapult neměl chybu,co se týče kofoli,tak to mě mrzí,vyčistit to nějak půjde.Ale nevím kde se ti tam vzala. _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

|
Zaslal: 25.04.09 17:20 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | Katapult neměl chybu,co se týče kofoli,tak to mě mrzí,vyčistit to nějak půjde.Ale nevím kde se ti tam vzala. |
no je tam flek o velikosti palce, ale moc neni vidět.....snad to nějak vygruntuju  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 25.04.09 19:50 Předmět: |
|
|
ale tak reezy nerozciluj se....no katapult byl krutej ale o kofole ja nic nevim vyjmecne....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|