Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Karl Anonymní
|
Zaslal: 06.01.08 19:50 Předmět: |
|
|
prijdu odpoledne k autu natocim chytne na deset sekund a pak chcipne jako studena 120 a nic vylezu koukam a jen praskla hadice u dobehoviho cerpadla nebo jak se ten slak menuje a pod autem voda s fridexem a to je cely a od ty doby nic .jiskra je pred i za rozdelovacem benzin taky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 06.01.08 19:52 Předmět: |
|
|
mam doma kamošovo auto a taky motam a ni tak možná to bude stejnej proble to je jedno, pokud ti to háže jiskru tak jak říka dunga nende ti tam nejde fuel nebo de, ale pochvíli to zdechne, to dělá relátko u airboxu _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 06.01.08 19:57 Předmět: |
|
|
hynek napsal: | mam doma kamošovo auto a taky motam a ni tak možná to bude stejnej proble to je jedno, pokud ti to háže jiskru tak jak říka dunga nende ti tam nejde fuel nebo de, ale pochvíli to zdechne, to dělá relátko u airboxu | jj, motor mas po mechanicke strance zda se ok, zamer se na "hopsinkovou stavu" at ti ma ten gumidek na co skakat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karl Anonymní
|
Zaslal: 06.01.08 20:00 Předmět: |
|
|
to tam jde aspon kdyz zapnu klice a naskoci cerpadlo tak jsem mel suntany ty hadicky a stava tam byla a strikala vsude u toho valecku jak tam je ten tlak napsanej nebo kde to ma privod??????ale motor ani nenaskoci.myslis naleve strane relatka ty uz jsem menil |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 06.01.08 20:05 Předmět: |
|
|
no na utě je čidlo který snímá polohu kliky, je na převodovce u setrváku, a to když je špatný tak nepojede ani na rum _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karl Anonymní
|
Zaslal: 06.01.08 20:09 Předmět: |
|
|
nema sfoto a chytlo by to aspon a rum to bych donel nelil takovej fujjjjjjjj |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 06.01.08 20:10 Předmět: |
|
|
No když ti tam jde benzín tak zkus jestli to háže jiskru na svíčky. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 06.01.08 20:14 Předmět: |
|
|
Sem si toho nevšim  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karl Anonymní
|
Zaslal: 07.01.08 20:37 Předmět: |
|
|
tak jsme to konecne zmerili a 7,5 6,5 4,0 6,5 je to asi malo ne a dost velky rozdili ne .rozvodak sedi podle car na nem i na riskach vacka i viko ale ten spodek mi neni jasne jak je to znaceny na vane?nebo se to dava na cary na rozvodaku?nasel jsem tam jen nejakej krizek sipku nebo neco takovyho takhttp://uloz.to/138706/kl.jpg jsem to vyfotil ale foto nic moc jen orientacni jetli to tak je?nejak mi to nejde tak jestli nahodou to nekdo ma tak jetli to tam muze vlozit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga