Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Karl Anonymní
|
Zaslal: 06.01.08 17:39 Předmět: KONSTRUKCE SPALOVACIHO PROSTORU |
|
|
cus lidicky nevite nekdo kolik mista je mezi pistem v HU a otevrenym ventilem ve spalovacim prostoru u 16v .baj vocko potka se to spolu kdys prdne rozvodak nebo ne???? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 06.01.08 17:43 Předmět: |
|
|
To si piš že se to potká. A ty prachy za opravu  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karl Anonymní
|
Zaslal: 06.01.08 17:54 Předmět: |
|
|
tak ze tam neni misto jako u nekterech motoru ?mluvis s vlastni skusenosti?meril jsem ty tlaky jak jsi radil ty i ostatni a nic vubec nic to neukazuje tak uz snad skontrolovat jen nastaveni rozvodu jestli nejsou preskoceny a pak uz to jen schodit a chytat se za hlavu!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

|
Zaslal: 06.01.08 18:04 Předmět: |
|
|
Počkej jak měřil tlaky. Tlaky se měří manometrem místo svíčky a protočením motoru (aspoň 10 otáček) Takže kdyby jsi měl potkaný písty s ventilama tak jak bys to protáčel ???
Nevěřím že tam žádný tlaky nejsou. To bys musel mít otevřený všechny ventily na furt. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 06.01.08 18:07 Předmět: |
|
|
to je běžná věc když rupnou rozvody tak se potkaj ventily, ale pokus jsou zvohly tak to neůže jet, nebude se točit ani motor nebo bude, ale bude prasklej rovnoďák _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karl Anonymní
|
Zaslal: 06.01.08 18:15 Předmět: |
|
|
tak ze jestli vas chapu kdyz neni prasklej jen preskocenej a motor toci starter zadne rany nic tak to potkany nebude .byl u me kamos (machr na auta se tim zivy)mel manometr a tlaky zadny tak rikal at mrknu na rozvody ze asi budou spatne nacasovany a jsou otevreny ventili a proto to nic neukazuje tak jsem to pochopil |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 06.01.08 18:18 Předmět: |
|
|
no a uvšech válců stejný?? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karl Anonymní
|
Zaslal: 06.01.08 18:21 Předmět: |
|
|
jo u vsech vubec nic |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

|
Zaslal: 06.01.08 18:22 Předmět: |
|
|
No kdyby to bylo přeskočený o zub nebo 2 tak by to protočit šlo. Ale při horní ůvrati druhé doby, jsou všechny ventily (pro daný válec) zavřený dlouho před tím než píst vyjede nahoru. Takže tam tlaky musí být. Leda že bys měl díry v pístech ale tomu nevěřím. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karl Anonymní
|
Zaslal: 06.01.08 18:26 Předmět: |
|
|
ty me strasis tak jak je mozny ze nic?a kdyz se to teda potka a tocil bych motorem tak by to bouchalo rachotilo?ale kdyz jsme to ucpali nasadou od sroubovaku tak jako neco bylo sliset ale rucicka na tom manometru se ani nepohla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 06.01.08 19:24 Předmět: |
|
|
Karl napsal: | tak ze jestli vas chapu kdyz neni prasklej jen preskocenej a motor toci starter zadne rany nic tak to potkany nebude .byl u me kamos (machr na auta se tim zivy)mel manometr a tlaky zadny tak rikal at mrknu na rozvody ze asi budou spatne nacasovany a jsou otevreny ventili a proto to nic neukazuje tak jsem to pochopil | asi az takovy machr to nebude... kdyby mel aspon trochu prehled, tak ti nepovi, at se podivas ty, pokud tomu nerozumis... jinak s tim casovanim... staci od praveho kola otacet racnou, tusim 21 (nebo 23, nebo 2_ uz je to doba) z druhe strany na klice uvidis rysky, dalsi mas myslim na remenicich od vacek... jinak jak rikaji kucii, zadny tlak je chujovina... a pokud ti motor normalne jede, tak ti pist ventily nepotkal... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karl Anonymní
|
Zaslal: 06.01.08 19:28 Předmět: |
|
|
co myslis tim jede ze toci a nevydava zadne divne zvuky ale nenaskoci?nikdo ucenej z nebe nespadl |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 06.01.08 19:29 Předmět: |
|
|
Karl napsal: | co myslis tim jede ze toci a nevydava zadne divne zvuky ale nenaskoci? | moc nerozumim otazce... kdyz vyradis a nastartujes, jede motor? pokud ne, otoci ti starter motorem? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karl Anonymní
|
Zaslal: 06.01.08 19:34 Předmět: |
|
|
jeste jsizapomel rict ze mam slapnout na spojku .starter motorem toci ale motor nenaskoci a uz mam po baterce  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 06.01.08 19:37 Předmět: |
|
|
Karl napsal: | jeste jsizapomel rict ze mam slapnout na spojku .starter motorem toci ale motor nenaskoci a uz mam po baterce  | prdel si delej z plasteliny, me motor vrci jak z tovarny... a na spojku nemusis kdyz mas vyrazene... no ale pokud ti to normalne toci, jen nenaskoci, hledal bych problem jinde (jak uz tradicne rikava jarda, prvni benzin...)... jak ti to zaclo? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|