Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

štítek
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
galejda

Bydliště - POVINNÉ *: Praha 5

PříspěvekZaslal: 16.02.09 12:32    Předmět: Citovat

jako jediný řešení vidim nějaký známosti na technicky bez toho už to proste nejde.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morris

Bydliště - POVINNÉ *: Letovice

PříspěvekZaslal: 16.02.09 14:56    Předmět: Citovat

No, ano, motor se bere jako náhradní díl, to jde o to číslo, uděláš výmaz a můžeš házet motory jaký chceš, ale všecky se musí shodovat v typu označení a to F7P XX jakožto prvních 5 znaků... A v tom byl u mě problém.. V TP mám F7P S7040 a na štítku bylo F7P D704. Naštěstí sem sehnal štítek z původního motoru, mi ho borec poslal co koupil motor.. To auto je totiž dovoz z Francie, proto asi to S v typu... No a tak sem předělal štítky, šel si ještě na úřad aby mi změnili počet míst k sezení-měl jsem jen 4, pač to mi taky dali do závad na STK, a oni že potřebují ten papír z technické k tomu.. Já ho někde promrdal, tak si ho tam mladá pěkná slečna co to vyřizovala nechala nafaxovat z STK, a když sem si pro to druhý den došel, málem mě mrdlo... Ona mi změnila i ten typ motoru . Ale problém byl v tom, že já tam měl už ten správnej štítek, tudíž sem to měl zase blbě, naštěstí to hned opravila do poznámky ...
VW- golf IV 1.9Tdi :-)
m1tv
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA

PříspěvekZaslal: 16.02.09 15:04    Předmět: Citovat

Morris napsal:
No, ano, motor se bere jako náhradní díl, to jde o to číslo, uděláš výmaz a můžeš házet motory jaký chceš, ale všecky se musí shodovat v typu označení a to F7P XX jakožto prvních 5 znaků... A v tom byl u mě problém.. V TP mám F7P S7040 a na štítku bylo F7P D704. Naštěstí sem sehnal štítek z původního motoru, mi ho borec poslal co koupil motor.. To auto je totiž dovoz z Francie, proto asi to S v typu... No a tak sem předělal štítky, šel si ještě na úřad aby mi změnili počet míst k sezení-měl jsem jen 4, pač to mi taky dali do závad na STK, a oni že potřebují ten papír z technické k tomu.. Já ho někde promrdal, tak si ho tam mladá pěkná slečna co to vyřizovala nechala nafaxovat z STK, a když sem si pro to druhý den došel, málem mě mrdlo... Ona mi změnila i ten typ motoru . Ale problém byl v tom, že já tam měl už ten správnej štítek, tudíž sem to měl zase blbě, naštěstí to hned opravila do poznámky ...
jo koucourkov hadr Laughing
Tomáš

Bydliště - POVINNÉ *: Pacov

PříspěvekZaslal: 16.02.09 22:19    Předmět: Citovat

No ale zase jak kde treba v Humpolci mi koukal na celi cislo a v Liberci mrknul jen na F7P a to mu stacilo...@
radecek7

Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov

PříspěvekZaslal: 16.02.09 22:20    Předmět: Citovat

čisla nejsou potreba.... Laughing Laughing
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger
Tomáš

Bydliště - POVINNÉ *: Pacov

PříspěvekZaslal: 16.02.09 22:23    Předmět: Citovat

Tak jak kde...
vasek.barta

Bydliště - POVINNÉ *: Světlá nad Sázavou

PříspěvekZaslal: 19.04.09 18:20    Předmět: Citovat

mam trochu problem, vsiml jsem si toho dneska kdyz jsem se pripravoval na STK. kdyz jsem auto koupil tak evidencka probehla papirove protoze jsem nemel cas tam dojet. dneska jsem ale zjistil ze mi nesedi typ motoru na motoru mam F3P N 7 60 a v technicaku F3P N 7 06 myslim si ze to je chyba ureniku ze se prepsali ale tezko rict. existuje vubec motor co mam v technicaku?
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 19.04.09 19:08    Předmět: Citovat

motor si můžeš nechat vymazat z TP. Musí sedět jenom typ a to ti sedí
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
Rosta

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 19.04.09 19:09    Předmět: Citovat

to 3 mistne cislo patri k typu, a mam pocit ze existuji oba,na renaultu ale pisou ze musi sedet prvnich pet znaku takze by ti to vlastne mohlo stacit http://www.renault.cz/ostatni_html/atestace/index.html
m1tv
Moderátor

PříspěvekZaslal: 19.04.09 19:27    Předmět: Citovat

pokud ti sedi čislo motoru tak dojed na TK a aoni ti tam napíšou že ti nesedi typ motoru pošlou te s papirem na uřad tam ti to opravi dojedeš znova na tk a maš to ..
vasek.barta

Bydliště - POVINNÉ *: Světlá nad Sázavou

PříspěvekZaslal: 19.04.09 19:30    Předmět: Citovat

m1tv napsal:
pokud ti sedi čislo motoru tak dojed na TK a aoni ti tam napíšou že ti nesedi typ motoru pošlou te s papirem na uřad tam ti to opravi dojedeš znova na tk a maš to ..

no ale cislo motoru mam vymaz takze nesedi. Jestli jim staci pouze 5 cisel tak to bych mel.
m1tv
Moderátor

PříspěvekZaslal: 19.04.09 19:38    Předmět: Citovat

vasek.barta napsal:
m1tv napsal:

no ale cislo motoru mam vymaz takze nesedi. Jestli jim staci pouze 5 cisel tak to bych mel.
tak to maš problem to nevim co stim
barth88

Bydliště - POVINNÉ *: Vrané nad vltavou

PříspěvekZaslal: 19.04.09 21:37    Předmět: Citovat

já měl podobný problém... Když jsem vdechnul dT tak jsem měl ve velkém tp místo F8Q napsaný F3P zajel jsem na stk kvůli evidenče a samozřejmě mi řekli nečum a padej Sad hbitě jsem zajel na další stk a tam mě zmrdali za patnácky kola a bla bla... Vzal jsem záznam z první stk kde jsem neprošel a šel s nim normálně na převod a pani za přepážkou mě poslala za technikem ten kod motoru přešktl a centrofixem přepsal Very Happy Very Happy pani obdržela kafe a já legálně jezdim
r19 ph2 1.9dT 66kw brzděnejch klimou-minulost
r19 ph2 1.9d 47kw bez ničeho-minulost
Peca

Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko

PříspěvekZaslal: 19.04.09 21:46    Předmět: Citovat

To je blbý, ale jedno ti řeknu,máš jen prohozené čísla,když si toho nikdo nevšiml za 15 let co auto je,tak si toho nevšimnou ani teď,já sám jsem hkedal co je tam za chybu,když si to napsal a na první pohled si toho nevšiml. Prostě tam jed a nikdo si toho nevšimne a když jo, tak dělej blbýho a čekni,že už to auto bylo 7x na STK za jeho život a vždy v pořádku, ale jak říkám, nikdo si toho nevšimne,když neupozorníš.
mmita89

PříspěvekZaslal: 20.04.09 16:29    Předmět: Citovat

pro udělení souhlasu s výměnou je nutná shoda prvních 5 znaků typového označení motoru. Typ motoru je u vozidel Renault vyznačen na motoru téměř vždy (s výjimkou repasovaných motorů) jako 7- místný, v TP se uvádí zpravidla právě jenom prvních 5 znaků.
http://www.renault.cz/ostatni_html/atestace/index.html
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: