Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
galejda

Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 484 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 5
|
Zaslal: 19.04.09 18:58 Předmět: |
|
|
hynek napsal: | Peca napsal: | reezy napsal: | Dan2 napsal: | Tak tedka v pátek byla ukradena další honda crx v Praze Modřanech což je kousek od místa kde ho odcizili hondu crx mě.Tentokrát prý dokonce za bílého dne.Třeba to nebude jenom náhoda. |
To vypadá na organizovaný zločin a určitě v tom mají praxi jak bič.....bych se zkusil dívat do autobazarů, nic lepšího mě nenapadá  | to tě napadla teda hodně blbá myšlenka. |
co vím tak se tyhle auta kradou kruva že dost a to hlavně na díly, páč se s tím jezděj závody, tak že to nebyli asi jen amatéři co by se chtěli projet  |
no nevim cece mam v tom jisty zkušenosti pac mi taky ukradli karu a vzhledem k tomu že sem měl neco podobnýho tak to neni v tom ze by to meli jací si tuneři na díly ty na to maj vetšinou peníze aby si je koupili sami ale je to v tom že tydle auta se daj bez jakýhokoli jinýho zabezpečení (imobilizer,tajnej vypínač atd.) ukrást ze šroubovákem (na zamek) a kladívkem (na spínacku) to u tědlech starších sportáků je holt problem.Vim o čem mluvim pač po navrácení mýho bejvalýho auta sem ho místo klícku taky startoval šroubovákem a zámky byli vylouplý jak nic.
Tím padá i dotaz na majitele ....Měl si to nak jinak zabezpěčený?? Pač pak už to většinou neni tak snadný pro tu čorku zkur..... to ukrást.Beru v potaz že si to auto měl jen chvíli mě ho taky čazli chvíli po koupi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 20.04.09 12:10 Předmět: |
|
|
galejda napsal: | hynek napsal: | Peca napsal: | reezy napsal: | Dan2 napsal: | Tak tedka v pátek byla ukradena další honda crx v Praze Modřanech což je kousek od místa kde ho odcizili hondu crx mě.Tentokrát prý dokonce za bílého dne.Třeba to nebude jenom náhoda. |
To vypadá na organizovaný zločin a určitě v tom mají praxi jak bič.....bych se zkusil dívat do autobazarů, nic lepšího mě nenapadá  | to tě napadla teda hodně blbá myšlenka. |
co vím tak se tyhle auta kradou kruva že dost a to hlavně na díly, páč se s tím jezděj závody, tak že to nebyli asi jen amatéři co by se chtěli projet  |
no nevim cece mam v tom jisty zkušenosti pac mi taky ukradli karu a vzhledem k tomu že sem měl neco podobnýho tak to neni v tom ze by to meli jací si tuneři na díly ty na to maj vetšinou peníze aby si je koupili sami ale je to v tom že tydle auta se daj bez jakýhokoli jinýho zabezpečení (imobilizer,tajnej vypínač atd.) ukrást ze šroubovákem (na zamek) a kladívkem (na spínacku) to u tědlech starších sportáků je holt problem.Vim o čem mluvim pač po navrácení mýho bejvalýho auta sem ho místo klícku taky startoval šroubovákem a zámky byli vylouplý jak nic.
Tím padá i dotaz na majitele ....Měl si to nak jinak zabezpěčený?? Pač pak už to většinou neni tak snadný pro tu čorku zkur..... to ukrást.Beru v potaz že si to auto měl jen chvíli mě ho taky čazli chvíli po koupi. |
to co jsem psal není z mé hlavy, ale z honada fora, kde se takový čórky řešej, nemaj to na tuning, ale jezděj s tím závody-slovensko, polsko, maďarsko.... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
galejda

Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 484 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 5
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dan2
Založen: 25.10.2007 Příspěvky: 348 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 20.04.09 13:56 Předmět: |
|
|
bohužel jsem to nestihl zabezpečit,ale měl jsem v plánu tajnej vypínač bud na čerpadlo nebo na rozdělovač,ale už jsem to bohužel nestihl  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 20.04.09 14:47 Předmět: |
|
|
dobrej inzerat motor benzin a převodvka manualni a pak tam neni ani jedno _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 20.04.09 19:09 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | dobrej inzerat motor benzin a převodvka manualni a pak tam neni ani jedno | myslim, ze za zkontrolovani by to stalo, pokud tam dan vidi nejakou podobnost, prece jen ta fotka co daval on taky neukazovala super lak... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 20.04.09 19:12 Předmět: |
|
|
když na to koukneš tak ta na fotkach nema předni blinkry ta jeho ma . tadle nema černy plastovy prahy nebo co to je ..je uplně jina  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 20.04.09 19:13 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | když na to koukneš tak ta na fotkach nema předni blinkry ta jeho ma . tadle nema černy plastovy prahy nebo co to je ..je uplně jina  | ok, nezkoumal jsem to, jen jsem si na te co daval predtim vsiml skrabancu na zadnim narazniku, nic vic...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
beda

Založen: 15.11.2008 Příspěvky: 3330 Bydliště - POVINNÉ *: Rožnov p. R./Brno
|
Zaslal: 20.04.09 19:19 Předmět: |
|
|
podle me je to jina barva |
|
Návrat nahoru |
|
 |
barth88
Založen: 1.11.2008 Příspěvky: 202 Bydliště - POVINNÉ *: Vrané nad vltavou
|
Zaslal: 20.04.09 19:22 Předmět: |
|
|
Dan2 napsal: | Ukradena byla kousek od Prahy-Zbraslav,zloděj ujížděl směrem na Vrané nad Vltavou,nebylo tam mnoho benzínu typuji tak na 70km,takže po sepsání protokolu s policisty,jsem se vydal směrem kterým pachatel jel.Ptal jsem se na hodně benzínových pumpách,ale bud otevírali až v 5:00 a nebo tam žádná zlatá honda netankovala.Ale nedaleko od místa krádeže je mnoho gáráží vedle sebe takovejch celkem opuštenejch,takže bych to viděl spíše možná,že to někdo někam zašil.Páč kdyby s tím někde jezdil tak by to musel být velký blázen,té crx si všimne každý.Ale možné je vše. |
tak hlásim že mám oči na stopkách!!!! uložil jsem si na tebe číslokdyby něco tak volám!!!!  _________________ laguna 2004 dci 74 kw chip na 96kw
r19 16v cabrio 129poctivejch,serviska, bez koroze, KLIMA S PAL PC VE STAVBĚ
http://barth888.rajce.idnes.cz/20110116/
r19 ph2 1.9dT 66kw brzděnejch klimou-minulost
r19 ph2 1.9d 47kw bez ničeho-minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dan2
|
Zaslal: 20.04.09 20:02 Předmět: |
|
|
díky moc kluci!bohužel ta v inzerátu je jiná,a jiný odstín barvy,ale děkuji za snahu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dan2
|
Zaslal: 24.04.09 18:02 Předmět: |
|
|
tak jak jsem psal o té ukradené další hodně crx minulý týden v Modřanech tak jí našli dnes ráno kousek od Kladna.Bez litáků,ale jinak prý celkem neponíčená.Dotyčný má celkem štěstí,narozdíl odemně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivan1
Založen: 21.3.2009 Příspěvky: 16777215 Bydliště - POVINNÉ *: Slovensko
|
Zaslal: 24.04.09 20:13 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | když na to koukneš tak ta na fotkach nema předni blinkry ta jeho ma . tadle nema černy plastovy prahy nebo co to je ..je uplně jina  | Je iná ale, velmi podobná a majitelovi by sa mohla celkom hodiť nakolko tú svoju má značné hrzdzavú... Motor si nechá do rezervy, prevarí číslo na tej lopnutej a nemá žiaden problém s prepisom farby... Mojmu šéfovi z bývalej firmy takto kedysi ukradli Cromu rv93... Pár rokov dozadu bola úplne bežná prax preváranie VIN, kôli havárii, zlému tech. stavu (dovoz z EU s rovnakou/podobnou farbou, stačilo prevariť VIN a jazdiť veselo dalej) Dnes je u nás kontrola originality, tam by na to mali prísť a pri zmene majitela má starý majitel problémi a zhabané auto + likvidáciu dokladov. Ak sa nezistí že auto bolo kradnuté vrátia ho bývalému majitelovi ktorý ho ale bez TP môže akurát tak odovzdať do zberných surovín... _________________ Renault 19 1.8i 65kW, ABS, palubný pc, 4x kotúče, el okná... Na aute sa stále pracuje... http://img528.imageshack.us/img528/1994/renaultr19.jpg
Renault Scénic 1.9DTi 72kW, phase II ... http://img59.imageshack.us/img59/7703/picssceniclo7.jpg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 24.04.09 22:04 Předmět: |
|
|
kontrola originality je v celku naprd... všetko sa dá ojebabrať! _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
barth88
Založen: 1.11.2008 Příspěvky: 202 Bydliště - POVINNÉ *: Vrané nad vltavou
|
Zaslal: 15.05.09 18:40 Předmět: |
|
|
tak dneska jsem jí viděl volal majiteli a ten mi řekl že se už našla aspon že tak _________________ laguna 2004 dci 74 kw chip na 96kw
r19 16v cabrio 129poctivejch,serviska, bez koroze, KLIMA S PAL PC VE STAVBĚ
http://barth888.rajce.idnes.cz/20110116/
r19 ph2 1.9dT 66kw brzděnejch klimou-minulost
r19 ph2 1.9d 47kw bez ničeho-minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|