Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Morris
Založen: 27.10.2007 Příspěvky: 440 Bydliště - POVINNÉ *: Letovice
|
Zaslal: 07.04.09 20:12 Předmět: |
|
|
Bude se konat sraz ve čtvrtek 9. u ústřeďáku ? _________________ R19- red ph1 16V 3dv. ať odpočívá v pokoji.
R19- red ph1 16V 5dv. ať odpočívá v pokoji.
R19- black ph2 16V 5dv. byl moj mazel-prodán
VW- golf IV 1.9Tdi :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
radecek7
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 07.04.09 20:13 Předmět: |
|
|
Morris napsal: | Bude se konat sraz ve čtvrtek 9. u ústřeďáku ? | toz mozna bych mel cas....a pojedes sam...ze by si mi vzal ty sedacky....s bedou sem domluvenej chce predne....samozrejme ze by byla nejaka flasticka za to.... _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dunga
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 07.04.09 21:46 Předmět: |
|
|
radecek7 napsal: | Morris napsal: | Bude se konat sraz ve čtvrtek 9. u ústřeďáku ? | toz mozna bych mel cas....a pojedes sam...ze by si mi vzal ty sedacky....s bedou sem domluvenej chce predne....samozrejme ze by byla nejaka flasticka za to.... | ja nemuzu... a co se tebe tyka radecku, naucis se uz konecne odepisovat? olej mam aj s filtrem nachystany, toz nedelaj zagorku |
|
Návrat nahoru |
|
|
Peca
Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Morris
|
Zaslal: 08.04.09 04:23 Předmět: |
|
|
OK chlapy, tak já tam taky dorazím, ale s mladou... Ae sedačky bohužel nenaložím... To tam nenacpu :-( Jinak psal další borec že je určitě bere, tak aby si pro ně nedojel dřív chlapy ... Byl do toho zapálenej... Nebo já vám je bloknu... Ale určitě si je vezmete... Jasný ? Vás znám aspoň Radka teda takže :-D _________________ R19- red ph1 16V 3dv. ať odpočívá v pokoji.
|
Návrat nahoru |
|
|
Dunga
|
Zaslal: 08.04.09 06:36 Předmět: |
|
|
Morris napsal: | OK chlapy, tak já tam taky dorazím, ale s mladou... Ae sedačky bohužel nenaložím... To tam nenacpu :-( Jinak psal další borec že je určitě bere, tak aby si pro ně nedojel dřív chlapy ... Byl do toho zapálenej... Nebo já vám je bloknu... Ale určitě si je vezmete... Jasný ? Vás znám aspoň Radka teda takže :-D | to pojedes smartem, ze se nevlezou |
|
Návrat nahoru |
|
|
MortE Moderátor
Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 08.04.09 06:45 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | Morris napsal: | OK chlapy, tak já tam taky dorazím, ale s mladou... Ae sedačky bohužel nenaložím... To tam nenacpu :-( Jinak psal další borec že je určitě bere, tak aby si pro ně nedojel dřív chlapy ... Byl do toho zapálenej... Nebo já vám je bloknu... Ale určitě si je vezmete... Jasný ? Vás znám aspoň Radka teda takže :-D | to pojedes smartem, ze se nevlezou |
taky se Ti do kufru vejdou 3, možná 4? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
radecek7
|
Zaslal: 08.04.09 11:58 Předmět: |
|
|
Morris napsal: | OK chlapy, tak já tam taky dorazím, ale s mladou... Ae sedačky bohužel nenaložím... To tam nenacpu :-( Jinak psal další borec že je určitě bere, tak aby si pro ně nedojel dřív chlapy ... Byl do toho zapálenej... Nebo já vám je bloknu... Ale určitě si je vezmete... Jasný ? Vás znám aspoň Radka teda takže :-D | berem je z bedou urcite takze nic jako...bych je vzal nekdy kolem vikendu jak mi to vyjde.... _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
|
beda
Založen: 15.11.2008 Příspěvky: 3330 Bydliště - POVINNÉ *: Rožnov p. R./Brno
|
Zaslal: 08.04.09 11:59 Předmět: |
|
|
radecek7 napsal: | Morris napsal: | OK chlapy, tak já tam taky dorazím, ale s mladou... Ae sedačky bohužel nenaložím... To tam nenacpu :-( Jinak psal další borec že je určitě bere, tak aby si pro ně nedojel dřív chlapy ... Byl do toho zapálenej... Nebo já vám je bloknu... Ale určitě si je vezmete... Jasný ? Vás znám aspoň Radka teda takže :-D | berem je z bedou urcite takze nic jako...bych je vzal nekdy kolem vikendu jak mi to vyjde.... |
jj berem je urcite , co pijes ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dunga
|
Zaslal: 08.04.09 12:05 Předmět: |
|
|
radecek7 napsal: | Morris napsal: | OK chlapy, tak já tam taky dorazím, ale s mladou... Ae sedačky bohužel nenaložím... To tam nenacpu :-( Jinak psal další borec že je určitě bere, tak aby si pro ně nedojel dřív chlapy ... Byl do toho zapálenej... Nebo já vám je bloknu... Ale určitě si je vezmete... Jasný ? Vás znám aspoň Radka teda takže :-D | berem je z bedou urcite takze nic jako...bych je vzal nekdy kolem vikendu jak mi to vyjde.... | a co ten muj olej? na icq nejsi, na telefon nereagujes |
|
Návrat nahoru |
|
|
radecek7
|
Zaslal: 08.04.09 12:06 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | radecek7 napsal: | Morris napsal: | OK chlapy, tak já tam taky dorazím, ale s mladou... Ae sedačky bohužel nenaložím... To tam nenacpu :-( Jinak psal další borec že je určitě bere, tak aby si pro ně nedojel dřív chlapy ... Byl do toho zapálenej... Nebo já vám je bloknu... Ale určitě si je vezmete... Jasný ? Vás znám aspoň Radka teda takže :-D | berem je z bedou urcite takze nic jako...bych je vzal nekdy kolem vikendu jak mi to vyjde.... | a co ten muj olej? na icq nejsi, na telefon nereagujes | vocasu...si dnes v brne...vcera sem relaxoval...tak dnes treba kolem 6 by to slo ze by si dojel na dilnu.... _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dunga
|
Zaslal: 08.04.09 12:10 Předmět: |
|
|
radecek7 napsal: | Dunga napsal: | radecek7 napsal: | Morris napsal: | OK chlapy, tak já tam taky dorazím, ale s mladou... Ae sedačky bohužel nenaložím... To tam nenacpu :-( Jinak psal další borec že je určitě bere, tak aby si pro ně nedojel dřív chlapy ... Byl do toho zapálenej... Nebo já vám je bloknu... Ale určitě si je vezmete... Jasný ? Vás znám aspoň Radka teda takže :-D | berem je z bedou urcite takze nic jako...bych je vzal nekdy kolem vikendu jak mi to vyjde.... | a co ten muj olej? na icq nejsi, na telefon nereagujes | vocasu...si dnes v brne...vcera sem relaxoval...tak dnes treba kolem 6 by to slo ze by si dojel na dilnu.... | ok, ale netusim kde to je... brnknu mortemu jestli dnes stiha, bo mame este neco domluvene a kdyztak dovalim sam, kdyby nemohl, ale moseli bysme sa scuknout nekde kde trefim |
|
Návrat nahoru |
|
|
radecek7
|
Zaslal: 08.04.09 12:14 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | radecek7 napsal: | Dunga napsal: | radecek7 napsal: | Morris napsal: | OK chlapy, tak já tam taky dorazím, ale s mladou... Ae sedačky bohužel nenaložím... To tam nenacpu :-( Jinak psal další borec že je určitě bere, tak aby si pro ně nedojel dřív chlapy ... Byl do toho zapálenej... Nebo já vám je bloknu... Ale určitě si je vezmete... Jasný ? Vás znám aspoň Radka teda takže :-D | berem je z bedou urcite takze nic jako...bych je vzal nekdy kolem vikendu jak mi to vyjde.... | a co ten muj olej? na icq nejsi, na telefon nereagujes | vocasu...si dnes v brne...vcera sem relaxoval...tak dnes treba kolem 6 by to slo ze by si dojel na dilnu.... | ok, ale netusim kde to je... brnknu mortemu jestli dnes stiha, bo mame este neco domluvene a kdyztak dovalim sam, kdyby nemohl, ale moseli bysme sa scuknout nekde kde trefim | no dobre ale dej mi vedet predem...dneska sem si dokonce vzal telefon tak se ozvy _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dunga
|
Zaslal: 08.04.09 12:18 Předmět: |
|
|
radecek7 napsal: | no dobre ale dej mi vedet predem...dneska sem si dokonce vzal telefon tak se ozvy | jj, to si pis, ze se ozvu uz to chci mit za sebou, abych mohl skrtnout v diari dlasi polozku... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Morris
|
Zaslal: 08.04.09 15:07 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | Morris napsal: | OK chlapy, tak já tam taky dorazím, ale s mladou... Ae sedačky bohužel nenaložím... To tam nenacpu :-( Jinak psal další borec že je určitě bere, tak aby si pro ně nedojel dřív chlapy ... Byl do toho zapálenej... Nebo já vám je bloknu... Ale určitě si je vezmete... Jasný ? Vás znám aspoň Radka teda takže :-D | to pojedes smartem, ze se nevlezou |
Nooo, tak když naložíš do 3dv golfa všecky komplet sedačky z rencka tak seš dobrej.. A ještě tak, že vepředu budeou dva lidi a vše bude v poho... Můžu vzít max třeba něco málo... jinak hoši, kdybyste měli kupovat co piju... Prohli byste se :-D Tullamore Dew... Ale Smířím se i s něčím levnějším :-D Hele, zkusím to a kdyžtak aspoň něco, co vleze vezmu ... _________________ R19- red ph1 16V 3dv. ať odpočívá v pokoji.
|
Návrat nahoru |
|
|
|