|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tutman
Založen: 22.10.2007 Příspěvky: 1467 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov-Zlaté Hory
|
Zaslal: 27.03.09 15:15 Předmět: |
|
|
GT napsal: | Příspěvek byl smazán ačkoliv měl být přesunut do off-topicu ?
Mě by třeba zajímalo do jaké míry byl příspěvek závadný a smazáníhodný. ;) |
asi to byl odkaz na nějakou muziku a tu tady nabízí mtv tak si smásnul budoucí konkurence  _________________ ph2 CHAMADE 54kw > ph1 5dv. 54kw > ph1 5dv. 66kw REDBARON> laguna 1,8 66kw up na F3R 84kw
http://tutman.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 27.03.09 15:39 Předmět: |
|
|
radši držte pusy nebo vas taky smaznu a bude po pr... když už sem ta černa ruka cenzury  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luci Luc Organizátor Morávia Party

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 27.03.09 15:54 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | radši držte pusy nebo vas taky smaznu a bude po pr... když už sem ta černa ruka cenzury  |
Sem myslela, že sem Ti to s tím mazáním dneska vysvětlila Nemazat-přesouvat  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 27.03.09 15:56 Předmět: |
|
|
Luci Luc napsal: | m1tv napsal: | radši držte pusy nebo vas taky smaznu a bude po pr... když už sem ta černa ruka cenzury  |
Sem myslela, že sem Ti to s tím mazáním dneska vysvětlila Nemazat-přesouvat  | však jo ale vyhrožovat mužu ne  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luci Luc Organizátor Morávia Party

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 27.03.09 15:58 Předmět: |
|
|
Santa napsal: | Nehodlam za nekoho lobovat, natoz jeste za lob platit, kam az jsme se to dostali?? Zaujala mne diskuze a napsal jsem prispevek, prvni a take posledni. Nebylo to nic zasadne odlisneho od ostatnich. Za to chcete penize ???
Koukam, ze je tady vic tech, co si na neco hrajou. Zato podepsat se, to je asi problem...
Maruska. |
Za co se platí?
Tak třeba za tohle www.renault19.cz, Tvorba stránek stála 12,5t. + každej rok domény apod. dalších 1t. Každá sranda něco stojí a my se na ni skládáme společně. Proto nehodláme dělat reklamu někomu zdarma. patří to do pravidel fora a to je bez diskuze.
A jestli neděláš reklamu známénu, tak pak nechápu těch mraky odkazů na různé komponenty od samého prodejce...
My od těch lidí, co jim děláme reklamu nechcem peníze, nám stačí pár propisek na sraz, ale de o princip  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CvOkY
Založen: 18.2.2009 Příspěvky: 25 Bydliště - POVINNÉ *: Slovakia-NZ
|
Zaslal: 28.03.09 19:26 Předmět: |
|
|
Luci Luc napsal: | Santa napsal: | Nehodlam za nekoho lobovat, natoz jeste za lob platit, kam az jsme se to dostali?? Zaujala mne diskuze a napsal jsem prispevek, prvni a take posledni. Nebylo to nic zasadne odlisneho od ostatnich. Za to chcete penize ???
Koukam, ze je tady vic tech, co si na neco hrajou. Zato podepsat se, to je asi problem...
Maruska. |
Za co se platí?
Tak třeba za tohle www.renault19.cz, Tvorba stránek stála 12,5t. + každej rok domény apod. dalších 1t. Každá sranda něco stojí a my se na ni skládáme společně. Proto nehodláme dělat reklamu někomu zdarma. patří to do pravidel fora a to je bez diskuze.
A jestli neděláš reklamu známénu, tak pak nechápu těch mraky odkazů na různé komponenty od samého prodejce...
My od těch lidí, co jim děláme reklamu nechcem peníze, nám stačí pár propisek na sraz, ale de o princip  |
sorry ale zaujimalo by ma za co ste proboha platili 12,5 tisica????  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 29.03.09 06:51 Předmět: |
|
|
CvOkY - ty asi nemas moc poneti o tom, koli stoji udelat web, co? mozna jsi nekdy delal blog na estrankach ci podobne a pripadas si jako nejvetsi programator vsech dob, ale realita je takova, ze 10-12 tisic je uplny zaklad, za min ti to nebudou delat ani stredoskolaci jako prividelek, pokud se bavime o kvalitne napsanem webu se slusnym designem! rika se radsi mlc, kdyz nevis o cem mluvis  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CvOkY
Založen: 18.2.2009 Příspěvky: 25 Bydliště - POVINNÉ *: Slovakia-NZ
|
Zaslal: 29.03.09 12:59 Předmět: |
|
|
zaujimave.......uz asi 4 roki sa zaoberam vytvaranim webov a hlavne desingu stranok......samozrejme nehovorim vide to tolko ked si to das robit u nejakej reklamnej spolocnosti.......ale ja zvyknem web robit za 5t s hostingom aj domenou na 2 roky ....v tom mas desing a full celu stranku.....a nesnaz sa zo mna robit lamu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 29.03.09 13:06 Předmět: |
|
|
CvOkY napsal: | zaujimave.......uz asi 4 roki sa zaoberam vytvaranim webov a hlavne desingu stranok......samozrejme nehovorim vide to tolko ked si to das robit u nejakej reklamnej spolocnosti.......ale ja zvyknem web robit za 5t s hostingom aj domenou na 2 roky ....v tom mas desing a full celu stranku.....a nesnaz sa zo mna robit lamu  |
Nevíš k tomu podrobnosti tak do toho nemusíš ani rejpat. Luca ti to klidně objasní,ale sám si ty nic neplatil tak ti je po tom kulové  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 29.03.09 13:35 Předmět: |
|
|
CvOkY napsal: | zaujimave.......uz asi 4 roki sa zaoberam vytvaranim webov a hlavne desingu stranok......samozrejme nehovorim vide to tolko ked si to das robit u nejakej reklamnej spolocnosti.......ale ja zvyknem web robit za 5t s hostingom aj domenou na 2 roky ....v tom mas desing a full celu stranku.....a nesnaz sa zo mna robit lamu  | divej se, na slovensku jsou ceny jine, no a pokud to delas jen tak a neplatis dane, tak je to opet neco jine... ale jak pise kubais, neplatis clensky prispevek, tak neremcej. az budes platit (a ta castka je opravdu minimalni) a budes tak radny clen, tak potom si otvirej hubu, do te doby je ti nic po tom, kam se davaji klubove penize, jelikoz nejdou z tve kapsy! takove mam nejradsi...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 29.03.09 13:39 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | CvOkY napsal: | zaujimave.......uz asi 4 roki sa zaoberam vytvaranim webov a hlavne desingu stranok......samozrejme nehovorim vide to tolko ked si to das robit u nejakej reklamnej spolocnosti.......ale ja zvyknem web robit za 5t s hostingom aj domenou na 2 roky ....v tom mas desing a full celu stranku.....a nesnaz sa zo mna robit lamu  | divej se, na slovensku jsou ceny jine, no a pokud to delas jen tak a neplatis dane, tak je to opet neco jine... ale jak pise kubais, neplatis clensky prispevek, tak neremcej. az budes platit (a ta castka je opravdu minimalni) a budes tak radny clen, tak potom si otvirej hubu, do te doby je ti nic po tom, kam se davaji klubove penize, jelikoz nejdou z tve kapsy! takove mam nejradsi...  |
Hehe, když sme u těch příspěvků, tento rok sem ještě nezaplatil ....Lucieeeeeeeee, nevytvoříme nějaké EX-členské příspěvky? myslím že by se to vyplatilo, ex je nás tu mrtě _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 29.03.09 13:41 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | Dunga napsal: | CvOkY napsal: | zaujimave.......uz asi 4 roki sa zaoberam vytvaranim webov a hlavne desingu stranok......samozrejme nehovorim vide to tolko ked si to das robit u nejakej reklamnej spolocnosti.......ale ja zvyknem web robit za 5t s hostingom aj domenou na 2 roky ....v tom mas desing a full celu stranku.....a nesnaz sa zo mna robit lamu  | divej se, na slovensku jsou ceny jine, no a pokud to delas jen tak a neplatis dane, tak je to opet neco jine... ale jak pise kubais, neplatis clensky prispevek, tak neremcej. az budes platit (a ta castka je opravdu minimalni) a budes tak radny clen, tak potom si otvirej hubu, do te doby je ti nic po tom, kam se davaji klubove penize, jelikoz nejdou z tve kapsy! takove mam nejradsi...  |
Hehe, když sme u těch příspěvků, tento rok sem ještě nezaplatil ....Lucieeeeeeeee, nevytvoříme nějaké EX-členské příspěvky? myslím že by se to vyplatilo, ex je nás tu mrtě | taky jsem ex a mam na letosek normalne zaplacene  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 29.03.09 13:41 Předmět: |
|
|
ja tež ne napravim to přišti sobotu osobně _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

|
Zaslal: 29.03.09 16:38 Předmět: |
|
|
....DELETE pls. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivan1
Založen: 21.3.2009 Příspěvky: 16777215 Bydliště - POVINNÉ *: Slovensko
|
Zaslal: 15.04.09 14:41 Předmět: |
|
|
Tuším sa tu trochu odbočilo... Ale k veci pred pár rokmi sa mi podarilo zohnať túto mašinku a po nejakej dobe som ju predal čo som pekne dlho lutoval.... Ale ani neviem ako a zrazu je po 4 rokov opäť v mojich rukách, také možnosti nastavenia a kvality zvuku sa dnes už velmi nevidia... Hifonics Eagle Warior 4x45W RMS... teraz treba trošku popracovať a potom nahodím komplet foto, za tých pár rokov to bedna subwooferu odniesla...  _________________ Renault 19 1.8i 65kW, ABS, palubný pc, 4x kotúče, el okná... Na aute sa stále pracuje... http://img528.imageshack.us/img528/1994/renaultr19.jpg
Renault Scénic 1.9DTi 72kW, phase II ... http://img59.imageshack.us/img59/7703/picssceniclo7.jpg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|