Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HeReK

Založen: 29.10.2007 Příspěvky: 83 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 10.03.09 11:43 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: |
zajimavy akorat co si to použil za tlumeni do ty bedny a mel si použit mdf ma lepši zvuk než dřevotřiska ... a tu bednu si počital ? myslim si že ta zkosena zadni stěna nic moc dobryho nepřinese chtelo by to udětal rovny |
To tlumeni je hadr na podlahu a ma to vybornej zvuk. Bednu jsem propocitaval asi tak tri dny. Vyslo mi to o necely deci v primarni komere jinak naz doporucuje vyrobce, dokonce i ty basreflexovy ozvucnice maji presnou delku a prumer. _________________ R19 16V 5D TMB HRV
http://herek.rajce.idnes.cz/Fotky_Hudba/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 10.03.09 12:25 Předmět: |
|
|
Hadr na podlahu ..
[/list] _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kubles
Založen: 31.10.2007 Příspěvky: 1554 Bydliště - POVINNÉ *: opava
|
Zaslal: 10.03.09 12:30 Předmět: |
|
|
To herek : no mas to pěkny no... a tedka sem kukal na tvoje fotoalbum no a vidim ze si majitel mýho starýho ventila _________________ R19 16V PH1 max power...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
HeReK

Založen: 29.10.2007 Příspěvky: 83 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 10.03.09 13:20 Předmět: |
|
|
Boris napsal: | Dobře HeRek hadr je nejvíc  |
Doporuceni od pana z orchestru Narodniho divadla a konzultovani s technikama autohify + mereni. Hraje doopravdy lip nez s tou piramidovou penou. Jo a u hly bedny jsou vymereny na odraz basu do ozvucnic. Proste sem si s tim vyhral a planoval dost dlouho. Na nakym srazu klidne dokazu... _________________ R19 16V 5D TMB HRV
http://herek.rajce.idnes.cz/Fotky_Hudba/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 10.03.09 13:23 Předmět: |
|
|
hehe třebas muj pravej otčín (ktereho roky a roky nevídám) když si stavěl bedýnky (kdysy dávno) a já je onehda rozdělával tak byla vyplněná skelnou vatou a přez ní přišroubovaná bavlněná látka možná stará škola  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 10.03.09 14:26 Předmět: |
|
|
ja mam plnou ozvučnici vaty a supr , ovči rouno by asi bylo lepši ale za ty penize co sem sehnat tu vatu nebylo co řešit , nacpal sem tam 1O baličku  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
Zaslal: 10.03.09 14:30 Předmět: |
|
|
HeReK napsal: | Boris napsal: | Dobře HeRek hadr je nejvíc  |
Doporuceni od pana z orchestru Narodniho divadla a konzultovani s technikama autohify + mereni. Hraje doopravdy lip nez s tou piramidovou penou. Jo a u hly bedny jsou vymereny na odraz basu do ozvucnic. Proste sem si s tim vyhral a planoval dost dlouho. Na nakym srazu klidne dokazu... |
Pozor já to nehaním a i tomu věřím jen jsem si vzpoměl jak tyhle hadry na intru smrděly
Jinak já tam mám tlumící rouno a super jestli se mě bude chtít nafotím to ale není o co stát na design nebyl čas hlavně že TUC, TUC, TUC  _________________ Renault 19 16V 99kWoltu
www.djmartinbores.cz I www.danceparty.unas.cz I www.indoorpaintball.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 10.03.09 22:06 Předmět: |
|
|
no tohle je taky supr...
bezpečnost práce nadevše... ještě že to neni moc vyskoý...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 10.03.09 22:09 Předmět: |
|
|
Ufas a co to dělá v autohifi?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 10.03.09 22:10 Předmět: |
|
|
má to HeReK ve fotkách...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Santa
Založen: 27.3.2009 Příspěvky: 7 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 4, Vitkovicka 19
|
Zaslal: 27.03.09 14:07 Předmět: cenzura |
|
|
Lidicky, tuneri, 19kari...
Napsal jsem odpoved na toto teme, ale jakysi samozvanec jez si rika m1tv prispevek smazal. Nevyjadroval jsem se vulgarne, ani jinak nemoralne, jen se mu to asi nehodilo do kramu. Asi jsem moc chvalil a to se v teto zemi nesmi. Joo, takhle neko spinit a stezovat si, to je IN ... Predpokladam, ze i toto bude brzy smazano. Tak at tedy na tomto webu kvete cenzura!!!
Pripadam si jak za komancu, kdyz mne zastavila hlidka PSVB.
Maruska. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luci Luc Organizátor Morávia Party

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 27.03.09 14:13 Předmět: Re: cenzura |
|
|
Santa napsal: | Lidicky, tuneri, 19kari...
Napsal jsem odpoved na toto teme, ale jakysi samozvanec jez si rika m1tv prispevek smazal. Nevyjadroval jsem se vulgarne, ani jinak nemoralne, jen se mu to asi nehodilo do kramu. Asi jsem moc chvalil a to se v teto zemi nesmi. Joo, takhle neko spinit a stezovat si, to je IN ... Predpokladam, ze i toto bude brzy smazano. Tak at tedy na tomto webu kvete cenzura!!!
Pripadam si jak za komancu, kdyz mne zastavila hlidka PSVB.
Maruska. |
MIlá Maruško, příspěvěk byl odstraněn z jednoho prostého důvodu
http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?t=3052
je to pravidlo fora, které platí pro všechny. Pokud si pochvaluješ jednu firmu, stačí tu napsat její název jednou a né jim tu propagovat web. Pravdila jsou tu jasně dána
My nehodláme někomu dělat reklamu "zadarmo" když si ty stránky platíme z vlastní kapse.
Navíc, pokud někdo přijde na forum a hned prvním příspěvkem naháže jeden odkaz za druhým na konkrétní firmu, tak je to víc než podezřelé..
S jeho postupem jako admin souhlasím  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Santa
Založen: 27.3.2009 Příspěvky: 7 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 4, Vitkovicka 19
|
Zaslal: 27.03.09 14:42 Předmět: |
|
|
Nehodlam za nekoho lobovat, natoz jeste za lob platit, kam az jsme se to dostali?? Zaujala mne diskuze a napsal jsem prispevek, prvni a take posledni. Nebylo to nic zasadne odlisneho od ostatnich. Za to chcete penize ???
Koukam, ze je tady vic tech, co si na neco hrajou. Zato podepsat se, to je asi problem...
Maruska. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 27.03.09 14:59 Předmět: |
|
|
Příspěvek byl smazán ačkoliv měl být přesunut do off-topicu ?
Mě by třeba zajímalo do jaké míry byl příspěvek závadný a smazáníhodný. ;) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|