|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Šulín

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1379 Bydliště - POVINNÉ *: Plzeň - hlavní město piva
|
Zaslal: 22.03.09 12:42 Předmět: |
|
|
cube napsal: | Čerpadlo mám v nadrži, takže jí musím celou sundat. S tym benzinem to bude dost těžké. |
Já jsem nad nim vystřihl díru do podlahy kufru nad čerpadlem, potom jsem díru opracoval a dal stejné gumové víčko, jako je nad plovákem. Půl hodiny práce.  _________________ Šulín
Šáde Octavia
16V, Ph1 (od r. 1999) RIP
1,9D, Ph1 (od r. 2008) RIP |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lanex

Založen: 14.4.2008 Příspěvky: 211 Bydliště - POVINNÉ *: planeta Země, Kladno
|
Zaslal: 23.03.09 14:49 Předmět: |
|
|
cube napsal: | Čerpadlo mám v nadrži, takže jí musím celou sundat. S tym benzinem to bude dost těžké. |
V Baumaxu si kup hadičku, připrav si kanejstry a normálně si ten benál vycucni. Nejdřív přes víčko kterym tam benál nalejváš, potom si nádrž spust, otevři si jí zezhora na plováku, a vycucni zbytek. Nejhorší je nadrž odšroubovat. Ten jeden šroub nad torskama ten jde opravdu nahovno. Dělal jsem to nedávno, pískalo mi čerpadlo, a pak se zastavilo. V servisu prej 12000 kaček, tak jsem se do toho pustil sám. Rozebral jsem ho, vyčistil, poskládal a fičí jak nový, úplně tichý... a bacha na jiskry ;-) chce to občas trochu kladívka... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|