Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 19.03.09 13:10 Předmět: vyskakuje trojka...POMOC |
|
|
nazdar chlapy, tak zas problem...
zacala mne vyskakovat trojka a nejak divne piskat v zaberu, tak jsem na to cumel a ono ejhle urvanej silentblok pod prevodovklou, tak jsem vcera koupil vsechny tri a vymenil, ale vono to piska dal a trojka vyskakuje porad...
pomalicku se dostavam do bezradne situace... nevite nekdo kde by mohl byt problem?... Diky _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
Lepsi je bejt mrtvej nez-li druhej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 19.03.09 13:13 Předmět: |
|
|
zkusil bych první zkontrolovat jestli se ti nešiblo táhlo sřidit.. asi nejlíp se to seřizuje podle 1. vs 5. a R (kvuli toho dorazu)
pak zkontroluj zdali máš dost oleje v převodovce..
no a ta nejhorší varianta že ti odešla do kytek převodovka.. mě začla taky pískat a rozsypalo se ložisko na 5.rychlosti a už tomu nebylo pomoci .. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 19.03.09 13:21 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | zkusil bych první zkontrolovat jestli se ti nešiblo táhlo sřidit.. asi nejlíp se to seřizuje podle 1. vs 5. a R (kvuli toho dorazu)
pak zkontroluj zdali máš dost oleje v převodovce..
no a ta nejhorší varianta že ti odešla do kytek převodovka.. mě začla taky pískat a rozsypalo se ložisko na 5.rychlosti a už tomu nebylo pomoci .. |
z toho ze je vkytkach mam nejvetsi strach.... olej jsem tak asi pred dvouma mesicema menil, a pred tydnem to zacalo piskat na 3 a 5 a ted to zacina pomalu na vsech.... a kde se to steluje?... nejake info? prosim...
at vim do ceho zas polezu... _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

|
Zaslal: 19.03.09 13:30 Předmět: |
|
|
tak jsem ted koukal na olej, a tece mi jen blato a to je novej...  _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 19.03.09 13:38 Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
Založen: 21.5.2008 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 19.03.09 14:09 Předmět: |
|
|
Bláto? Kde by se tam za takovou chvilku vzalo? Nevypláchl se tim novým olejem jen sajrajt ze starýho hnusnýho oleje?Ale jinak taky si myslim,že pokud ti to píská a i vyskakuje kvalt,tak nebude stačit jen seřídit táhlo...
 _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 19.03.09 14:20 Předmět: |
|
|
ono možné tím že jsi vyměnil olej tam to bahno vymezovalo nějaké skulinky a ted to začlo mazat tak možná proto..
jinka seřizuje se to pod kabinou jak tam trčí šaltra a je spojena tím kloubem k táhlu tak v tom místě se povolí ta svorka a vergluješ s tím..
ale já bych to spíš z vlatních zkušeností viděl na výměnu njn taky to má už nějaký pátek  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

|
Zaslal: 19.03.09 14:31 Předmět: |
|
|
tak panove pravda, vymena nutna...ale nemam saj kolik za to tu ti smejdi budou chtit, za prevodovku... vymenu nejak spastim a rovnou to vezmu i se spojkou, ale vubec se mi do toho nechce...
nevi nekdo jak dlouho to trva v domacich podminkach vymenit to...? a kudyma ji rvat ven spodem, nebo vrchem?
v oleji jsou jasne viditelne malilinkate castecky kovu a je jich tam dost
kurva.... a to mam jet v kvetnu dom a na technickou... . _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 19.03.09 14:32 Předmět: |
|
|
a nebo tam něco dře a ty piliny udělaly z oleje to ,,blato"  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

|
|
|
LANiN napsal: | ono možné tím že jsi vyměnil olej tam to bahno vymezovalo nějaké skulinky a ted to začlo mazat tak možná proto..
jinka seřizuje se to pod kabinou jak tam trčí šaltra a je spojena tím kloubem k táhlu tak v tom místě se povolí ta svorka a vergluješ s tím..
ale já bych to spíš z vlatních zkušeností viděl na výměnu njn taky to má už nějaký pátek  |
streco, prosimte kolik ti ta piskaci prevodovka vydrzela nez nadobro prestala piskat? _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
|
|
tak si byl rychlejsi  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 19.03.09 14:51 Předmět: |
|
|
StyflerZ1 hehe no ja s ni jezdil asi 3mesice ?? dokud nezacly vypadavat vsechny rychlosti.. musel sem drzet saltru.. ale tam je rozdil ze ty nemas 16V takze to neco jeste vydrzi.. ale neveril bych tomu.. takova zasekla prevodovka v 50km/h je docela masakr se stalo kamosovi.. prevodovka se potrhala jak papir pomlela sebou obe poloosy jako zadna sranda.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

|
Zaslal: 19.03.09 19:22 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | StyflerZ1 hehe no ja s ni jezdil asi 3mesice ?? dokud nezacly vypadavat vsechny rychlosti.. musel sem drzet saltru.. ale tam je rozdil ze ty nemas 16V takze to neco jeste vydrzi.. ale neveril bych tomu.. takova zasekla prevodovka v 50km/h je docela masakr se stalo kamosovi.. prevodovka se potrhala jak papir pomlela sebou obe poloosy jako zadna sranda.. | musim neco sehnat a nejak to vymenit... takhle se jezdit neda.... ja udelam dene 100km jak nic.... _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

|
Zaslal: 21.03.09 10:05 Předmět: |
|
|
nevite nekdo kolik muze vazit prevodovka...? _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 21.03.09 16:59 Předmět: |
|
|
Móóóóc.Nebo to potřebuješ přesnějc ?  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|