Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
TESA
Založen: 15.7.2008 Příspěvky: 17 Bydliště - POVINNÉ *: Mlada Boleslav
|
Zaslal: 09.03.09 16:21 Předmět: Diesel motor |
|
|
Ahoj, konecne jsem sehnal dieselovej motor do svyho volva ( puvodne tam je 1.6 D (renault), ale sehnal jsem 1.9 z 19ky. Mam ale par dotazu, na ktere urcite budete znat odpoved.
1. Volvo nemelo u dieselu otackomer, ale 19ka ho ma, kde je jeho cidlo ?
2. Muze se clovek spolehnout u 19ky na ten budik, kterej ukazuje hladinu oleje ?
3. Nemate nekdo rez motorem 1.9D a 1.9dT ? jde mi o to, jestli turbinovej motor, ma spodni ostrik pistu olejem, nebo to je ten samej motor, s o jeden stupen nizsi kompresi a nabastlenym turbem.
Tak to zatim staci, trebas me jeste neco napadne... Predem diky. _________________ R19 sice nemam, ale dal jsem 16v motor do volva 343 :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duri_svk

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1580 Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK
|
Zaslal: 09.03.09 17:05 Předmět: |
|
|
nazdar, ropaka nemam tak dufam ze tu netresknem nejaku blbost ale:
1. nie som si isty ale as mi vydi ze ropak ma pripojeny nejakym spodobom otackomer na altik. Sorry ak som treskol ale sa mi vidi ze som to niekde pocul ze je to tak
2. ak myslis ten budik co na palubke pred startom ukazuje hladinu oleja tak neviem ako ostatny ale ja sa nan mozem spolahnut na 100%
3. sorry ale s tohto ja vobec mudry niesom, ale niekto dalsi urco je
čaues, Duri _________________ R19 Chamade 1,7 phase I/II,III under construction / R19 Cabrio phase II / R Megane Classic / R Laguna II ph2 http://durisvk.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 09.03.09 17:08 Předmět: |
|
|
ad 1 jo je to z alternatoru
ad2 zalezi v jakem stavu je cidlo te hladiny _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jendík
Založen: 22.1.2009 Příspěvky: 39 Bydliště - POVINNÉ *: Lučice
|
Zaslal: 14.03.09 00:13 Předmět: |
|
|
Zdarec, otáčkoměr je hnanej z altíku dvojkonektorem. Na to čidlo hladiny oleje ti neodpovim, já totiž radší koukám na měrku tj. stoprocentní jistota. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ssmookey
Založen: 1.1.2009 Příspěvky: 95 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 16.03.09 20:15 Předmět: Re: Diesel motor |
|
|
TESA napsal: | Ahoj, konecne jsem sehnal dieselovej motor do svyho volva ( puvodne tam je 1.6 D (renault), ale sehnal jsem 1.9 z 19ky. Mam ale par dotazu, na ktere urcite budete znat odpoved.
1. Volvo nemelo u dieselu otackomer, ale 19ka ho ma, kde je jeho cidlo ?
2. Muze se clovek spolehnout u 19ky na ten budik, kterej ukazuje hladinu oleje ?
3. Nemate nekdo rez motorem 1.9D a 1.9dT ? jde mi o to, jestli turbinovej motor, ma spodni ostrik pistu olejem, nebo to je ten samej motor, s o jeden stupen nizsi kompresi a nabastlenym turbem.
Tak to zatim staci, trebas me jeste neco napadne... Predem diky. |
čus hele já ropáka mám tak snad nějak pomůžu
1 otáčkoměr je na altíku je tam taková hnědá kostka
2 budík na olej je sice 100% ale čas od času když to moc honíš chce to koukat na měrku
3 průřes motorem mno nevím ale myslím si že jde sehnat někde na netu pokud ne nascanuju ti knížku jak na to co mám na dieslovýho rendla  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TESA
Založen: 15.7.2008 Příspěvky: 17 Bydliště - POVINNÉ *: Mlada Boleslav
|
Zaslal: 17.03.09 22:40 Předmět: |
|
|
Diky moc za odpovedi.
Motor uz tam mam - budik na olej zrejme zapojovat nebudu, kouknu se na merku - neni co resit..
Po hnedy kostce na altiku se podivam, kdyby to nekdo mohl vyfotit, byl bych jedine rad..
... a kdybys mel cas, a naskenoval pouze obrazek diesela a turbodiesela bez popisek a tak podobne bylo by to super.. diky moc _________________ R19 sice nemam, ale dal jsem 16v motor do volva 343 :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jendík
Založen: 22.1.2009 Příspěvky: 39 Bydliště - POVINNÉ *: Lučice
|
Zaslal: 20.03.09 16:36 Předmět: |
|
|
Je to ten hnědej konektor v pravim dolnim rohu. |
|