|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Geltny
Založen: 12.11.2009 Příspěvky: 623 Bydliště - POVINNÉ *: Karviná
|
Zaslal: 09.01.11 12:53 Předmět: Geltny a Renátka |
|
|
Chlapi chci vám představit moji renátku zatím jestě spolu nejsme jako řádnej člen ale brzy budem tak bych vam ji chtel predstvit tady...ma celkem dlouhou historii ale je v rodine od roku 2002 kdy jsme ji privezli z nemec .... v roce 2007 prodali jendomu mistnímu členovi tady a ten byl nabourán a tak ji odstavil a ja jsem ji hledal a jelikož bydlím v karvine a ten byvaly clen taky tak jsem se snim domluvil a vezl zase z5 domu ...no po přivezeni domu jsem hned zhanel karosáře který mi převařoval celé čelo az k tlumiči z duvodu te nehody pak jsem vytáh motor a trochu jsem si sním hrál , nechal jsem kompletně zrepasovat hlavu a na ploku probehl výbrus,pístní kruhy a šálky na ojnicích...pak jsem to poskládal kompletne přetesnil dal nový rozvody,novou spojku,a filtr K&N, ted už jen zbývá vymenit zadní nápravu která už je těsně před smrtí a dostříkat díly ktere jsou nové....a sory za takhle dlouhej text Rolling Eyes tady je foto http://geltni.rajce.idnes.cz/Renatka_v_kompletu/ _________________ R19 PH1 1991 1.7i 8v F3N 54kw zhnilej dědek
R19 PH2 1993 1.7i 8v F3N 54kw ex
R19 PH2 1995 1,8i 8v F3P 81kW (životní láska) aktual |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 10.01.11 11:20 Předmět: |
|
|
Ahoj, nechci ti kazit radost ale hoď si to někde tady:
Naše Auta nebo Chlubící koutek. Díky
tohle LOCK, kdyby si tady každý zakládal svoje téma na své auto, možná by to bylo jednodužší v řešení problémů ale byl by v tom zmatek, promiň.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|