Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KristensenJ
Založen: 17.10.2007 Příspěvky: 327 Bydliště - POVINNÉ *: Česká Třebová
|
Zaslal: 14.11.07 15:24 Předmět: Blbne na volnoběh za "studena" ZMĚŘEN TLAK PALIVA |
|
|
Když natočím ventila tak chvíli vrčí v poho tak jak má a po chvilce začne koktat na 500 otáček a během pár desetivteřin si to zase přidá a srovná se takhle to blbne cca 5 minut a pak to přestane je to znát i za jízdy že když jedu jen na čtvrt plynu do 3000ot tak to je prostě jako kdybych tu nohu z plynu sundal ale stačí přišlápnout trochu víc plyn a zase se to na chvilku srovná ale jak se to trochu ohřeje tak je klid ale zase stačí to vypnout na půl hoďky ohřátý na provozní teplotu a po nastartování to zase chvilku blbne, jo a když to takhle blbne tak stačí šlápnout na plyn a chytne se to. Jinak to chytá v poho a jede po zahřátí taky v poho. Co s tím? Díky. Jo a začlo to dělat až v tomhle psím počasí.
Naposledy upravil KristensenJ dne 22.11.07 10:44, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 14.11.07 16:58 Předmět: |
|
|
jo jo, mně to taky tak dělá. Už si toho ani nevšímam. Nevím čím to je, ale typ bych snímač klapky. Nevím to jen si typuju(má na to vliv když sním pootočíš)  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHUD Vítěz Morávia Party 2007
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 552 Bydliště - POVINNÉ *: Sepekov
|
Zaslal: 14.11.07 16:58 Předmět: |
|
|
ten to nedělá... to jsem zkoušel _________________ Auto je m?j život a ten mi nic neveme jenom to auto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 14.11.07 17:37 Předmět: |
|
|
Mohlo by to být čidlo teploty nasávaného vzduchu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KristensenJ
|
Zaslal: 14.11.07 17:49 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | Mohlo by to být čidlo teploty nasávaného vzduchu. |
no to můžu prubnout to bych tady jedno měl mít. Jinak chci ještě kouknout do svíček jestli nejsou plný vody a hlavně musím něco udělat s čerpadlem protože mám venkovní a to drží na nějakým silentbloku a ten je utrženej takže se tam houpe na hadicích a kabelech. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 14.11.07 20:06 Předmět: |
|
|
Pánové: všem co vám blbnou otáčky u ventila, zkontrolujte v 1 řadě tlak benzínu který davá čerpadlo. Způsob: shodit hadičku z regulačního ventilu která vede zpět do nádrže. Po zapnutí klíčku z ventilu musí téct benzín. Pokud neteče čerpadlo dává malý tlak a ventiler se s ním nedomluví. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 14.11.07 20:39 Předmět: |
|
|
no ono to dela jen chvili, po menším zahřátí to přestane a nebo kdyz mu víc přidám tak to neďelá  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

|
Zaslal: 14.11.07 21:25 Předmět: |
|
|
No právě.  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sikec
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 185 Bydliště - POVINNÉ *: Ochoz u Tišnova
|
Zaslal: 15.11.07 07:33 Předmět: |
|
|
to jak píše kristensen...dělá mi to naprosto to samý...prostříkl jsem všechny kontakty a teď je 3 dny klid...asi vlhkost nebo něco...těžko říci... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KristensenJ
|
Zaslal: 15.11.07 11:16 Předmět: |
|
|
jarda napsal: | Pánové: všem co vám blbnou otáčky u ventila, zkontrolujte v 1 řadě tlak benzínu který davá čerpadlo. Způsob: shodit hadičku z regulačního ventilu která vede zpět do nádrže. Po zapnutí klíčku z ventilu musí téct benzín. Pokud neteče čerpadlo dává malý tlak a ventiler se s ním nedomluví. |
Tak tlak paliva můžu docela dost přesně změřit tak to udělám, mě ještě napadlo že by to třeba mohla dělat břečka jak nalítá zespodu na čerpadlo tak že tam chvilku dělá neplechu protože to začlo dělat až s tímhle počasím no ale nevim nevim, sníh mě dělá větší bordel v řazení že mě pak nejde 1-3-5 musím s tím trochu zakvedlat aby to vypadalo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHUD Vítěz Morávia Party 2007
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 552 Bydliště - POVINNÉ *: Sepekov
|
Zaslal: 15.11.07 16:16 Předmět: |
|
|
Jarda: tak je fakt že to čerpadlo muže dělat ale to by dělalo stále a na volnoběh tlak nepoznáš páč když přidáš tak teprva začne tlak na liště klesat _________________ Auto je m?j život a ten mi nic neveme jenom to auto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KristensenJ
|
Zaslal: 15.11.07 17:18 Předmět: |
|
|
CHUD napsal: | Jarda: tak je fakt že to čerpadlo muže dělat ale to by dělalo stále a na volnoběh tlak nepoznáš páč když přidáš tak teprva začne tlak na liště klesat |
No jo jenže mě to dělá i na volnoběh, no já to prostě zkusím změřit, pak vyměním palivovej filtr zase změřím a uvidím. Nevíte někdo kolik by tam mělo být? Mám dojem že nějak 2,5 - 3 bar nebo tak nějak |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

|
Zaslal: 15.11.07 20:06 Předmět: |
|
|
CHUD napsal: | Jarda: tak je fakt že to čerpadlo muže dělat ale to by dělalo stále a na volnoběh tlak nepoznáš páč když přidáš tak teprva začne tlak na liště klesat | Chyba !!!!! Tlak na liště je pořád stejný o to se stará regulační ventil. Pokud teda nebereme v ůvahu jeho regulaci tlaku vlivem podtlaku. Ale jde o to jestli čerpadlo dává dostatečně velký tlak aby ho regulační ventil přepouštěl zpět do nádrže při jakýchkoliv otáčkách. Jinak čerpadlo by mělo dávat alespoň3 bary-atm. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KristensenJ
|
Zaslal: 21.11.07 10:38 Předmět: |
|
|
Tak já nevim, sice jsem zatím neudělal ani jednu věc ale jak to tak pozoruju tak na to má vliv počasí, teď neprší nechumelí není nikde břečka a je pokoj, nic to nedělá. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|