Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
rockstone
|
Zaslal: 22.02.15 13:46 Předmět: copak to upadlo? |
|
|
Plánujem meniť palivový filter a dnes som skúmal ten aktuálny. Mám ho vedľa motora pod ručnou pumpou na palivo. No mám pár otázok. Do pumpy ide jedna hadica od nádrže a druhá z pumpy do čerpadla. Dole pod filtrom sú však ďalšie dve hadice. Na čo slúžia? A medzi nimi bola tiež nejaká plastová zátka s koncovkou ako keby na odvod paliva. Myslel som si že to bude niečo ako vypúšťací ventil. Ale to "bola" píšem úmyselne. Chytil som ju do ruky, pokúsil sa trochu pootočiť a zostala mi v ruke... teda aspoň tá vonkajšia časť. Vnútorná je tam stále a pevne drží. Čo som to vlastne odtrhol?
Prosím poraďte.  _________________ R19 II, 1.9dT, r. 95 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 22.02.15 13:57 Předmět: |
|
|
odhaduješ to dobře je to odkalovací zátka , ty dvě hadice sou vyhřejvaní filtru de do nich voda _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rockstone
|
Zaslal: 22.02.15 14:10 Předmět: |
|
|
Tak pád ďalších otázok.
Ta zátka sa dá zohnať aj samostatne? A je to teda len narazená zátka? Nie je to šrób?
Tie hadice na ohrev nemusím demontovať pri výmene filtra nie? _________________ R19 II, 1.9dT, r. 95 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 22.02.15 16:45 Předmět: |
|
|
ta zatka je šroub a samostatně asi težko sehnatelná , hadice odpojovat nemusíš _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|