Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Dotaz na problém s blinkry
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MrazekBike
Anonymní

PříspěvekZaslal: 20.01.08 15:29    Předmět: Dotaz na problém s blinkry Citovat

Potřeboval bych poradit, protože mám problém s blinkry a v elektrice se moc nevyznám. Jedná se o problém s blinkry, přestaly mi fungovat. Nejdříve se někdě z palubky, dle mého názoru někde v místě pojistek, ozývalo takové "škrčení" a po chvilce přestaly fungovat. Druhý den jsem se na to šel podívat, ale opět šly. Po pár kilometrech nastala stejná situace. Když dám ale výstražná, tak v pohodě fungují. Ještě jsem si všimnul toho, že při změně směru, když ještě šli, to rušilo i autorádio (vždycky tam "luplo"). Můžete mi někdo poradit, co s tím? Jestli je to jen něco "malého" nebo to svěřit raději odborníkům.
Díky moc za případné rady.
Petr
Petak

Bydliště - POVINNÉ *: Třešť

PříspěvekZaslal: 20.01.08 17:03    Předmět: Re: Dotaz na problém s blinkry Citovat

MrazekBike napsal:
Potřeboval bych poradit, protože mám problém s blinkry a v elektrice se moc nevyznám. Jedná se o problém s blinkry, přestaly mi fungovat. Nejdříve se někdě z palubky, dle mého názoru někde v místě pojistek, ozývalo takové "škrčení" a po chvilce přestaly fungovat. Druhý den jsem se na to šel podívat, ale opět šly. Po pár kilometrech nastala stejná situace. Když dám ale výstražná, tak v pohodě fungují. Ještě jsem si všimnul toho, že při změně směru, když ještě šli, to rušilo i autorádio (vždycky tam "luplo"). Můžete mi někdo poradit, co s tím? Jestli je to jen něco "malého" nebo to svěřit raději odborníkům.
Díky moc za případné rady.
Petr

mel jsem stejny problém a mel jsem to spínací skřínkou tak jsem jí vymenil a je klid!!! Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jarda

Bydliště - POVINNÉ *: Havířov

PříspěvekZaslal: 20.01.08 18:18    Předmět: Citovat

Mi to připadá že bude v háji spínač varovných světel. Zkus s ním párkrát pocvakat. Když nepomůže tak výměna.
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 20.01.08 18:19    Předmět: Citovat

Když mu to dělá tlaky do rádia nebude mít nekde rozdrbanou kostru??..
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
hirens
Anonymní

PříspěvekZaslal: 22.01.08 19:13    Předmět: blinkry Citovat

Taky mám čerstvě problém s blinkry. Už když sem auto kupoval nesvítili dálková světla. Tak sem na vrakáču sehnal páčku. Vše běhalo v pohodě do min. týdne. Asi 9 měsíců. Najednou mi to dělá, že po chvilce běžné jízdy mi začnou blikat rychle, jako by byla prasklá žárovka, jenže není. Dělá to na obě strany. A když dám normální výstražný světla (trojúhelník) tak jedou normálně. Ví někdo nějakou radu? Díky moc
Rosta

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 22.01.08 19:20    Předmět: Citovat

az ti to zase zacne blikat rychle tak to nechej tak a bez se podivat jestli ti blikaji obe zarovky
sikec

Bydliště - POVINNÉ *: Ochoz u Tišnova

PříspěvekZaslal: 22.01.08 21:02    Předmět: Citovat

taky mi to tělá něco obdobnýho...párkrát se stalo že dám blinkr...a nebliká...náprava je snadná, na vteřinu pustím nouzový blinkry, pak je vypnu a jde to...prostě duchařina Very Happy
jarda

Bydliště - POVINNÉ *: Havířov

PříspěvekZaslal: 22.01.08 21:53    Předmět: Citovat

Prostě vadný spínač varovných světel.
MrazekBike
Anonymní

PříspěvekZaslal: 27.01.08 14:43    Předmět: Citovat

Díky všem zúčastněným za rady. Čekal jsem, že to bude něco "menšího". Nevím, jestli to může být páčkou, protože ta je nová, koupená asi před rokem. Klasicky přestala jít dálková světla, tak tchán koupil fungl novou. Je fakt, že něco podobného mi dělalo na předchozí 405 a tam bylo potřeba trochu pocvakat z výstražnými, jak tu píšete, a bylo to zase v pohodě. Tak nevím. Uvidím, jak se to půjde dál.
reezy
pískač

Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov

PříspěvekZaslal: 05.01.09 23:51    Předmět: Citovat

Nechcu zakládat nový téma, ale mám dotaz ohledně signalizace blinkrů na budíkách.

Na tej mejch sockovních budíkách mi blikaj ty kontrolky blinkrů zaráz....čím to může být? Jen pro informativnost bych chtěl vedět. Smile

A když budu měnit ty budíky za jiný, tak to už bude blikat tak jak by mělo a nebo to zase po tý výměne budíků bude blikat obě zároveň? Rolling Eyes
Jako vím, kam blikám tojo, ale tak když už, tak ať to pochopí i blbec kam bliká Very Happy

Škoda Octavia I 1.6 55 kW Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 05.01.09 23:54    Předmět: Citovat

Very Happy
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
kody

Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc

PříspěvekZaslal: 06.01.09 10:05    Předmět: Citovat

Reezy to neres DACIA LOGAN to ma taky tak blbe nechapu to je to na pikacu ale asi to bude uz v zapojeni takze palubka mozna nepomuze ja je mam taky trochu pomatene blinkry mi blikaji docela rychle pritom vsechny zarovky jsou v poho a to jsem jeste pripojil dalsi dva ve predu v tom narazniku ze 16v a kdyz pustim vystrazny tak prvni 2 vteriny blika jen jedna strana a pak se chytne i druha ale radsi do toho nepolezu v el. se taky nevyznam Rolling Eyes Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
reezy
pískač

Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov

PříspěvekZaslal: 06.01.09 12:46    Předmět: Citovat

No hlavně, že blikaj venku jak maj......vevnitř to fakt není třeba a když to pučím tatovi, tak on to v Tempře stejnak má jako v jedný kontrolce, takže on taky ví kam bliká.......tak nic no.....Francóz se blbě vyspal Laughing

Škoda Octavia I 1.6 55 kW Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Ježura

Bydliště - POVINNÉ *: Česká Lípa

PříspěvekZaslal: 02.04.10 16:34    Předmět: Citovat

Čau taky mám podobný problém. Dnes jsem jel o v poho vše fungovalo. Zastavím po hodině přijdu k autu nastartuji a hle nejdou blinkry ani výstražný dám páčku na horu či dolu tak to prostě neudělá nic to sami i z výstražnýma. Jsem s toho uplně v p..i. Prosím poraďte mi pojistky jsou v poho dík.
kosti

Bydliště - POVINNÉ *: Prešov - Slovensko

PříspěvekZaslal: 02.04.10 16:37    Předmět: Citovat

Ked je dodrbany spinac vystraznych, nejdu ani normal smerovky. Zeby nieco v tom spinaci?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

Přejdi na: