Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MrazekBike Anonymní
|
Zaslal: 20.01.08 15:38 Předmět: Dotaz na čidlo detonačního hoření |
|
|
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte, kolik by stálo starší a funkční (na nové se asi nemá cenu ptát) čidlo detonačního hoření pro motor s označením F3N (1721 cm3, 66 kW), popřípadě jestli ho někdo nemáte na prodej za nějakou rozumnou cenu. Auto jsem dostal od tchána a čidlo už tam není hodně dlouho (je ulomené), přesto auto jezdí. Jeden mechanik mi ale radil, že by bylo dobré ho tam dát zpátky. Už si ale nepamatuji proč. Poraďte.
Díky, Petr |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 20.01.08 18:12 Předmět: |
|
|
Pokud jezdíš normálním způsobem tak to čidlo tam nepotřebuješ. Pokud jezdíš tak jak staří dědkové (do kopce na 4 a rychlostí 30km) pak klepou ventily a čidlo dá pokyn ke snížení předstihu. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 21.01.08 09:24 Předmět: |
|
|
jarda napsal: | Pokud jezdíš normálním způsobem tak to čidlo tam nepotřebuješ. Pokud jezdíš tak jak staří dědkové (do kopce na 4 a rychlostí 30km) pak klepou ventily a čidlo dá pokyn ke snížení předstihu. |
Hele, mladej dědku, taky je dobrej technickej benzín  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 21.01.08 09:27 Předmět: |
|
|
No.... ale mně se po 8 štamprli začne zvedat žaludek.  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|