Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
stepanek
Založen: 19.2.2010 Příspěvky: 31 Bydliště - POVINNÉ *: chomutov
|
Zaslal: 11.04.10 18:39 Předmět: mam 19 19dt a skube |
|
|
Ahoj chlapy...potrebuju poradit.mam 19 v turbo dieselu,ale nastal mi velky problem...auto mi dost skube...myslel jsem jestly m i to nechyta nekde vzduch,dal jsem vsude novy hadicky,ale problem je furt.nekdy se stane ze mam tam treba trojku a chci to trosku vic vytocit tak se mi to zastavi treba 2500ot.a dal to nejde.... ..vzdycky to skube kolem tech 2800ot....tak se chci zeptat zda to neni v hajzlu naftovy cerpadlo..predem dekuji za rady.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 12.04.10 18:39 Předmět: |
|
|
nevim jak to je presne u 19 ted nam delal neco podobnyho scenic a byl to vstrik, jednou cidlo tlaku paliva a este zkus vymenit palivovej filtr...jinak sezen si nekoho z diagnostikou k pojistkovce a vydej se na cestu...tak to zkousime furt pac kdyz to auto stoji tak poznas prd...  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stepanek
Založen: 19.2.2010 Příspěvky: 31 Bydliště - POVINNÉ *: chomutov
|
Zaslal: 12.04.10 18:50 Předmět: |
|
|
super diky za radu....palivak je novy..auto chyta suprove,at je zima nebo leto...chyta furt stejne...kdyz je studeny tak skube vic nez je zahraty...hlavne aby to nebylo cerpadlo...jinak si to jdu hodit.prijde mi ze je to takovy priduseny..jo a nekdy mam otacky na 1000 a nekdy mam pouze 700ot.tak jsem stoho jelen..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MaRv3L

Založen: 16.3.2008 Příspěvky: 67 Bydliště - POVINNÉ *: Lešná, Jasenice 32
|
Zaslal: 02.05.10 14:28 Předmět: |
|
|
já mám podobný problém...auto mi špatně startuje a semtam i škublo ale jenom trošku tak sem zkoušel všechno co s tím souvisí...čerpadlo dává dobře palivový filtr sem vyměnil díval sem se do nádrže pod plovák jak je to síto jestli není zasrané a nebylo ale stejně sem to už zrovna vyčistil restartoval řj proměřoval sem čidlo tlaku a všechno ok tak už mě jenom napadá regulátor tlaku paliva že neudrží palivo nahoře u motoru a po chcípnutí to spadne dolů a trvá než nasaje jinak mě už nic nenapadá...za kolik se tak asi dá sehnat ten regulátor? a slouží to jako zpátečka nebo je tam ještě někde nějaký jiný ventil který drží palivo nahoře? _________________ R19 1.7 GTR 66kW
http://marv3l.rajce.idnes.cz/Nova_eRa_D/#album |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 02.05.10 15:32 Předmět: |
|
|
píšeš že si zkoušel všechno ale nepíšeš tam nic o svíčkách rozdělovači a věcech kolem VN _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MaRv3L

Založen: 16.3.2008 Příspěvky: 67 Bydliště - POVINNÉ *: Lešná, Jasenice 32
|
Zaslal: 02.05.10 17:34 Předmět: |
|
|
jj to sem zapoměl...rozdělovač je rok starý auto mám po dědovi a ten tam všecko nechával dycky měnit v servise ale nevim jak sou na tom svíčky protože mám vstřikovací rampu tak sem měl vytáhlou jenom jednu a ta byla opálená pěkně. To bude spíš něco s přívodem paliva kdyby to byl rozdělovač nebo svíčky tak by to vynechávalo a to jede pěkně jenom ty starty.. _________________ R19 1.7 GTR 66kW
http://marv3l.rajce.idnes.cz/Nova_eRa_D/#album |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|