Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

OBCAS CUKA !!!

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kody

Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc

PříspěvekZaslal: 16.02.10 15:36    Předmět: OBCAS CUKA !!! Citovat

Cau tak mam mensi problemek uz druhy den kdyz jedu rano do prace tak auti normalne nastartuju ujedu zruba 2 km a zacne skubat /dusit se/ovsem jen 500m max 1km a je klid pak uz jede zase normalne do prace to mam 10km jinak delalo mi to i dnes odpoledne po sichte ale opet az po 1,5 km a cukalo to zhruba 300m a pak uz jel normalne az domu jeste upresnim ze to cukani neni pravidelne ale skubne treba 2x po 15m 1x po dalsich treba 100m zase 1x proste uplne chaoticky /zahada/ jinak benzinu mam dost,svicky,kabely,pal.filtr,pal.cerpadlo vse meneno pred 1,5rokem najeto zhruba 15000 km vicko rozdelovace vypada neporusene tak jsem do nej radsi ani nevrtal dnes jsem jeste nalil do nadrze sheron proti srazeni vody tak rano uvidim ale tim to asi stejne nebude. Rolling Eyes Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 16.02.10 15:54    Předmět: Citovat

hádej KODY proč ti to zamknu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
kody

Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc

PříspěvekZaslal: 16.02.10 16:15    Předmět: Citovat

Tak delej jak umis frajo ja se nezblaznim jen jsem se zeptal a uvedom si ze renault muze mit 1000000 zavad a tady na foru jsou rady a recepty jen na zlomek z toho Evil or Very Mad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: