Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
leo99
Založen: 27.12.2009 Příspěvky: 8 Bydliště - POVINNÉ *: CESKA SKALICE
|
Zaslal: 10.01.10 19:40 Předmět: Doběhové cerpadlo na 16V |
|
|
Mel jsem rozdelane dobehove cerpadylko chladici kapaliny,po dobrem to neslo ale nakonec se zdarilo a po vycisteni a promazani funguje bezvadne a tise..prede jako kote.Kdyby chtel nekdo radu,rad pomuzu.U Renaulta me rekli ze to nejde opravit a cena noveho je cca.15tis.coz je nesmysl ,na vrakovisti bylo v tom samem stavu jak to moje tak jsem to risknul rozebtat sam .----- leo99@seznam.cz[/b] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lord Bazzi
Založen: 11.10.2007 Příspěvky: 2680 Bydliště - POVINNÉ *: Uhřice okr. Vyškov
|
Zaslal: 10.01.10 23:46 Předmět: |
|
|
No a co takhle sem dát návod a fotky pro blaho všech? _________________ VW Prassat Variant B4 TDI-pracant
Renaulty mám už jen pro zábavu:
16V ph2,3dv Mazlík
Nafoukané Kabrio kabrioletovič ph2kovič 8V ??kW
3x 16V na ND |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mckoci

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 6584 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 11.01.10 01:37 Předmět: |
|
|
jo to by bylo nejlepsi  _________________ ´91 19 16V ph.1 [ F7R 700 & JC5 014 inside ]
´98 Laguna I ph.2 [ 2.0 16V 102kW ]
´07 Outback 3.0R H6 [ EZ30 AT 180kW, 4x4 ]
´06 W251 R Classe 320CDI [ 4Matic, AT, 165kW ] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lord Bazzi
Založen: 11.10.2007 Příspěvky: 2680 Bydliště - POVINNÉ *: Uhřice okr. Vyškov
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
leo99
Založen: 27.12.2009 Příspěvky: 8 Bydliště - POVINNÉ *: CESKA SKALICE
|
Zaslal: 11.01.10 07:40 Předmět: dobehove cerpadlo |
|
|
To uz bohuzel nepujde protoze je uz slozene.Ty obrazky jsou sice hezke ale vycistit lopatky moc nepomuze protoze to skripani nedelaji unasece ale vlastni el.motorek,musi se rozdelat cely korpus,zezadu co se zda ze je jen nejaka guma se to asi 10mm do hloubky prorizne malym lamacim nozem je to hmota podobna silikonu takze to jde (sice blbe)ale jde vydloubat malym stoubovackem,neni tam co poskodit.Na dne kolem kontaktu napajeni je plastikovy krouzek,ten po dobrem nejde,nejlepsi ho rozriznout na polovinu u tech kontaktu(pri smontovani se tam vlozi zpet),potm je nutne vzit platek do pilky na zelezo a steny celeho korpusu na dvouch stranach s citem proriznout az na vlastni el.motorek.ten se po vyjmuti vyfouka vzduchem a silikonovym olejem (je nejridsi) prostiknout obe loziska na hridelce a parkrat protocit na prazdno nez se to opet zadela,jinak by se snad dali vymenit i ty dve mala loziska ale myslim ze to nebude nutne.Muzes se mrknou i na uhliky.jeden stoji 12Kc.Pak to slozit na zpet a rozrizle boky se dobre spoji obycejnou el.pajkou s pridanim trochy nejakeho plastu (jako by zavarit) a zadek zalepit klasickym cernym nebo jinym silikonovym tmelem.Hodne stesti pri oprave.PS: rekl bych ze daleko horsi je povolit ty ctyri sroubky na prirube,ja jsem dva take rozrizl v plastu abych je dostal ven.Doporucuji dat pri montazi nerezove.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|