Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
whiscool
Založen: 3.6.2009 Příspěvky: 53 Bydliště - POVINNÉ *: Žilina
|
Zaslal: 30.12.09 08:39 Předmět: spinacia skrinka |
|
|
Mam nasledujuci problem, ked vlozim kluc do spinacej skrinky tak sa mi asi vo vnutri pokazila strunka, nastartujem ale kluc sa nevrati automaticky o polohu spat , da sa to opravyt alebo len vymenit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 30.12.09 11:23 Předmět: |
|
|
vymenit tu spodni eltetrickou čast _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
whiscool
Založen: 3.6.2009 Příspěvky: 53 Bydliště - POVINNÉ *: Žilina
|
Zaslal: 04.01.10 10:35 Předmět: |
|
|
uz som si dal inzerat na kupu skrinky + 2 kluce , najdem niekde navod na vymenu ,ci jedine servis ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19
Založen: 1.4.2010 Příspěvky: 125 Bydliště - POVINNÉ *: Bratislava
|
Zaslal: 12.08.10 13:15 Předmět: |
|
|
Chlapi... dnes sa mi prvy krat stal tento problem... zasunul som kluc do spinacej skrinky... a on nie a nie otocit... vie mi niekto poradit??? Kolko stoji napriklad objednanie podla kluca, nakolko menit vsetky zamky sa mi vazne nechce...  _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 12.08.10 13:17 Předmět: |
|
|
skus nejdřív promazat tu mechanickou část spínačky,normálně nastříkat olej tam kde strkáš klíč,často to pomůže _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19
|
Zaslal: 12.08.10 13:28 Předmět: |
|
|
Rosta: Tak to som skusal... WD40 a niekolko krat za sebou... vyslo z toho nenormalne mnozstvo kovoveho bordelu... cierneho a aj tak nic... mam pocit ze je skrinka v haji...ale nerozumiem tomu... ono na prvy krat to islo v pohode a potom ked som isiel do auta opravit zamky na dverach tak uz som tym nepotocil...  _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 12.08.10 13:53 Předmět: |
|
|
whiscool napsal: | uz som si dal inzerat na kupu skrinky + 2 kluce , najdem niekde navod na vymenu ,ci jedine servis ? |
Výměna je jednoduchá, stačí dostat klíček do jedné polohy a spínačku vytáhneš a odpojíš jen konektory.(samozřejmě sundat plasty kolem volantu) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
libor

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 1350 Bydliště - POVINNÉ *: MĚLNÍK
|
Zaslal: 12.08.10 14:05 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | whiscool napsal: | uz som si dal inzerat na kupu skrinky + 2 kluce , najdem niekde navod na vymenu ,ci jedine servis ? |
Výměna je jednoduchá, stačí dostat klíček do jedné polohy a spínačku vytáhneš a odpojíš jen konektory.(samozřejmě sundat plasty kolem volantu) | a vyštoubovat ten malej šroubek co drží zu spínačku _________________
http://libcad.rajce.idnes.cz/moje_renault_19_1.816v/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19
|
Zaslal: 14.08.10 20:39 Předmět: |
|
|
No tak som to poriadne vystriekal liehom... potom som pouzil WD40 a vysiel z toho este vacsi sajrajt... a nakoniec mi chlapik v cykloservise predal nenormalnu vazelinu... tu som do zamku natlacil, kolko sa len dalo... a teraz??? slape to ako pred tym... len este lahsie... snad to pomohlo aspon na nejaky ten cas...  _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|