Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Čoča Anonymní
|
Zaslal: 12.01.08 18:51 Předmět: Nejezdí.....pomoooc prosííím |
|
|
Zdravim.....mam takovej problem.....nastartoval jsem a ujel jsem normalně asi pul km a najednou když jsem na trojku přidal se to začalo jakoby dusit a zpomalovat......podřadil jsem a to stejny tak jsem zastavil a na neutral to běželo normalně ale když jsem se chtěl rozjet začalo to chcipat.Po par pokusech už to nešlo ani natočit.........když jsem se na to podíval tak jsem zjistli že to nehazi jiskru....už z ciky nic nešlo......tak jsem myslel že bud zapalovaci modul(civka)nebo snimač otaček......na konektoru k civce by měl byt + - a signal.Když je konektor volně tak to sedi jenže po připojeni na civku se na - pinu oběví +.Tak jsem vyměnil cely modul a nic......pořad nejezdil....tak jsem vyměnil i snimač otaček a pořád nic....už si nevím rady.....poradte mi někdo pls.....diky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sten
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 47 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 13.01.08 08:32 Předmět: |
|
|
přesně ten samej problem sem mel s ventilem a delalo mi to čidlo teploty..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Čoča Anonymní
|
Zaslal: 13.01.08 11:16 Předmět: |
|
|
čidlo teploty? to s tim ma něco společnyho? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 13.01.08 13:49 Předmět: |
|
|
pokud vubec nejde jiskra tak to cidlem teploty urcite nebude _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Čoča Anonymní
|
Zaslal: 13.01.08 14:01 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | pokud vubec nejde jiskra tak to cidlem teploty urcite nebude |
no ja si myslim taky......to s tim přece nema nic společnyho |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 13.01.08 15:03 Předmět: |
|
|
pokud nejde jiskra uz z inducky tak je problem s induckou,cidla horni uvrate nebo nekde neco uhnilo v kabelazi v tom nejhorsim pripade by to jeste mohla byt ridici jednotka _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sten
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 47 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 13.01.08 16:50 Předmět: |
|
|
Ja se omlouvam sem přeskočil to že ti to nehazí jiskru..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fun_titman
Založen: 19.10.2007 Příspěvky: 130 Bydliště - POVINNÉ *: pardubice
|
Zaslal: 13.01.08 19:55 Předmět: Re: Nejezdí.....pomoooc prosííím |
|
|
Čoča napsal: | Zdravim.....mam takovej problem.....nastartoval jsem a ujel jsem normalně asi pul km a najednou když jsem na trojku přidal se to začalo jakoby dusit a zpomalovat......podřadil jsem a to stejny tak jsem zastavil a na neutral to běželo normalně ale když jsem se chtěl rozjet začalo to chcipat.Po par pokusech už to nešlo ani natočit.........když jsem se na to podíval tak jsem zjistli že to nehazi jiskru....už z ciky nic nešlo......tak jsem myslel že bud zapalovaci modul(civka)nebo snimač otaček......na konektoru k civce by měl byt + - a signal.Když je konektor volně tak to sedi jenže po připojeni na civku se na - pinu oběví +.Tak jsem vyměnil cely modul a nic......pořad nejezdil....tak jsem vyměnil i snimač otaček a pořád nic....už si nevím rady.....poradte mi někdo pls.....diky | Rozdelovac?? _________________ jednostočtyřicetdva a napolo chcíplý kůň... :-D
16V na Prodej 775760912 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 13.01.08 20:04 Předmět: Re: Nejezdí.....pomoooc prosííím |
|
|
fun_titman napsal: | Čoča napsal: | Zdravim.....mam takovej problem.....nastartoval jsem a ujel jsem normalně asi pul km a najednou když jsem na trojku přidal se to začalo jakoby dusit a zpomalovat......podřadil jsem a to stejny tak jsem zastavil a na neutral to běželo normalně ale když jsem se chtěl rozjet začalo to chcipat.Po par pokusech už to nešlo ani natočit.........když jsem se na to podíval tak jsem zjistli že to nehazi jiskru....už z ciky nic nešlo......tak jsem myslel že bud zapalovaci modul(civka)nebo snimač otaček......na konektoru k civce by měl byt + - a signal.Když je konektor volně tak to sedi jenže po připojeni na civku se na - pinu oběví +.Tak jsem vyměnil cely modul a nic......pořad nejezdil....tak jsem vyměnil i snimač otaček a pořád nic....už si nevím rady.....poradte mi někdo pls.....diky | Rozdelovac?? |
pise ze mu nejde jiskra uz za civkou takze rozdelovac to nebude pac je az dal _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Čoča Anonymní
|
Zaslal: 17.01.08 09:35 Předmět: Re: Nejezdí.....pomoooc prosííím |
|
|
Koukam že nikdo asi nic nevi.......takže to bude řidící jednotka.....všechno jsem proměřil a všechno je ok tak to může byt jedině ŘJ.......nevali se někomu doma? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 17.01.08 21:08 Předmět: |
|
|
Hele četl jsi odstavec na str.45 knihy jak na to ??? _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Čoča Anonymní
|
Zaslal: 18.01.08 14:30 Předmět: |
|
|
jarda napsal: | Hele četl jsi odstavec na str.45 knihy jak na to ??? |
to jsem nečetl protože tu knihu bohužel nemám  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 18.01.08 14:53 Předmět: |
|
|
tak si jíi stahni nekde tady na foru odkaz je _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Čoča Anonymní