Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Víťa

Založen: 11.7.2009 Příspěvky: 3105 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...
|
Zaslal: 11.01.10 18:30 Předmět: Výměna nádobky na chladící kapalinu |
|
|
Zdravim, predem chci napsat, ze odpoved na mou otazku k tomuhle tematu jsem nikde nenasel tak se ptam.
Budu menit nadobku na chladici kapalinu, ktera je vpravo. Staci jen prohodit spatnou ( ta co je tam ted je napraskla a syci jak konvice v bodu varu ) za tu dobrou? nebo je treba i udelat neco se vzduchem nebo tlakem? Nejak se v tom nevyznam. Pomalu se to rysuje i kdyz zadny tuning nebo luxus zase nemam. Chci si auticko do jara dostat do stavu, kdy bych mohl prijet na nejaky ten sraz i s mladou podivat se na ty vase stroje osobne a hlavne nazivo ale aby ste neumreli smichy. Sem student, prvni auto a ku*va ho miluju. Tak predem diky za odpovedi a rady |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 11.01.10 18:33 Předmět: |
|
|
stačí když odpustíš trochu vody abys měl nadobku prazdnou nebo odsaješ a pak ji jen vyměniš a doliješ to zpět,ale pokud tam máš kapalinu buhvi jak starou tak to můžeš spojit s její kompletní výměnou pak to ale bude chtít odvzdušnit _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

Založen: 11.7.2009 Příspěvky: 3105 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...
|
Zaslal: 11.01.10 18:39 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | stačí když odpustíš trochu vody abys měl nadobku prazdnou nebo odsaješ a pak ji jen vyměniš a doliješ to zpět,ale pokud tam máš kapalinu buhvi jak starou tak to můžeš spojit s její kompletní výměnou pak to ale bude chtít odvzdušnit |
Diky za radu. Takze to je v pohode. Kapalina tam stara neni. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

|
Zaslal: 11.01.10 18:41 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | nic netřeba, jen vyměnit.
Kdybys neměl, tak mám jednu nádobku na prodej  |
Diky za nabidku. Do patku mi jedna krasavice dorazi tak uvidime. Treba nebude v pohode a budu potrebovat jeste jinou ale mela by. Popripadne ji schovej do kouzelne skrinky pro strejdu C_0_X_U  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|