Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mr.Voza

Založen: 7.2.2008 Příspěvky: 133 Bydliště - POVINNÉ *: Chrudim
|
Zaslal: 17.03.08 14:36 Předmět: Kde je HEVER? |
|
|
Ahoj,
asi se me budete smat, ale KDE JE V R19tce HEVER???
Asi pred mesicem jsem koupil R19tku bez rezervy, dneska jsem se konecne stavil na vrakaci pro rezervu, hodil ji do kufru a odjel domu. Doma jsem ji chtel dat na svoje misto pod auou, kam patri, ale nikde jsem nenasel ani hever, ani kliku od nej (na spusteni ty konstrukce pro rezervu) ani klic na kola. Ani me nenapada, kde by moch hever bejt standartne ulozenej, kdyz jsem nikde nenasel zadny prolisy ve tvaru heveru, jak to bejva u jinejch aut. Nevim jestli ho mam koupit nebo ne (treba nekde je, jen nevim kde), a kdyz jo, tak kam ho mam dat, aby me nelital po celym kufru az pojedu trochu vic ostrejc.
Dik za kazdou radu.
Lama Mr.Voza ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 17.03.08 14:42 Předmět: |
|
|
Nevim jestli u Ph I ale u Ph II je klic v kufru na leve stene v takovych trech packach a hever u PZ svetla vevnitr samozrejme v takovym korytku a nahore utazenej sroubem. Jinak Ten klic slouzi i jako klic na srouby i jako klika heveru... snad je to pochopitelny  _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 17.03.08 16:17 Předmět: |
|
|
Cawba napsal: | Nevim jestli u Ph I ale u Ph II je klic v kufru na leve stene v takovych trech packach a hever u PZ svetla vevnitr samozrejme v takovym korytku a nahore utazenej sroubem. Jinak Ten klic slouzi i jako klic na srouby i jako klika heveru... snad je to pochopitelny  |
jen doplním...že klíč slouží i na povolení držáku na rezervu, který je zespod auta.Ale montí se to v kufru hned za hranou;) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 17.03.08 17:28 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | Cawba napsal: | Nevim jestli u Ph I ale u Ph II je klic v kufru na leve stene v takovych trech packach a hever u PZ svetla vevnitr samozrejme v takovym korytku a nahore utazenej sroubem. Jinak Ten klic slouzi i jako klic na srouby i jako klika heveru... snad je to pochopitelny  |
jen doplním...že klíč slouží i na povolení držáku na rezervu, který je zespod auta.Ale montí se to v kufru hned za hranou;) |
ten držák tam má držet? dokud jsem nepřieskapáskoval ten držák tak jsem rezervu ztrácel při každém rychlém přejetí příčného prahu... _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 17.03.08 17:44 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Kubais napsal: | Cawba napsal: | Nevim jestli u Ph I ale u Ph II je klic v kufru na leve stene v takovych trech packach a hever u PZ svetla vevnitr samozrejme v takovym korytku a nahore utazenej sroubem. Jinak Ten klic slouzi i jako klic na srouby i jako klika heveru... snad je to pochopitelny  |
jen doplním...že klíč slouží i na povolení držáku na rezervu, který je zespod auta.Ale montí se to v kufru hned za hranou;) |
ten držák tam má držet? dokud jsem nepřieskapáskoval ten držák tak jsem rezervu ztrácel při každém rychlém přejetí příčného prahu... |
To si piš že tam má držet, jsou tam jako by dva háčky, jeden jen takový přidržovací a druhý vede vlastně až to kufru a přes to udělátko v kufru se dotahuje nebo povoluje. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

|
Zaslal: 17.03.08 17:53 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | tak auto mam víc jak 3 roky a žádného udělátka v kufru na dotahování jsem si v kufru nevšim !!..
Musim se podivat.. |
A volant je těsně před sedačkou řidiče  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 17.03.08 18:24 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | tak auto mam víc jak 3 roky a žádného udělátka v kufru na dotahování jsem si v kufru nevšim !!..
Musim se podivat.. |
Zrovna v sobotu jsem musel použít rezervu a toho "udělátka" jsem si jako všiml...ale taky trvalo než sem na to přišel a pak když jsem na to došel, tak to tatík vzal už pilníkem....jinak to totiž nešlo  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 17.03.08 18:26 Předmět: |
|
|
sob007 napsal: | Když sme u těch heverů a klíčů kdo zvás stim origo klíčem na kola je umí povolit a zase dotáhnout by mě zajímalo jestli to soudruzy s fabriky tím klíčem to kolo zkoušely povolit  |
uz sem ten klic 2krat zlomil tak sem si koupil jiný  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

|
Zaslal: 17.03.08 18:43 Předmět: |
|
|
ještě že mám šrouby na liťáky s menší hlavičkou a mám na ně pořádný klíč s pořádnou pákou.Na klíč z kufru mi pasujou akorát bezpečáky a ty moc neutahuju.. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 17.03.08 18:47 Předmět: |
|
|
sob007 napsal: | No já sem tam dal okamžitě jinej klíč a tn používám jen na to dotahování protože ten klič to je patent jaxsviňa teda  |
dyt to s tim de povolaovat i utahovat v pohode... kdyz to nejaky prase nedorve nadoraz...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
Zaslal: 17.03.08 18:52 Předmět: |
|
|
Ufas napsal: | sob007 napsal: | No já sem tam dal okamžitě jinej klíč a tn používám jen na to dotahování protože ten klič to je patent jaxsviňa teda  |
dyt to s tim de povolaovat i utahovat v pohode... kdyz to nejaky prase nedorve nadoraz...  |
No tak to mi ukaž jediný klíč na kola který by vydržel nápor Soba.  _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|