Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dukemb
Založen: 22.1.2008 Příspěvky: 131 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 9
|
Zaslal: 21.08.09 21:44 Předmět: divné hučení |
|
|
Po nedávných deštích mi začalo jít při brždění hučení od zadního kola a od té doby hučí pořád. Je to jako by se nevracel mechanizmus brzd, už ten zvuk při brždění od toho kola je jiný. Auto ale brzdi pořád stejně a pedál se nijak nechvěje. Po chvilí co jsem brzdil ten zvuk ustává až je téměř neslyšitelný a začne až s dalším bržděním. Na ložiska to nevypadá, mechanismus brzd jsem prostříknul silikonovým olejem,ale to nepomohlo. Zvuk se mění s otáčkama kol. Kotouče i destičky jsou Ok, tak nevím kde je zakopanej pes? Nechce se mi to dávat hned do servisu, kdybych na to přišel a opravil si to sám. V servisu by vyměnili opět všechno možný i nemožný a zas bych se nedoplatil a problém by to třeba nevyřešilo (ze zkušenosti) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tominos
Založen: 21.6.2008 Příspěvky: 4450 Bydliště - POVINNÉ *: Haj ve slezsku
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 25.08.09 07:46 Předmět: Re: divné hučení |
|
|
dukemb napsal: | Po nedávných deštích mi začalo jít při brždění hučení od zadního kola a od té doby hučí pořád. Je to jako by se nevracel mechanizmus brzd, už ten zvuk při brždění od toho kola je jiný. Auto ale brzdi pořád stejně a pedál se nijak nechvěje. Po chvilí co jsem brzdil ten zvuk ustává až je téměř neslyšitelný a začne až s dalším bržděním. Na ložiska to nevypadá, mechanismus brzd jsem prostříknul silikonovým olejem,ale to nepomohlo. Zvuk se mění s otáčkama kol. Kotouče i destičky jsou Ok, tak nevím kde je zakopanej pes? Nechce se mi to dávat hned do servisu, kdybych na to přišel a opravil si to sám. V servisu by vyměnili opět všechno možný i nemožný a zas bych se nedoplatil a problém by to třeba nevyřešilo (ze zkušenosti) |
A proč ne ložisko? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krejča Design

Založen: 6.3.2008 Příspěvky: 215 Bydliště - POVINNÉ *: Duchcov
|
Zaslal: 09.10.09 22:02 Předmět: |
|
|
Nasadil jsem nový kolesa... 9x16 a zepředu(přijde mi že více od pravýho kola) jde jakési hučení čim rychleji jedu tim to zrychluje... žeby ložiska? nebo čím by to mohlo ještě bejt?
Zdálo se mi že to děla i na 7x15 ale nebylo to tak slyšet... neni blbost aby to byly ložiska? _________________ Opel Corsa 1.2.16V
VW Corrado 1.8. G60 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 10.10.09 07:44 Předmět: |
|
|
pokud to není takové to "kovové" hučení, tak ti hučí kola (gumy) jaký máš rozměr gum?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krejča Design

Založen: 6.3.2008 Příspěvky: 215 Bydliště - POVINNÉ *: Duchcov
|
Zaslal: 10.10.09 09:11 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | pokud to není takové to "kovové" hučení, tak ti hučí kola (gumy) jaký máš rozměr gum?? | Ty gumy mě taky napadly ale myslel sem že je to blbost mam 215/40 _________________ Opel Corsa 1.2.16V
VW Corrado 1.8. G60 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 10.10.09 12:29 Předmět: |
|
|
mě taky začalo hučet zadní pravý kolo (vono bylo divný už od začátku ale když to měli rozebrané při výměně čelistí, tak prý nic neviděli), tak jsem to dnes zvednul a zjistil jsem že se hůř (těžce) otáčí (dozadu trochu líp) a hlavně mám zaprasený kolo (takový černý prach)...Co to může být? _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|