Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
little tonny

Založen: 1.8.2008 Příspěvky: 64 Bydliště - POVINNÉ *: Holešov / Staré Město u Uherského Hradiště
|
Zaslal: 15.09.08 21:21 Předmět: Cabrio 19 |
|
|
jelikoz nemam s kabriolety takou zkusenost, tak bych se chtel poptat nekoho kdo vi. zateka mi do rencka kolem oken, co vse je za potrebi abych to nak popravil??? _________________ R19 cabrio phII 1.8 66kw
R19 cabrio phII 1.8 16V (odpočívá)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 15.09.08 21:26 Předmět: |
|
|
he,novou střechu a gumy všude kolem,vím o čem mluvím. _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
little tonny

Založen: 1.8.2008 Příspěvky: 64 Bydliště - POVINNÉ *: Holešov / Staré Město u Uherského Hradiště
|
Zaslal: 15.09.08 21:35 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | he,novou střechu a gumy všude kolem,vím o čem mluvím. |
no se strechou jsem chtel neco delat pac byl uz jednou vykradeny tak je tam vyrizle a zasite pekne Tecko a nestacila by ta stara repasnout??? _________________ R19 cabrio phII 1.8 66kw
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 15.09.08 21:51 Předmět: |
|
|
little tonny napsal: | Peca napsal: | he,novou střechu a gumy všude kolem,vím o čem mluvím. |
no se strechou jsem chtel neco delat pac byl uz jednou vykradeny tak je tam vyrizle a zasite pekne Tecko a nestacila by ta stara repasnout??? | jo lidi jsou pěkné kurvy,to se nedá nic dělat Repas je o ničem,lepší koupit všude kolem nové gumy a hotovo máš klid na dalších 10 let _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
little tonny

|
Zaslal: 15.09.08 21:57 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | little tonny napsal: | Peca napsal: | he,novou střechu a gumy všude kolem,vím o čem mluvím. |
no se strechou jsem chtel neco delat pac byl uz jednou vykradeny tak je tam vyrizle a zasite pekne Tecko a nestacila by ta stara repasnout??? | jo lidi jsou pěkné kurvy,to se nedá nic dělat Repas je o ničem,lepší koupit všude kolem nové gumy a hotovo máš klid na dalších 10 let |
na tom se schodne vic lidi, na kolik by woko ty gumy vyjdou??? je to v nakem setu?? _________________ R19 cabrio phII 1.8 66kw
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

|
Zaslal: 15.09.08 22:00 Předmět: |
|
|
na to se zeptej Marva,ten bude určitě vědět víc _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
little tonny

|
Zaslal: 15.09.08 22:02 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | na to se zeptej Marva,ten bude určitě vědět víc |
oki dikec  _________________ R19 cabrio phII 1.8 66kw
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanzi
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 02.10.08 18:38 Předmět: |
|
|
nez budes menit gumy kolem oken, zkus napred poradne sestelovat dorazy oken. Hlavne ty predni okna se daj nastavit jak vysoko okno bude vyjizdet - jak vysoko vepredu a vzadu, soupat ruzne, sklon jakoby ke karoserii auta ci od ni. vystelovat se to da, zatim jsem to u par R19 v cabru delal a vzdy dobry bez vymeny nejakejch gum. kazdopadne jestli mas PH1 tak ti tam bude kapat tam jak konci strecha, PH1 a prvni PH2 to jeste nemely poradne vyreseny. obcas ti tam muze i kapnout ale ne moc. Hlavne se snaz parkovat na rovine, at to neni jakoby skrizeny nebo z kopce. Jinak ty okna se stelujou docela dlouho, vetsinou na strechu pomuze obycejna impregnace na textil a pak nastelovat okna a nezbyde nic jinyho nez zkouset |
|
Návrat nahoru |
|
 |
little tonny

|
Zaslal: 02.10.08 20:43 Předmět: |
|
|
hanzi napsal: | nez budes menit gumy kolem oken, zkus napred poradne sestelovat dorazy oken. Hlavne ty predni okna se daj nastavit jak vysoko okno bude vyjizdet - jak vysoko vepredu a vzadu, soupat ruzne, sklon jakoby ke karoserii auta ci od ni. vystelovat se to da, zatim jsem to u par R19 v cabru delal a vzdy dobry bez vymeny nejakejch gum. kazdopadne jestli mas PH1 tak ti tam bude kapat tam jak konci strecha, PH1 a prvni PH2 to jeste nemely poradne vyreseny. obcas ti tam muze i kapnout ale ne moc. Hlavne se snaz parkovat na rovine, at to neni jakoby skrizeny nebo z kopce. Jinak ty okna se stelujou docela dlouho, vetsinou na strechu pomuze obycejna impregnace na textil a pak nastelovat okna a nezbyde nic jinyho nez zkouset |
na to jsem taky pomyslel...... ale nwm vyzkousim a uvidim  _________________ R19 cabrio phII 1.8 66kw
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanzi
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 02.10.08 22:52 Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 03.10.08 15:38 Předmět: |
|
|
za kolik a kde se dá pořídit termostřecha na kabrio ,vím,že se to tu probíralo,nechce se mi to hledat,alespoń nezakládám nové téma  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

|
Zaslal: 03.10.08 18:05 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | za kolik a kde se dá pořídit termostřecha na kabrio ,vím,že se to tu probíralo,nechce se mi to hledat,alespoń nezakládám nové téma  | mám novou střechu domluvenou ve Fulneku. _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
Zaslal: 03.10.08 18:07 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | goreff napsal: | za kolik a kde se dá pořídit termostřecha na kabrio ,vím,že se to tu probíralo,nechce se mi to hledat,alespoń nezakládám nové téma  | mám novou střechu domluvenou ve Fulneku. | není pro mě,slibil jsem kámošovy,že se optám na cenu a na výrobce...no Fulnek a dál??? _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|