|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 28.09.09 20:24 Předmět: Hromadně na Chorvatsko 2010 |
|
|
Jak jsem slíbil, tak dělám zvláštní topic rok dopředu.
Na Drhlenách jsme mluvily o společné dovolené v HR a to, že tu založíme topic rok předem pro pořádnou domluvu, aby pak jak to bývá půlka neřekla, jéééééééééé já nemůžu!!!!
Apartmány bych zamluvil, to není problém, je třeba se domluvit kam zajedeme, jestli jak jezdím já každý rok, kde už mám nějakou tu slevu a apartmány z výhledem na otevřené moře, nebo prostě někam jinam. Já jezdím a byli jsme teď z Hynkem za Šibenikem ve vesnici BILO, která je asi 80 km od Splitu.
Takže na příští rok se hlásím já
Kdo je další. _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 28.09.09 20:40 Předmět: |
|
|
Já bych jel, je mi celkem šumák kam, ale rozhodovat bude kdy, mám totiž v plánu dělat bakalářku někdy v květnu až červnu  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 28.09.09 20:44 Předmět: |
|
|
chorvatsko bezemne kaminky mě neberou  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 28.09.09 22:15 Předmět: |
|
|
já sem pro a jedu kábrem
a je mi šumák který termín, jen by bylo fajn ho vědět 1měsíc předem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 29.09.09 06:19 Předmět: |
|
|
Peca, bezva...topic je tu! Záměrně jsem ho nezakládal já, abych nebyl ten, kdo nakonec nejede, protože u mě je situace s 2 dovolenýma do Chorvatska trošku složitější (organizačně i finančně). Ale nebudeme předbíhat, ještě je to daleko.
Bilo (u Primoštenu předpokládám) je sice to o něco dál, než jsem měl v plánu, ale ono už ta hodina a půl na dálnici a pár Kuna navíc...je fuk.
Peca, mohl bys dát postupně nějaké info o domu, jeho apartmanech (kapacitě) a okolí, popř. fotečky z místa, samozřejmě ceny a tak...
Já se potom někdy taky přidám s upřesněním tipů na místa, pokud budou v něčem lepší-výhodnější, ale myslím si, že v té lokalitě Šibenik a dolů, jak jsem to tam před lety viděl jsou všechny hausy u moře parádní. a navíc já bych jel raději tam, páč to bude něco nového, než ty moje
Jinak tady jsou místa, která jsem chtěl navrhnout A,B,C...D je pak Bilo.
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Ba%C5%A1ka,+Croatia&daddr=Klenovica,+Novi+Vinodolski,+Croatia+to:Vir+to:Bilo+-+pl%C3%A1%C5%BE+%4043.631727,15.918674&hl=en&geocode=FUwwrgIdzxfhAA%3BFSM1sAIdan_iAA%3BFXkBpAIdWtLlAClRHJM_DiJiRzFAFzZTUa0ADw%3BFW_EmQIdUubyAA&mra=pe&mrcr=1,2&sll=46.186362,16.784789&sspn=11.395064,19.709473&ie=UTF8&z=6 _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 29.09.09 20:12 Předmět: |
|
|
Ivone, pěkně si to napsal a mapa super. Viděl bych to ,ale k tomu Bilu, je tam ozevřené moře a není vidět na konec, prostě na obzoru žádná skála, fotky dodám. Na apartmán na který jezdím, má dva byty po 4 lidech, tudiž 8 na ten barák,ale není problém u sousedů objednat další apartmány.Ubytování je i s kloimatizací a byty plně zařízené, cena se hýbe kolem 13 Eur na noc pro jednoho, jsou to 3 *** apartmány.
Lanin: Kábrem jedu taky a Ivon taky
Apartmán vypadá takhle
Z druhé strany
Výhled z balkonu
Balkon je po celém obvodě domu
Otevřené moře
Chlast a žrádlo 20 metrů od břehu
Večerní výhled z terasy
WIFI připojení
Pizzerie na každém rohu
Křištálová voda
Super pivo
Krásné Chorvatské ženy
Nádherné západy slunce
Večerní akce a hry
Veget v apartmánu
Prostě super
Co se týče mě, tak je to jasné BILO. _________________ www.computery.7x.cz
Naposledy upravil Peca dne 29.09.09 21:44, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 29.09.09 20:22 Předmět: |
|
|
a ja tam už budem "močiť kule" pokým vy dorazíte...  _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

|
Zaslal: 29.09.09 21:46 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | Ivone, pěkně si to napsal a mapa super. Viděl bych to ,ale k tomu Bilu, je tam ozevřené moře a není vidět na konec, prostě na obzoru žádná skála, fotky dodám. Na apartmán na který jezdím, má dva byty po 4 lidech, tudiž 8 na ten barák,ale není problém u sousedů objednat další apartmány.Ubytování je i s kloimatizací a byty plně zařízené, cena se hýbe kolem 13 Eur na noc pro jednoho, jsou to 3 *** apartmány.
Apartmán vypadá takhle
Z druhé strany
Výhled z balkonu
Otevřené moře
Večerní výhled z terasy
WIFI připojení
Pizzerie na každém rohu
Křištálová voda
Super pivo
Krásné Chorvatské ženy
Nádherné západy slunce
Večerní akce a hry
Veget v apartmánu
Prostě super
Co se týče mě, tak je to jasné BILO. |
Renault 19 FOREVER  _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
Zaslal: 29.09.09 22:26 Předmět: |
|
|
citování fotek se už řešilo, ne?
Peca napsal: | Peca napsal: | Ivone, pěkně si to napsal a mapa super. Viděl bych to ,ale k tomu Bilu, je tam ozevřené moře a není vidět na konec, prostě na obzoru žádná skála, fotky dodám. Na apartmán na který jezdím, má dva byty po 4 lidech, tudiž 8 na ten barák,ale není problém u sousedů objednat další apartmány.Ubytování je i s kloimatizací a byty plně zařízené, cena se hýbe kolem 13 Eur na noc pro jednoho, jsou to 3 *** apartmány.
Apartmán vypadá takhle
Z druhé strany
Výhled z balkonu
Otevřené moře
Večerní výhled z terasy
WIFI připojení
Pizzerie na každém rohu
Křištálová voda
Super pivo
Krásné Chorvatské ženy
Nádherné západy slunce
Večerní akce a hry
Veget v apartmánu
Prostě super
Co se týče mě, tak je to jasné BILO. |
Renault 19 FOREVER  |  _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 29.09.09 22:57 Předmět: |
|
|
děte stim do haje všichni vam to samžu a bude po p...  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 29.09.09 23:43 Předmět: |
|
|
tohle vypada pěkně
PS: mám nafukovací člun pro 4lidi i s vesly  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luci Luc Organizátor Morávia Party

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 30.09.09 05:54 Předmět: |
|
|
V chorvatsku je nepřeberné množství apartmánů..viz Renault dovolená 2006 Jadranovo
¨
Zbytek dobrodrůža tu (ale nemám tak akční fotky,jako Kotas s panem Alexem
http://luciluc.rajce.idnes.cz/na_web/#album _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|