Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Zlobi kontrolky oleje a vysky hladiny oleje

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
davados

Bydliště - POVINNÉ *: Praha

PříspěvekZaslal: 17.09.09 05:58    Předmět: Zlobi kontrolky oleje a vysky hladiny oleje Citovat

(mozna to je tema do elektriky tak ho pripadne presunte)Zdravim,pred asi tejdnem fungovalo vse tak jak ma,pri klicku do polohy kontrolek se rozsvitila kontrolka oleje a nabehla hladina+- dle skutecnosti,pak sem kontroloval merku a asi sem nekde zavadil,nebo co se stalo a od ty doby je to tak,ze pri klicku sviti jen baterka a zhaveni pripadne rucka a pri startovani mi problikne olej a ta hladina.Kde by mohla bejt chyba?Fyzicky je to v poradku olej menen predevcirem.Jeste podotknu,ze pristrojovka je ted nesesmontovana budu menit nahon tachometru,a tenhle problem byl i kdyz byla smontovana,takze by chyba nemela bejt v kontaktech budiku.Za pripadny rady/odkazy pokud se to resilo diky
http://renault19td.rajce.net

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to !!! Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
m1tv
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA

PříspěvekZaslal: 17.09.09 08:44    Předmět: Citovat

bud je špatnej kontakt přimo v budikach (povolila se naka ta mala maitčka) a nebo mrkni jestly nemaš volnej kontakt na čidle tlaku oleje nebo nekde porušenej tendle kabel už sem to prakrat řešil ..
davados

Bydliště - POVINNÉ *: Praha

PříspěvekZaslal: 17.09.09 09:09    Předmět: Citovat

Diky typuju to na cidla a kontakty k nim.Je to 1no spolecny cidlo nebo 2? A kde je u diesla najdu?Snad to u td bude stejny(na pohled tam mam mrak cidel a konektoru)
http://renault19td.rajce.net

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to !!! Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
m1tv
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA

PříspěvekZaslal: 17.09.09 09:14    Předmět: Citovat

prave že je to na jednom kabelu takže když blbne jedno blbne vše Very Happy čidlo na tlak je vetšinou zeleny nebo bílošedy (podle spínaciho tlaku)a je dole na bloku vedle filtru a čidlo na hladinu je kus pod nim miři dolu do vany
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: