Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jendík
Založen: 22.1.2009 Příspěvky: 39 Bydliště - POVINNÉ *: Lučice
|
Zaslal: 13.07.09 15:51 Předmět: Hladina převodového oleje |
|
|
Zdar lidi, mám takovej asi blbej dotaz, ohledně hladiny převoďáku. Vim kde se kontroluje, spíš by mě ale zajímalo jestli při jízdě (při zahřátym motoru) převoďák nenabyde (jako jestli se třeba trochu nenapění nebo tak něco). Když sem totiž kontroloval olej po dvou denim stání, tak z kontrolního otvoru jen lehce kapal, kdežto když sem ho kontroloval tak hodinku po jízdě tak z něj valil poměrně dost. Nebo je to jenom tim že zahřátej je řidší? Trochu mi ta převodovka rosí, tak to kontroluju častějc a tohle mě zaskočilo. Dík za trpělivost. _________________ R19 1.9 TDE, motorák Paramo, převoďák Mogul, tankuju u Benziny (nebo u kamaráda :-). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 13.07.09 18:46 Předmět: |
|
|
kontroluj ho za studena kdyz je motor po jízdě tak to může stékat různě po stěnách převodovky a hlavně na rovině _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 15.07.09 11:52 Předmět: Re: Hladina převodového oleje |
|
|
Jendík napsal: | Zdar lidi, mám takovej asi blbej dotaz, ohledně hladiny převoďáku. Vim kde se kontroluje, spíš by mě ale zajímalo jestli při jízdě (při zahřátym motoru) převoďák nenabyde (jako jestli se třeba trochu nenapění nebo tak něco). Když sem totiž kontroloval olej po dvou denim stání, tak z kontrolního otvoru jen lehce kapal, kdežto když sem ho kontroloval tak hodinku po jízdě tak z něj valil poměrně dost. Nebo je to jenom tim že zahřátej je řidší? Trochu mi ta převodovka rosí, tak to kontroluju častějc a tohle mě zaskočilo. Dík za trpělivost. |
Pivo se taky "zakvedlá", aby napěnilo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 16.07.09 20:52 Předmět: Re: Hladina převodového oleje |
|
|
rumcajs napsal: | Pivo se taky "zakvedlá", aby napěnilo  |
No jo jenže když to pivo pak necháš ustát tak je z něj KOZA, kdežto z rencka je furt imrvere auto.  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 17.07.09 06:33 Předmět: Re: Hladina převodového oleje |
|
|
jarda napsal: | rumcajs napsal: | Pivo se taky "zakvedlá", aby napěnilo  |
No jo jenže když to pivo pak necháš ustát tak je z něj KOZA, kdežto z rencka je furt imrvere auto.  |
Co je to "ustát" - já ho stačil vždycky vypít  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|