Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KristensenJ
Založen: 17.10.2007 Příspěvky: 327 Bydliště - POVINNÉ *: Česká Třebová
|
Zaslal: 22.12.07 11:17 Předmět: Vstřiky |
|
|
docela slušně nahlas mě cvakaj vstřiky, jsou to na 100% oni, zdvihátka to nejsou, mám ten stethoscop (nebo co to je ten šlauf co maj doktoři na krku akorát tam je tyčka na něm) Po celej hlavě je absolutní klid a jen to dám na konektor kterýhokoliv vstřiku tak to uplně brutálně tiká. Je to normální? Nebo co se s tím děje? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nikosNT
Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 726 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 22.12.07 11:47 Předmět: |
|
|
Sou to starý popelky.Pust' si nahlas rádio a ser na tikání,ono se to projeví.
nijak bych to neřešil.Pěkný svátky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 22.12.07 12:31 Předmět: Re: Vstřiky |
|
|
KristensenJ napsal: | docela slušně nahlas mě cvakaj vstřiky, jsou to na 100% oni, zdvihátka to nejsou, mám ten stethoscop (nebo co to je ten šlauf co maj doktoři na krku akorát tam je tyčka na něm) Po celej hlavě je absolutní klid a jen to dám na konektor kterýhokoliv vstřiku tak to uplně brutálně tiká. Je to normální? Nebo co se s tím děje? | je to v pohodě...mě se k tomu bohužel za studena přidávají ty zdvihátka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KristensenJ
Založen: 17.10.2007 Příspěvky: 327 Bydliště - POVINNÉ *: Česká Třebová
|
Zaslal: 22.12.07 12:42 Předmět: Re: Vstřiky |
|
|
goreff napsal: | KristensenJ napsal: | docela slušně nahlas mě cvakaj vstřiky, jsou to na 100% oni, zdvihátka to nejsou, mám ten stethoscop (nebo co to je ten šlauf co maj doktoři na krku akorát tam je tyčka na něm) Po celej hlavě je absolutní klid a jen to dám na konektor kterýhokoliv vstřiku tak to uplně brutálně tiká. Je to normální? Nebo co se s tím děje? | je to v pohodě...mě se k tomu bohužel za studena přidávají ty zdvihátka  |
No to mě zdvihátka zacvakaj normálně tak cca 5 vteřin a když je pod nulou tak někdy i 20 vteřin ale pak je klid. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 22.12.07 13:05 Předmět: |
|
|
to mě teda dýl,jeden hrnek má výdrž tak kolem kilometru jízdy,po novém roce mám naplánovanou výměnu všech těch potvor  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 22.12.07 14:21 Předmět: |
|
|
jedine poslat do jet servisu nekde v tuningu je odkaz tam je čisti ultrazvukem a pomahato ..a nebo novy stoji 3,5t kus  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|