Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Cardic Anonymní
|
Zaslal: 29.01.08 16:08 Předmět: podsvícneni |
|
|
Poradí mi , jak mám udělat podsvícení na palubovce na modro. Kamarád mě na to upozorňuje, žeprý to neni žádná prdel.. jenomže, jak chci mit všechno do modro , tak to bude vypadat blbě ,když budu mět oranžové podsvícení.. děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ufas
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 29.01.08 16:14 Předmět: |
|
|
než se na něco zeptáš tak hledej... už se to tu rozbíralo dostkrát... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Cardic Anonymní
|
Zaslal: 29.01.08 17:02 Předmět: n |
|
|
Ale joo , ja se dival, jenom jsem nenarazil na nějkaý postup jak se to dělá.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Cawba
Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 29.01.08 17:44 Předmět: |
|
|
Projed si vsechny ty temata o tom a nekde tam byl link na polskej web kde to bylo hezky vyfoceny vsechno _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
|
|
Návrat nahoru |
|
|
hynek
Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10936 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 29.01.08 20:50 Předmět: |
|
|
někde jsem psal jak sem to dělal _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Cawba
Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Cardic Anonymní
|
Zaslal: 30.01.08 14:05 Předmět: f |
|
|
Děkuji, ale jak vidim, tak se na to z vysoka vyseru, pač bych to nedal .. Jak dloho ses stím piplal? |
|
Návrat nahoru |
|
|
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 30.01.08 15:33 Předmět: Re: f |
|
|
Cardic napsal: | Děkuji, ale jak vidim, tak se na to z vysoka vyseru, pač bych to nedal .. Jak dloho ses stím piplal? |
z vysoka vyseru?? chudák rendík ty ho vůbec nemáš lád ..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Cardic Anonymní
|
Zaslal: 31.01.08 10:25 Předmět: . |
|
|
no právě já ho máám lááád až moc... ale bojim se ,že bych ho posral, pač jsem děsněj anti-talent na auto :-D takže bych to těžce posral :-D a co pak bych si bez něho počal :-) toš jao říkal jesm kámošovi, jestli by mi nepomho a řekl mi ,že je to piplača jak prase tak jsem se chtěl zeptat. ja dlouho to zhruba trvá než se to zmastí D Ja bych rád trochu ten interier vylepšil ale nevim mno.. nehctěl byh to pokazit.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ufas
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 31.01.08 16:48 Předmět: Re: . |
|
|
Cardic napsal: | no právě já ho máám lááád až moc... ale bojim se ,že bych ho posral, pač jsem děsněj anti-talent na auto :-D takže bych to těžce posral :-D a co pak bych si bez něho počal :-) toš jao říkal jesm kámošovi, jestli by mi nepomho a řekl mi ,že je to piplača jak prase tak jsem se chtěl zeptat. ja dlouho to zhruba trvá než se to zmastí D Ja bych rád trochu ten interier vylepšil ale nevim mno.. nehctěl byh to pokazit.. |
jak antitalent na auta... muj kamos jeste asi pred trema rokama taky o autech nevedel nic... vzdycky se mnou byl v garazi, kdyz sem neco delal, a naucil se spoustu veci... ted uz si na aute taky dela vsechno sam... ja se taky vsechno ucil sam nebo od taty... takze zadnej antitalent na auta neni... |
|
Návrat nahoru |
|
|
jarda
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 31.01.08 16:53 Předmět: |
|
|
No není..............známe jednoho s injekční stříkačkou.......... _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Cardic Anonymní
|
Zaslal: 01.02.08 14:12 Předmět: :-D |
|
|
toš jako snažím se od kámoša něco pochytit... ale je to těžký ten začátek když vůbec nevíš co a jak , kam rýpnout atd... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lock4
Založen: 4.1.2008 Příspěvky: 35 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov
|
Zaslal: 28.02.08 17:31 Předmět: |
|
|
taky sem si chtel zmenit podsviceni sundam to a mam tam jenom jednu zarovecku....na tom nakrese jich tam je aspon dvacet....:-( _________________ R19,1.4,sedan,1994,ph2 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dunga
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 28.02.08 19:29 Předmět: Re: :-D |
|
|
Cardic napsal: | toš jako snažím se od kámoša něco pochytit... ale je to těžký ten začátek když vůbec nevíš co a jak , kam rýpnout atd... | na to ser, ja vim o elektrice jen ze kope a ted prekopavam elektroinstalaci v celem aute (fakt ta svine kope)... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lock4
Založen: 4.1.2008 Příspěvky: 35 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov
|
Zaslal: 06.03.08 15:06 Předmět: |
|
|
Prosim o radu...vyndaval sem pristrojovou desku a povedlo se mi ulomit ten malej camprdlik co je zastrcenejk k poháneni tachometru....jak moc sem v prdeli?? mate nekdo zkusenosti? DIk _________________ R19,1.4,sedan,1994,ph2 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|