Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 12.12.07 21:55 Předmět: Chod spojky |
|
|
Zdravim, nevěděl by někdo čim může bejt, že mi občas jde spojka z ničeho nic víc ztuha než obvykle? a zdá se že zabírá i trochu jinak?? už mi to párkrát udělalo, např dneska při jízdě městem... po chvilce je pak všechno v normálu... je tam někde samostav? je to sice taková hovadina, ale zajímalo by me cim to muze bejt...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.12.07 21:58 Předmět: |
|
|
mi to dělalo neco podobneho vymenil jsem lanko a přestalo..
nebo zkus kouknout jestli nekde neni lanko ohle skříple.. kdyz sem ho vyndal na jednom miste byl bovden v cudu a zlomeny.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 12.12.07 22:04 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | mi to dělalo neco podobneho vymenil jsem lanko a přestalo..
nebo zkus kouknout jestli nekde neni lanko ohle skříple.. kdyz sem ho vyndal na jednom miste byl bovden v cudu a zlomeny.. | j dre se to v miste jak to prochazi kastlou oac je to moc ohly...i kdyz je tam takova umelohmotna potvora aby se to nedrelo a drzelo v kastli... _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1483 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 12.12.07 22:05 Předmět: |
|
|
me to taky delalo pak ruplo a ted je to docela ok |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

|
Zaslal: 12.12.07 22:07 Předmět: |
|
|
no už mi jednou prdlo, někde u pedálu, zrovna kdyz sem byl prvni v kolone na krizovatce... moc prijemny to tam tlacit za plnyho provozu z prostredniho pruhu ke kraji od ty doby si vozim nahradni v kufru...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.12.07 22:07 Předmět: |
|
|
[quote="radecek7"] citace: | j dre se to v miste jak to prochazi kastlou oac je to moc ohly...i kdyz je tam takova umelohmotna potvora aby se to nedrelo a drzelo v kastli... |
tak to bud zkus nejak narovnat anebo kup jine lanko.. to je mozna ta závada.. kdyz jedes lanko se trepe a chvili je v takove poloze pak tak a mozna je chvili priskrcene tak to jde ztuha.. zkus do bovdenu nastrikat WD40 .. me to na chvili pomohlo ale stejne sem ho vymenil.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

|
Zaslal: 12.12.07 22:15 Předmět: |
|
|
[quote="LANiN"] radecek7 napsal: | citace: | j dre se to v miste jak to prochazi kastlou oac je to moc ohly...i kdyz je tam takova umelohmotna potvora aby se to nedrelo a drzelo v kastli... |
tak to bud zkus nejak narovnat anebo kup jine lanko.. to je mozna ta závada.. kdyz jedes lanko se trepe a chvili je v takove poloze pak tak a mozna je chvili priskrcene tak to jde ztuha.. zkus do bovdenu nastrikat WD40 .. me to na chvili pomohlo ale stejne sem ho vymenil.. | no beru to jako priklad na otcovym aute ten uz ted ma 4 za 2 a pul roku.....mazal sem....to je na hovno...tam to narovnat nejde.....no jo frantici to nevychytali.....ale je to zase otazka 15 minut....a otec si sebou taky vozi nahradni....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
|
Zaslal: 12.12.07 22:16 Předmět: |
|
|
Ufas napsal: | no už mi jednou prdlo, někde u pedálu, zrovna kdyz sem byl prvni v kolone na krizovatce... moc prijemny to tam tlacit za plnyho provozu z prostredniho pruhu ke kraji od ty doby si vozim nahradni v kufru...  |
no me uplne stejne v brne na cejlu ale tlacit? ani nahodou!!!! jezda bez spojky po brne krasa |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

|
Zaslal: 12.12.07 22:20 Předmět: |
|
|
Vítek napsal: | Ufas napsal: | no už mi jednou prdlo, někde u pedálu, zrovna kdyz sem byl prvni v kolone na krizovatce... moc prijemny to tam tlacit za plnyho provozu z prostredniho pruhu ke kraji od ty doby si vozim nahradni v kufru...  |
no me uplne stejne v brne na cejlu ale tlacit? ani nahodou!!!! jezda bez spojky po brne krasa | na cejlu?? tam ti neprasklo tam ti ho za jizdy ukradli nasi pricmoudli spoluobcane.....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

|
Zaslal: 12.12.07 22:21 Předmět: |
|
|
Vítek napsal: | Ufas napsal: | no už mi jednou prdlo, někde u pedálu, zrovna kdyz sem byl prvni v kolone na krizovatce... moc prijemny to tam tlacit za plnyho provozu z prostredniho pruhu ke kraji od ty doby si vozim nahradni v kufru...  |
no me uplne stejne v brne na cejlu ale tlacit? ani nahodou!!!! jezda bez spojky po brne krasa |
no co vyhodil sem vystražny, vylez z auta, a těm deblium co na mě troubili sem se jenom vysmal... jenom sem to dotlačil ke kraji, kamos me pak hodil do autokelly a bylo...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
|
Zaslal: 12.12.07 22:22 Předmět: |
|
|
no vidis ja rychle chcipl auto vrazil kvalt nastartoval pak dojel domu a az dalsi den schanel lano |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kody

Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 577 Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc
|
Zaslal: 16.12.07 10:06 Předmět: |
|
|
Chlapi ja mam to same spojka mi jde strasne tezko a mechanik rikal ze lanko nepomuze ze to chce novou spojku ale na to ted nemam a navic ta spojka vubec neklouze a zabira v pohode tak mi tam v utery da nove lanko a uvidi se to co je tam ted sice nevypada spatne ale treba to trochu pomuze stejne to je nestastne reseni ta spojka pres lanko pochopim to na trabantu ale na renckovi to krapet ulitli frantici. :bzz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlčák
Založen: 11.10.2007 Příspěvky: 43 Bydliště - POVINNÉ *: České Budějovice
|
Zaslal: 16.12.07 15:12 Předmět: |
|
|
kody napsal: | Chlapi ja mam to same spojka mi jde strasne tezko a mechanik rikal ze lanko nepomuze ze to chce novou spojku ale na to ted nemam a navic ta spojka vubec neklouze a zabira v pohode tak mi tam v utery da nove lanko a uvidi se to co je tam ted sice nevypada spatne ale treba to trochu pomuze stejne to je nestastne reseni ta spojka pres lanko pochopim to na trabantu ale na renckovi to krapet ulitli frantici.  |
No těžkej chod spojky se tu řešil už hodněkrát... zkrátka 19ctka to tak má no... posiluj levou nohu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

|
Zaslal: 16.12.07 15:19 Předmět: |
|
|
kody napsal: | Chlapi ja mam to same spojka mi jde strasne tezko a mechanik rikal ze lanko nepomuze ze to chce novou spojku ale na to ted nemam a navic ta spojka vubec neklouze a zabira v pohode tak mi tam v utery da nove lanko a uvidi se to co je tam ted sice nevypada spatne ale treba to trochu pomuze stejne to je nestastne reseni ta spojka pres lanko pochopim to na trabantu ale na renckovi to krapet ulitli frantici.  |
jj lakno mozna malinko pomuze, ale me treba nepomohlo na tezkej chod vubec... a ne jenom na renaultech je lankova spojka... mel sem astru a tam bylo taky... (to mi zas prdlo v chorvastku, docela prdel...) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

|
Zaslal: 16.12.07 15:23 Předmět: |
|
|
prej se otec ptal a ze pomuze hodne na tvrdost originalni lanko renault....ale nevim co je na tom pravdy....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|