Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Nakashi Anonymní
|
Zaslal: 07.12.07 15:57 Předmět: Mlácení u předního kola |
|
|
Zdravim...Tak mám takový menší problém...Známej mi měnil čepy řízení a od té doby mě při dobržďování mlátí u levého kola jako sv**e. Teď to bylo u dalšího známého a ten mi to vrátil stim že vše ok a že vyměnil silentbloky. Samozřejmě žádná změna jenom vyhozené peníze. Neměl nikdo ten samý problém. Jsou to nepravidelné opakující se rány při dobržďování. Jo a mám 1.4 43kW rok92/Ph1 3dvéř. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
nikosNT
Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 726 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 07.12.07 23:36 Předmět: |
|
|
Na phI ten problém byl,ale opačně než popisuješ.Mně to mlátilo při plinulé jízdě a při brždění nebo přidání to přestalo-výmněna poloosy,nejdřív pravá,po půl roce levá.Ale ty skus čistě teoretycky dotáhnout brzdovej segment(výmněna destiček tak před pár metrama)nebo strhlá destička z toho železa(moje skušenost škoda 120m).V tom čepu se mně to nezdá pokut jsou matky dotáhlí a zajištěný,ale ruko do ohně za to nedám.Doufám že sem hodíš co to bylo.Kola dotáhlí máš že? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nakashi Anonymní
|
Zaslal: 09.12.07 20:54 Předmět: |
|
|
Kolá dotáhle mám...zároveň stou výměnou sem měnil na zimáky a taky se vyvažovali. Destičky vypadaj ok a čepy taky...Bylo to i zvedlé a prostě tam nic vidět neni :/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|